Annons

Bröstförstoring feb 2011 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - edpoli

edpoli's picture
edpoli

32år, 3barn

174cm 67kg

Bröstmått 73cm

konsultation på Proforma hos Örjan Gribbe 28/1

operation 22/2

450hp bakom
BH st innan 75b efter???

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 22 February, 2011

Åkte hemifrån 6,15 för att sen hämta upp min vän som skulle köra mig till kliniken, det var skit halt ute på vägarna och många bilar hade åkt av, väl uppe i stockholm började bilköerna:( Vi var framme 8.15 skulle ha varit där 7.45.

Alla andra hade fått gått in på sina rum när jag kom, den trevliga tjejen i receptionen visade in mig i rum 1 som jag skulle dela med en annan tjej( som det visade sig vara Faxxie som är här på forumet)  Väl inne på rummet fick jag byta om till morgonrock och tofflor, efter en stund så kom Örjan in och vi gick till undersökningsrummet brevid för att mäta brösten. Jag och min vän stannade kvar där en stund efter att Örjan gått men gick sen tillbaka till mitt rum, märkte då att Faxxie hade fått åkt in till operation. vi satt och pratade en stund tills narkos läkaren kommer in med en burk med tabletter som jag skulle  ta, säger hejdå till min vän som åker hem. Jag följer med narkosläkaren in i operationsrummet där jag får lägga mig på britsen med ett jätte mysigt duntäcke, dom sätter en nål på mig och hon sprutar in det första medlet som man blir dåsig av, jag hann bara säga att vad fort man blir trött och tittade på klockan som var 10.30 sen vaknar jag på öppvaket ser att klockan står på 11.30 somnar om igen, vaknar tittar mig omkring och ser två till som ligger där och två sjuksystrar, slumrar till igen och sen vaknar jag och får åka in på rummet klockan är då ca 12.00. Det spänner i hela bröstkorgen och jag kunde inte ta djupa andetag man annars mådde jag toppen, började sträcka lite på mig för att ta bort trycket och tvingade mig själv att ta djupa andetag för att töja ut musklerna, det gick jätte bra kunde ta armarna över huvudet utan problem. sen kom dom in med dryck och sen fick jag gå på toa.

sen kom dom in med dom ljuvligast mackorna( tyckte man då ) och värktabletter, ått mackor och tittade på tv, gick och hämtade lite tidningar att läsa. klädde på mig sen och gick runt lite, hämtade mer tidningar ått lite choklad jag hade med mig:)

Sen var det daxs att äta kvällsmat( köttbullar å mos) .

satt och pratade med Faxxie som hade börjat piggnat på sig, sen kom nattsköterskan vid kl 23 och vi fick mer värktabletter och hon lämnade kvar tabletter som vi kunde ta efter kl 4 på natten om vi ville. Jag och faxxie pratade en stund till sen var det daxs att sova.

vaknade kl 3,47 tog tabletterna då och somnade sen om, gick upp 6,30 gick på toa och tvättade av mig och fixade till mig för dagen.

kl 7 fick vi frukost , strax efter kl 8 kom Örjan in och kollade att allt var bra och berättade hur vi ska göra med våra nya bröst:)

Sen kom sjuksköterskan och tittade till oss och sa att vi kunde åka hem:)

 

DAG 2  Tog 2 alvedon och 1 Tradolan till natten och pallade upp mig med många kuddar, Har sovit jätte bra inatt, trodde att jag skulle vakna flera gånger och ha ont i ryggen men inte, har inte änns hört minsta barnet som hade vaknat tidigt i morrse. Tog 2 alvedon nu på morgonen när jag vaknade, det spänner i brösten men det hjälper att sträcka på sig och vara uppe lite å gå så man inte stelnar till i musklerna.

 

2011, February 23 - 13:46
sally84 (not verified)
sally84's picture

Spännande läsning!! Du verkar ju må hur bra som helst ju, är lite avis! :)

Roligt att se bilder sen också om du tänkt lägga ut det dvs.

Kram!

2011, February 23 - 13:52
edpoli
edpoli's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2011-01-10 13:29

Tack sally84:) ja jag är förvånad själv att jag mår så bra, får  hoppas att det håller i sig:)

Bilder kommer:)

2012, October 12 - 00:41
Oodi
Oodi's picture
Offline
Last seen: 3 months 2 weeks ago
Silver
Joined: 2012-07-31 20:19
Tack för intressant läsning. Blir dock nyfiken på om du fick snitt i befintligt bröstveck eller nedanför ?! 
Annons
Annons
Annons
Annons