Annons

Bröstförstoring jul 2011 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - Mrsnash

Mrsnash's picture
Mrsnash

Ålder: 33 år, Längd: 177cm, Vikt: ca: 69kg
Bröstförstoring på Proforma i juli!!
Har gjort: 375 resp 400, mentor plus profile, bakom muskeln, hade innan två urammade små bröst.
Klinik/Läkare: Proforma, Örjan Gribbe
-------------------------------------

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 11 July, 2011

Så var dagen här! 07.45 skulle jag vara på plats på Proforma vilket jag också var, och så fort jag satte foten innanför dörren kom nervositeten! Det kändes helt surrealistiskt att det skulle ske inom kort!

Jag blev visad till ett rum, som jag delade med en annan jättetrevlig tjej, där jag fick morgonrock och tofflor och en hälsoenkät återigen att fylla i. Jag och min roommate satt och pratade nervöst om vad som komma skulle, hon var först ut för operation och jag skulle in efter henne. EFter en iten stund kom Örjan in och tog med mig till ett undersökningsrum. Där stämde han av att jag fortfarande ville ha det vi kommit överens om, vilket var 375/400 moderate plus profile. Sen ritade han på mig och vi pratade lite om risken för db som jag har, han sa at han skulle göra allt han kunde för att undvika det!

Väl tillbaka på rummet kom en narkossköterska och informerade lite granna inför narkosen och satte en kanyl i min arm. Min rumskompis åkte iväg på operation och jag visste att det snart var min tur! Jag fick lite tabletter att svälja, det var postafen mot illamående, alvedon och så någon annan värktablett som jag inte minns.

Klockan 9.10 blev jag inrullad på op:salen där det var riktigt kallt och nu var det nära att jag nästan sprang därifrån, jag vart SÅ nervös! Men allt gick väldigt smidigt, jag fick ett varmt täcke på mig och något avslappnande i kanylen, sen sa narkossköterskan att hon skulle förbereda inför operationen och att Örjan och narkosläkaren snart skulle komma. Hon berättade vidare att hon nu skulle spruta in något som skulle göra att jag skulle sova riktigt gott! Och sen är det typ svart! DEt gick himla fort, hon sa att jag skulle somna, okej sa jag sen sov jag!

Vaknade på uppvaket av att jag var sjukt snurrig i huvudet och frös. Kände ett enormt tryck över bröstet och hade svårt att prata. Den här tiden är lite snurrig men jag minns att jag ropade artigt "ursäkta, jag är yr i huvudet!" till sköterskorna som stod och packade upp några kartonger en bit ifrån. Efter en stund blev jag inrullad på mitt rum där även min rumskompis var. Vi frågade varandra hur det gått och hur vi mådde, sen sov vi om vartannat några timmar tills klockan var närmare 13. Då kom det en barsk men undebar sköterska in och hjälpte mig på toaletten. Att resa sig upp var grymt svårt, det var inte det att det gjorde sjukt ont men man var så stel och hade det här jobbiga trycket över bröstet. Sköterskan tipsade om ett riktigt bra tricks, att när man andades in och det tog emot, att då ta en liten micropaus sen fortsätta att andas in. Så gjorde jag hela första dagen och jag tror att det faktiskt hjälpte!

Väl på toaletten kom det här berömda blodtrycksfallet som många pratar om och jag blev helsnurrig, fick snabbt hjälp tillbaka och sköterskan tippade min huvudände bakåt så jag låg med huvudet neråt en stund. DEt släppte efter en stund och jag slapp kräkas, nått jag varit jättenojig för innan!

Hela dagen är lite dimmig, jag och min rumskompis pratade och sov om vartannat. Vi försökte peppa varandra till att göra bröstjympan och ju längre kvällen gick desto mer försökte vi vara uppe och röra på oss. VI gick lite i korridoren, pratade med de andra tjejerna, gjorde bröstgympan, försökte djupandas och få i oss mat och dricka! JAg är väldigt glad att det ingick en övernattning på Proforma, hade inte orkat åka hem samma dag! Senare på eftermiddagen kom örjan och tittade påv åra bröst och berättade att allt gått bra!

Man sov rätt dåligt på natten, dels för att man inte riktigt hittade någon bra sovställning och dels för att man faktiskt hade ont. Först kände jag bara trycket men ju längre dagen/kvällen gick, desto mer kände jag smärta i bröstmuskeln och i såren som brann som eld stundtals.

Dagen efter blev vi väckta tidigt, redan 6.45. Vi åt frukost, pratade lite och inväntade Örjan. Örjan kom väldigt stressad och sa att allt gått bra och att vi skulle boka in återbesök om 2-3 veckor. Alla tjejer som op:ats samma dag möttes ute i receptionen och vi alla bokade våra återbesök innan vi sa hej då till varandra!

Jag är superglad att jag äntligen vågat göra detta och det känns fortfarande otroligt skumt att det är gjort! Nu har det gått några dar och jag blir piggare och piggare för varje dag. Trycket över bröstet släppte redan efter första dagen och smärtan är helt överkomlig. Tabletterna gör mig dock rätt dåsig och jag ska nog börja dra ner på dem i dagarna. Försöker röra på mig så mkt som möjligt och har fortsatt med bröstgympan vilket jag är helt övertygad om hjälpt.

Upplevelsen på Proforma är jag också jättenöjd med, hade turen att få en skittrevlig rumskompis vilket förgyllde dagen! DEt enda negativa, som jag även skrev på utvärderingen, var ljudvolymen. DEt är rätt lyhört där och jag iaf hade svårt att komma till ro med alla ljud runtomkringo ch dörrar som stängdes till höger och vänster. Hade jag vetat det hade jag tagit med öronproppar!!

2011, July 16 - 10:57
Juli11
Juli11's picture
Offline
Last seen: 4 years 3 months ago
Silver
Joined: 2011-05-10 17:41

Kul att läsa din op- story! Det verkar som om det har gått bra. Jag ska försöka komma ihåg öronproppar på tisdag. :-)

2011, July 24 - 16:24
coldspell (not verified)
coldspell's picture

Kul att du också upplevde Proforma som en positiv plats. Hoppas att du är nöjd med resultatet. :-) Tror ingen hade lyckats lika bra med mina boobs som Örjan verkar ha gjort...

2011, September 17 - 23:47
tjej___22
tjej___22's picture
Offline
Last seen: 8 years 4 months ago
Silver
Joined: 2011-09-02 15:46

Vad roligt att läsa din berättelse! Har velat göra förstoring länge! Nu så ser det äntligen ut som att det ska ske, vågar inte tro på det bara! haha... Känner mig alldeles euforisk! :)

Jag ska också operera mig på Proforma hos Örjan tror jag bestämt att det blir. Ska dit så snabbt jag kan på en konsultation...Så glad! :)

Det känns så himla tryggt när alla beskriver hur bra proforma och personalen är, längtar...

Annons
2011, October 17 - 13:20
gullan87 (not verified)
coldspell's picture

Åh vad man längtar själv, vad roligt att läsa din berättelse. Lycka till!

Annons
Annons
Annons