Annons
28 posts / 0 new
Last post
#1 2011, July 14 - 21:31
anonym (not verified)
anonym's picture

Juvederm i kinder och läppar hos karin på Eriksbergskliniken!

Nästa torsdag ska jag fylla i mina kindben och läppar med juvederm hos karin på Eriksbergskliniken. Funderar på lite i hakan också.... Det ska ju hålla i ca 1 år!

Har gjort läpparna med juvederm hos Charles på Victoriakliniken innan, men har hört så mycket bra om just karin.

Någon som gjort just detta?

Vad tyckte ni?

Vore kul att höra och se bilder :D

Annons
2011, July 15 - 07:58
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

jag har fixat läpparna hos karin en gång med juvederm. har lite svårt att uppskatta helt hur bra hon var eftersom jag tidigare fixat läpparna hos stina på ellipseklinikken med restylane och karin tyckte inte alls om hur stina hade fixat på mej. därför kunde hon kanske inte få resultatet precis som hon ville.

men karin var iaf jättetrevlig och jag blev nöjd med resultatet. mkt nöjdare än jag var med stina som jag var hos typ fem gånger. i början efter att ha vart hos karin tyckte jag att dom var väldigt ojämna men det la sej.

under själva besöket jag fick hålla i en spegel och följa förloppet och fick själv flika in om jag tyckte hon skulle ändra nåt eller spruta mer på något ställe. det slutade med att vi bara använde 0,25 ml men fick ändå betala för 0,55 så hon sa att jag fick komma tillbaka å ändra kostnadsfritt om jag inte var nöjd.  

så jag skulle rekommendera karin även om just jag upplevde att många lovord om henne var överdrivna. hade stora förväntningar efter att ha läst natacha peyres blogg tex. och sååå otroligt bra tyckte jag inte hon var, men hon var iaf bra. 

men hur e charles på läppar och varför fortsätter du inte att gå till honom?

har ingen erfarenhet om hur karin e på kindben och hakor..

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

2011, July 15 - 21:36
Flora (not verified)
anonym's picture

Åh, bra att få höra dina åsikter!!!

Charles är ok men mycket försiktig och sparsmakad, jag vill ha mer men fortfarande är ett naturligt resultat mitt mål. Han är dyr, dyrare än alla andra och väldigt fullbokad så därför jag provar en annan. Annars är jag asnöjd med juvedermet, helt naturligt och inga klumpar! :)

Charles har gjort min näsa och jag är verkligen nöjd med resultatet, ser helt naturlig ut!

Men det låter i alla fall som att du skulle rekommendera karin till en vän?

Charles gjode ju som HAN tyckte vart bra och det låter ju som om karin är mera LYHÖRD vilket jag verkligen skulle uppskatta!

:)

2011, July 18 - 08:10
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

vad skönt att du slipper klumpar. jag e nöjd med karin men enda grejen e att jag kan se exakt var karin har lagt juvedermet i överläppen när jag spänner ut överläppen. det syns alltså inget när jag e avslappnad i läpparna utan då e det jättefint. jag vet inte vad det beror på, om det har bildats klumpar som gör att det ser mer "bulligt" ut längst upp på överläppen än resten av överläppen. jag hade en klump när jag kom till karin, hade haft den ganska länge och när jag gick till stina påpekade jag det men hon tyckte inte att det syntes och gjorde inget åt det. karin spräckte den på en gång så det var jag glad för. jag kanske bara har lätt för att få klumpar och därför kanske det syns var juvedermet ligger när jag spänner ut läppen.

jag tycker att karin var jättebra just för att jag fick vara med och säga till vad jag tyckte. nu tyckte jag iofs att hon gjorde det fint ändå så hon behövde inte ändra på nåt. så ja, karin e lyhörd så det kanske skulle passa dej att gå till henne. jag kommer att gå tillbaka till henne när det e dags att fylla på :) (så länge jag inte får höra om någon som skulle vara bättre).

angående charles och näsor, jag gjorde en näsplastik med jonas röjdmark som kirurg. måste säga att jag e halvnöjd med resultatet. jag trivs bra men tycker ändå att han tog bort för mkt av näsbenet i förhållande till nästippen. sen tycker jag att den blev lite osymetrisk, nästan lite sned. det var två år jag opererade mej så funderar på att göra en nästippsoperation. rekommenderar du charles då? :) hur var din näsa innan och hur blev den?

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

Annons
2011, July 20 - 05:08
Flora (not verified)
anonym's picture

Gud vad bra att höra så mycket positivt om karin :)

Ser fram emot torsdag som bara den nu!!!

Men berätta gärna för mig om du hittar någon bättre, hur ofta fyller du på läpparna?

 

Opererade näsan i april och är NÖJD!!!!!

Det helt slutliga resultatet ser man ju inte än så det kommer bli ännu finare säger Charles :)

Ser inte opererad ut men har en bättre femininare och mindre variant av näsan jag hade förut. Ångrar mig inte en sekund :) Det kostade 55 000 för mig och då vred han rakt näsbenet, sänkte näsan 3 mm, smalnade av den lite och minskade tippen. Jag hade ju ingen jättenäsa innan så det handlade mer om finjusteringar. INGEN utom min sambo vet att jag gjort det, andra ser att det är något men kan inte sätta fingret på vad och jag säger att det nog är sminkningen el nåt ha ha. Har inget behov av att berätta om det för min omgivning, ser ut som jag föddes såhär och det känns helt naturligt också. Tänker inte på det längre ens utan TRIVS bara så himla bra med mig själv nu!!! Charles är dyr men BRA BRA BRA, det är värt att operera sin näsa hos honom om man inte vill se ut som en stereotyp!

Lycka till och tveka inteom du verkligen vill ändra näsan, ångrar att jag väntade så länge bara! :D
.

2011, July 20 - 07:20
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

vad härligt att du e så nöjd :) min näsa ser fortfarande väldigt lik ut oxå, jag frågade mina närmaste kompisar som inte visste om att jag hade gjort det om dom såg någon skillnad med mej och ingen kunde se att jag gjort något. dom som visste om det sa "jag hade nog aldrig tänkt på det om du inte berättat, har aldrig tänkt på din näsa innan". så därför tvekar jag lite, för jag e inte direkt jättemissnöjd nu, jag skulle bara vilja ha en litelite mindre tipp, och jag e inte säker på om det e värt så mkt pengar, och e oxå rädd för att resultatet inte blir bra :/ funderar på om man kan spruta in cortison istället så kanske lite av brosket bryts ner. vet du något om det? :) jonas gjorde nämligen det på mej när jag kommenterade att jag tyckte nästippen såg lite bredare ut på ena sidan men e osäker på om det verkligen syntes någon skillnad. kanske behöver flera sprutor..

ja berätta sen vad du tycker om karin och resultatet :D hoppas att du blir nöjd! själv fick jag extremt lite blåmärken, kanske något svagt enstaka efter att ha varit hos karin, medan jag såg helt blåslagen ut efter att ha varit hos stina.. ännu en positiv grej för min del!

karin tyckte att jag skulle komma tillbaka i augusti och fylla på men jag ska nog vänta. började fylla på läpparna för cirka 1,5 år sen och har hitills fyllt på sex ggr tror jag. brukar passa på när jag har någon lektionsfri vecka och kör på 0,5 ml. men nu ska jag vänta med att fylla på eftersom jag sparar till att fixa brösten. har dessutom fått små vita prickar på läpparna och jag tycker att dom syns mer varje gång jag fyllt på. var hos en läkare som tyckte att jag inte skulle oroa mej för att det inte syns om man inte ser från någon cm avstånd. men jag själv stör mej på det. jag frågade karin vad det var och hon kollade på det och sa att det kunde vara små talgkörtlar som blir synliga för huden på läpparna e så tunn. har oxå läst att det kan vara små ärr. så jag ska testa att låta läpparna vara ett tag och se om det försvinner i takt med att läpparna blir mindre :P 

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

2011, July 22 - 20:24
Flora (not verified)
anonym's picture

Är supernöjd med juvedermet hos karin!

Gud va fint det blev med högre kindben....men DYRT...över 10 000 gick det loss på!

Håller nu på att kolla upp vem som gör okbens-implantat....plastikinstituet i malmö gör det tydligen för 26 000 ;- så det blir ju prisvärt i längden.

Oya i sthlm tar 46 000 ;- för samma operation :(

Man går tydligen in via munnen och lägger in det i kinderna. Tar bara en vecka att läka.

Funderar på att passa på att göra detta när jag ändå är hemma efter min bröstoperation i augusti.....

Annons
2011, July 25 - 07:31
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

kul att du e nöjd med karin!

ja, med injektioner kommer man ju ganska snabbt upp i samma prisklass som operationer med permanent resultat så det kan ju vara värt att lägga ner pengar på från början om du är nöjd med resultatet! var ska du fixa brösten och vilken kirurg? :)
 

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

2011, July 25 - 08:41
Cookie (not verified)
anonym's picture

Kan ni tjejer inte lägga upp lite bilder på läppar och näsor? :) Vill nämligen också fylla läpparna och göra en full näsplastik. Har funderat på ArtNose i Turkiet och Dr Bilkay, men om Charles är så duktig som du säger Flora kanske han vore ett alternativ annars. :) Vill också mest finslipa näsan.

Läpparna och kindbenen ska jag nog göra på klinik 34 i göteborg! Kirurgen där ska vara riktigt, riktigt duktig och estetiskt lagd. :) Vill egentligen också fylla käkbenen, men lär ju bli sjukt dyrt med allt ihop på en gång... Läppar ska jag göra iaf! :) Synd bara att det är så långt bort... men värt det om det blir bäst resultat så klart! :D

Hur länge håller juvederm i kinderna?

2011, July 25 - 09:22
elisa
elisa's picture
Offline
Last seen: 11 years 10 months ago
Silver
Joined: 2011-07-04 19:25

om du har hotmail cookie kan jag försöka få ihop lite läppbilder och skicka under veckan? :)

Ålder: 21 år, Längd: 170cm, Vikt: 56kg
Bröstförstoring december 2011, 375/400 cc mentor släta framför muskeln

Annons
2011, July 25 - 10:05
Flora (not verified)
anonym's picture

elisa: Jag ska göra ett lyft och lägga in runda proteser hos Jörg Bohn på Citadellkliniken i Landskrona den 18:e augusti :)

Cookie: Tack för det tipset :) Är i full färd med att kontakta en massa kliniker nu, ska du fylla läpparna med fett?

Funderar på att passa på och göra det på en gång jag med!!!

Annons
Annons
Annons