Annons

Bröstförstoring jun 2011 - Proforma Clinic - Stockholm Michael Olenius - anonym

anonym's picture
anonym (not verified)

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 13 June, 2011

Min operations berättelse 13 Juni 2011 - Proforma clinic.


Pappa var lite skeptiskt mot datumet, den 13:e.. Detta är hans otursnummer.
Men nu är det ett bevis till honom att det istället är en turdag. cheeky
- För jag gick igenom en förändring som jag aldrig kommer att glömma! ÄLSKA!

Nåja, 2 månader innan operationen bokade jag en konsultation på Proforma clinic på södermalm i sthlm hos Michael Olenius. Jag hade läst om nästan alla kliniker i sverige och fler som i Norge och Polen. Men jag fastnade för Proforma just för att de är seriösa (har kompisar som opat sig där och är nöjda till tusen) och dels priset. Allt i ett liksom.
På konsultationen - När allt var bokat och klart så var det dags för konsultation. Jag kom dit dagen då det var bestämt och de var hur gulliga som helst. Jag hade med mig min facebookcheck där det var en gratis konsultation bla. Sedan fick jag sätta mig i soffan och fylla i ett hälsopapper och vänta på Michael.. De erbjöd mig något att dricka men jag tackade nej. 
Michael kom lite sent men vad spelar det för roll... Sedan pratade han på, kändes som att han ville få allt ur sig, all fakta och sedan ta frågor efter. Och när han var klar frågade han om jag hade frågor och då visade jag upp bilder samt ett papper fullt med frågor som jag hittat på internet. Han besvarade allt och blev lite chockad av att jag ville ha 400 och uppåt. Menmen! Han trodde också att jag hade större innan jag tog av mig, haha! (testade implantat) Men jag visste ju redan vad jag ville ha så jag brydde mig inte så mycket om det. Sedan tog han lite bilder på mig och vi bokade en op dag. Jag vet att han är duktig även om han kanske inte är den socialaste människan. Han passar liksom mig.
Efter det hade vi mail kontakt då jag var orolig över att han tyckte de va så stort. Men han lugnade mig och sa att vi löser det, jag ska få så mycket han får in osv. Sedan fick jag köpa descutan som jag skulle duscha i dagen innan och morgonen samma dag.


På OP dagen - Då kom jag och min pojkvän vid kl 11 på morgonen till kliniken som bestämt. Jag hade väntat så länge att jag inte ens var så nervös längre, var bara sååå himla taggad nu alltså! Jag fick vänta på soffan igen för att hon skulle fixa med kvittot och en till check som jag skulle få med mig hem. Vi blev sen hänvisade till mitt rum. Rum nummer 5 och det är ett dubbelrum som hon då berättade att snart så skulle jag få en rumskamrat och i väntan på de fick jag ett formulär att fulla i om min hälsa osv. Efter ca en halvtimme kom rumskompisen och vi sa mest bara hej till varandra då, och hon var JÄTTE nervös. Hon ville nästan ångra sig hörde jag när hon pratade med sin kompis i rummet haha! Sedan så fick min pojkvän och hennes kompis gå ut för då skulle Michael prata med oss efter ca 1 timme senare i rummet. Han frågade om det gick bra att han pratade med båda oss tillsammans, och det gjorde det. (Någon stans mellan här fick jag 3 tabletter att svälja med minimum vatten.. gick bra) Han berättade att vi hade näst intill likadana bröst osv och hur de skulle gå till samt allt precis som en till konsultation och vi fick ställa våra frågor. Och jag var då föst... av oss 2. Ganska snabbt efter pratet med Michael så fick jag följa med honom till op salen (kissade innan, det får man ju inte glömma haha!) Och på uppvaket såg jag en tjej ligga med slang i näsan.

Operation - När jag var i opsalen var det 2 underbara sköterskor där som sa att jag skulle klä av mig så att jag var i trosor och lägga mig på britsen med armarna utåt. Då sa jag "jag är så himla nervös inför kanylen, och de är bara det jag är rädd för" Fick till svar "Vi använder barn nålar, det är extremt små så du borde inte känna dig rädd" Eller något i den stilen. Jag fick kanylen och jag blev helt förvånad, en fästingspruta känns mycket mer! Haha! laugh Sen så minns jag inte vad vi pratade om, Michael kom in och sa iallafall att "Om du vill ha ännu större kan vi ju lägga framför" JA VISST svarade jag. Vet ju att framför bröstmuskeln också är bra, tycker inte det spelar så stor roll just det. Sköterskan berättade för mig att jag fick lugnande och då frågade jag när det skulle verka. Samtidigt som hon var på väg att hämta något vid dörren så säger hon att det hinner nog verka innan jag ens hinner till dörren. Och vipps så var jag helsnurrig hhahah! Sedan minns jag inte vad vi pratade om, bara att hon skulle i med mer konstigt i armen. Hon berättade att det här är narkos och att jag skulle tänka på något kul. Jag hann bara svara "vad är kul då?" Hahah sen var allt borta.

 

Sedan vaknar jag upp igen på uppvaket och kollar mig runt. Kände mig full och glad haha! Kände ingen smärta och det första jag frågade var "Hur gick det, vilken stl?" Sköterskan sa 500cc och jag bara log och somnade om... Vaknade lite senare upp i rummet och då skulle min rumskamrat in. Och sen somnade jag om tills hon kom in i rummet igen. Sedan minns jag inte så mycket, vi sov väl lite titt som tätt.
Efter ett tag när hon vaknat så började hon stormgråta och spy som en stucken räv. Och jag fick 2 mackor som jag tuggade på medans jag hörde henne hahah! Jag har inga problem för sådant. Sen så pratade vi och hon var såå nyfiken på vilken stl hon hade fått. Men sköterskorna svarade inte riktigt på hennes fråga. Hon grät och grät och spydde och spydde. Jag log och pratade med min pojkvän. Och hon med sin mamma. Sedan så lämnade sällskapet oss och det blev kväll, jag fick mer mat. Fick LAX mmmmm... kompisen tog kyckling. Och där på kvällen så ville sköterskorna ha upp oss och jag reste mig väldigt fort. Men henne tog de super långt tid för.. (Hon hade bakom muskeln och jag framför) När jag väl var klar på toa så fick jag väl något blodtrycksfall(?) och börja snurra på toan, så jag fick åka på något rullstols-aktigt till min säng där de lutade mig med fötterna upp i taket i sängen. Sen minns jag inget.. angel
 

Ja, och senare så pratade vi i rummet och vi kom hur bra överens som helst. En sköterska som jobbade där på natten var jätte konstig. Hon sa åt hon i samma rum som mig att hon var tvungen att komma upp, att röra på sig, att äta - fast hon spydde. Hon visa upp sin ena tutte och menade på att hennes bröstförminskning gör ondare. Hahah, jag har överseénde med sånna så jag gjorde som hon sa så att jag slapp trubbel. Men min rumskamrat blev suris och snackade lite haha! Som hon då hörde...hm... Sköterskan ifrågasatte henne en gång. Men inte mer än så.. Menmen, med morfin, citodon och alvedon så gick natten fint. Vi babblade på halva natten och sov lite mellanåt. På morgonen så gick vi upp och kissade (Kompisen fick hjälp läänge) Och vi fick frukost, mackor juice osvosv. Då kom också de andra Michael opat dagen innan in till oss. Vi var ju så sociala. Alla visade tuttarna och det blev massa tuttsnack inne hos oss vid frukosten. Sedan kom Michael och pratade med oss igen, vi fick en stödbh, papper, tejp m.m  Sedan kom familjen och hämtade upp mig. Och så åkte jag hem, riktigt skönt. Fick ett recept som jag hämtade ut på apoteket och det tog jag i ca 4 dagar sen slutade jag med det. Ont har jag haft men dag 5 så mådde jag super bra, var ute hela dagen och gick. laugh


Detta var det värt alla pengar, klinik och allt. Kan varmt rekomendera denna klinik!
Slut resultat: 500cc Framför bröstmuskeln, mentor högprofil och en mycket glad tjej! laugh

Hoppas ni orkar läsa allt....hihi angel

2011, June 19 - 13:51
Dancehall (not verified)
Dancehall's picture

ÅÅÅH, din op story var nog den bästa jag läst någonsin! Fick mig några goda skratt laugh Visst är Proforma totalt bäst?!

2011, June 19 - 21:08
Ellson (not verified)
Dancehall's picture

Väldigt bra skrivet tycker jag. =) Får man välja kirurg själv där eller bestämmer bokaren vem det blir?

2011, June 19 - 23:59
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Dancehall - HAHA vad kuuul att höra! TACK, Älskar kul kommentarer! laugh JAA! De är så snälla, så proffsiga, artiga och allt!

 

Ellson - När jag bokade konsultation via telen så frågade personalen om jag önskade någon speciell kirurg och sa då Michael, dock var det LÅNG vänte tid, men det var värt det laugh

 

Annons
2011, July 4 - 19:44
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

Åh vad sugen jag blir att fixa brösten efter att läsa din op story!! ringde idag och hoppades på en tid i augusti men örjan hade semester och michael var helt fullbokad. funderar just mellan dom två. vad fick dej att välja just michael? hade du sett många bilder innan på de bröst han fixat? och varför valde du framför muskeln?

2011, July 5 - 16:00
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Vad kul att du kände dig peppad av att läsa min story laugh

Jo, de är mycket operationer verkar det som. wink

 

Anledningen till att jag valde Michael är för att....  En av mina vänner som opades av Calle tyckte att han var JÄTTE trevlig (innan open), som hennes bästa vän liksom. Han var JÄTTE social.. Så hon bestämde för honom då han var så social och rolig. Sedan gjorde han ett fruktansvärt jobb på henne och hon fick en ny op gratis pga hans dåliga resultat. Han gjorde alltså något jätte fel, brösten blev hemska osvosv. Hon valde då att byta kirurg till nästa ingrepp som hon fick gratis pga Calles misstag. Hon gick på konsultation hos Michael och Örjan, men tyckte att Michael var lite vimsig för hennes smak men det märktes att han var proffsig sa hon. Hon bestämde sig sen för Örjan eftersom han var snäll och seriös på samma gång. Hon tyckte alltså Calle blev lite för mycket, man måste ju inte vara bästa vän med sin kirurg.. Hon rekomenderar idag Örjan och rekomenderat INTE Calle, hon tycker att Calle är slarvig. Och är neutral med Michael.


Min andra kompis var på konsultation hos Michael och upptäckte att han var duktig på det han gjorde, hon sa att "om du ska göra en op i Sverige, gör då hos Michael Olenuis. Han är duktig, han har opat min kompis och lala.."

 


Calle - Jätte trevlig, har gjort många bra jobb. Men kanske misslyckades med just henne, jag valde själv inte Calle för det hon berättade (vilket är dumt, man ska inte välja utifrån rykten, man ska gå på konsultation och få en egen uppfattning) Men så gjorde jag inte. Han vart utesluten.


Örjan - Jag är helt neutral med honom, han verkar grym. Han gör också större bröst än Michael som jag gillar men jag ville hellre ha snygga bröst som jag tycker Michael har gjort. Men jag valde inte honom just för att jag hört mer bra om Michael och fick inge fler tillfällen just för att jag bara gickpå en konsultation och bestämde mig för honom direkt. Alltså - Jag hann inte gå på kontultation hos honom innan jag bestämt mig.
 

Michael - Jag bestämde mig för honom direkt. Han är duktig, proffsig, lätt att prata med osv. Jag har läst om honom och han verkar bara en bra man som vet vad han gör. + Att jag vet fler som opat sig av honom, och han gör riktigt snygga bröst!
 

2011, July 5 - 19:15
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

tusen tack för utförligt svar! jag tackade faktiskt nej till calle fast han hade möjlighet att operera i augusti för att jag läst så mkt positivt om just michael och örjan, men därför har jag så svårt att välja mellan dom. borde kanske boka konsultation hos båda för att vara på den säkra sidan. men jag hoppas att det blir lättare att avgöra när jag får börja se bilder här (e ny här) och kan jämföra lite. vad jag har läst verkar det som att många tycker att michael gör mer naturliga bröst. men hittar i princip inga bilder från proforma, vet du om det finns att hitta någon annanstans än på forum? :)

Annons
2011, July 5 - 22:12
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Så lite så laugh! Ja, Michael och Örjan verkar vara riktigt grymma båda 2, sen är de ju bra på mycket och har olika tekniker. Så du får kika runt när du blir silver medlem och kolla lite bröst haha! Men jag tycker absolut att du ska gå på konsultation hos båda, skulle vara kul för mig att höra också smiley

 

http://www.qvinna.info/pages/index.asp?ID=95&Search=True&srchOption01=F%F6rstoring&srchTextSize=&srchText=&srchTextCC=

Kolla den länken, tror till och med att de är Michaels sida (men är inte säker)

2011, July 6 - 16:49
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

Jag tror jag gör så att jag bokar konsultation hos båda, men det blir inte förrän senare i år eftersom jag inte kan opereras förrän på jullovet eftersom dom inte hade tid nu på sommarlovet :( kollade in sidan, hittade inget som örjan eller michael gjort men såg lite av calles bröst och måste säga att jag inte direkt blev imponerad.. tur att jag inte boka hos honom :D får hoppas att jag blir silver snart! och hoppas att allt går bra för dej :)

2011, July 21 - 18:08
maze
maze's picture
Offline
Last seen: 1 year 7 months ago
Silver
Joined: 2011-07-18 02:04

Kul att läsa din historia :) Lät inte allt för farligt ändå. Skönt att veta att pojkvännen får vara med. Men anhöriga får inte sova över va?

Annons
2011, August 8 - 16:53
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Nej ingen får sova över, men sällskap är helt ok! Det är inte farligt tycker jag, det var en speciell upplevelse som jag tar med mig som positiv laugh

2011, August 10 - 21:21
ohmygod
ohmygod's picture
Offline
Last seen: 1 year 1 day ago
Silver
Joined: 2011-08-09 18:00

åh vad roligt att läsa om din operation!

jag ska opereras av örjan, slutet av september.

du skrev om jag förstod rätt, att de satte på bandaget dagen efter? så man har alltså god tid på sig att gå runt o titta på sina nya vänner? :)

 

2011, August 10 - 21:25
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Du sover topless hela natten och det finns även en spegel i rummet som du kan kika i, dagen efter får du en enlek stödbh som du får sätta på. Alltså inge bandage. Du kan kolla när som, de är bara kaborre som hållet ihop bhn haha!

Annons
2011, August 20 - 00:15
Plankan (not verified)
Dancehall's picture

Vilken bra och rolig operationberättelse. Jag blir bara mer och mer positiv till Michael och undrar om jag kanske borde boka in en konsultation hos honom också, haha. (Har varit helt insnöad på Charles på VK.)

2011, August 20 - 18:12
eellinor (not verified)
Dancehall's picture

Haha, ja testa på. Det är nog bäst wink

2012, October 18 - 14:23
Lycka2013
Lycka2013's picture
Offline
Last seen: 11 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-10-09 23:59
Super härlig operations berättelse! och sjukt fint resultat! jag ska också opereras på proforma men av Örjan Gribbe, hoppas jag fårett lika fint reslutat som dig! :)
 
Annons
Annons
Annons
Annons