Annons

Michael Olenius

Bild för olabandola
olabandolaNu skriver jag det här i all extas haha! Har nu ringt och bokat tid för konsultation hos Michael Olenius på Proforma Clinic efter semestern. Så kul!

Nu önskar jag era allra bästa tips inför konsultationen! Några positiva/negativa erfarenheter? Något ni i efterhand önskar att ni gjort annorlunda? Frågor man bara måste ställa?

Tacksam för alla tips! :D
Var på min första konsultation hos Michael olenius proforma igår och fick ett jätte bra intryck och har bestämt mig för att göra op hos honom. Borde man gå på en annan konsultation hos ngn annnan också tycker ni ?
Bokade tid 29 maj iallafall så får vi se :)
Ngn annan som snart ska opereras av honom ?Bild för 4barnsmamma92
4barnsmamma92Hej!
Jag har en tid hos Magnus Kjelsberg igår (torsdag 9/2) och två timmar innan jag skulle vara där fick dom avboka min tid då operationen innan tog längre tid än vad dom hade räknat med.

Närmsta lediga operationstid var "kanske om två veckor" om dom inte lyckades flytta någon annans tid så jag ställde frågan om det fanns någon annan kirurg som kunde operera mig tidigare.

Det slutade med att jag fick ny operationstid på måndag hos Michael Olenius och jag har försökt söka runt men hittar inte så mycket om honom.
Hej, Som rubriken lyder så undrar jag om det finns någon som har opererats av Michael Olenius?
jag är nyfiken om någon opererats av Michael på ProformaClinic? Bra/dåliga erfarenheter?Annons
Annons

POF-feedback