Annons

Bröstförstoring mar 2011 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - anonym

anonym's picture
anonym

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 2 March, 2011

Nu är jag hemma efter operationen! :) Jag kom till kliniken lite innan 13.00 igår. En av mina kompisar och min kille följde med. Sköterskorna var jättesnälla och vi fick följa med in i ett rum. Det blev väldigt mycket väntetid men tillslut kom Örjan för att rita på mig. Efter det blev det ännu mer väntan innan narkosläkaren kom.

Jag sa hejdå till min kompis och min kille och fick följa med in i ett annat rum. Där fick jag lägga mig ned på typ en brits. Därefter fick jag en spruta i armen och sen fick jag min välkomstdrink som gjorde att jag somnade på nästan en gång. Sen blev allt svart och jag vaknade i uppvakningsrummet. Jag minns att det gjorde riktigt ont, och jag fick så mycket smärtstillande som jag kunde få. Men det gjorde ont i alla fall. Jag såg ingen större skillnad på mina bröst under täcket, men min kille och min kompis sa att det såg jättestort ut.

Jag somnade igen och vaknade senare också för att få mer smärtstillande. Jag hade fått mentor ultra high profile, 535cc. De sa att det skulle göra extra ont eftersom implantaten var så stora, det känner jag fortfarande. Jag vill bara att smärtan ska gå över.

 

Jag fick komma in i mitt rum tillslut och sen fick min kille komma in också. Han hade köpt blommor till mig och min kompis hade köpt en tidning och choklad till mig. Så gulligt! :)

Det var en lång natt med smärta och lite illamående. Men jag fick ändå sova en del. Min kille hämtade ut receptet på värktabletter på morgonen och efter det fick vi ta en taxi hem. Nu är jag hemma och det gör verkligen superont. Jag längtar tills jag får ta en till värktablett klockan 15.00.

Hade ni också så ont efter operationen?

2011, March 3 - 22:41
Dancehall (not verified)
Dancehall's picture

Vad jobbigt att du har så ont! Jag hoppas verkligen att jag klarar mig ifrån det så långt som möjligt.

 

Jag funderar också på att opa mig på Proforma, dock av Calle. Hoppas du hade en bra upplevelse.

2011, March 13 - 18:28
Wynja 47 (not verified)
Dancehall's picture

Usch, inte kul att det ska göra så ont...Gjorde du innanför bröstmuskeln? Hoppas att du snart känner dig bättre :)

2011, March 21 - 01:23
Aniara (not verified)
Dancehall's picture

Men ååh såg inte era kommentarer förrän nu! Blev glatt överraskad i alla fall!

Nu har jag inte alls lika ont längre, känns bara ibland. Det var en jobbig första vecka, men nu är det MYCKET bättre! :)

 

Proforma kan jag verkligen rekommendera, det är ett fantastiskt bra ställe! Kan varmt rekommendera Örjan också! Han är duktig, välidigt omtänksam och professionell.

 

Calle är säkert också bra annars. :)

 

Wynja 47: Jag gjorde bakom bröstmuskeln. Örjan rekommenderade det på mig och jag litade på hans råd även om jag velade en hel del innan. ;)

Annons
Annons
Annons
Annons