Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Art Clinic Göteborg - Mölndal * - anonym

anonym's picture
anonym

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Eftersom jag bor i Kalmar och opererades i GBG så åkte jag och mamma till GBG dagen innan och bodde på hotell i 2 nätter. Blev aldrig riktigt nervös innan då jag visste hur mycket jag ville detta.

 

Hade fått tid vid 7 och vaknade av mig själv vid halv 6 på morgonen, då duschade jag en sista gång med descutan innan jag kastade på mig myskläder och gick bort till kliniken. Väl där blev jag trevligt bemött av en sjuksyrra som visade mig till mitt rum och jag bytte om till morgonrock och strumpor. Det var en tjej som skulle opereras innan på morgonen så jag lyssnade på musik och kollade tidningar i en timma. Det ända jag var nervös för var sticket i armvecket men jag hade fått lungnande innan så det var inga konstigheter:)

 

Efter 1-1.5h kom op-syrran och hämtade mig för operation, fick då lägga mig i världens skönaste "säng", uppvärmd och med lutning för kroppen. När jag fick narkosen tänkte jag, detta kommer jag aldrig somna av och vips så var jag tillbaka på mitt rum igen.

Hade förberett mig för alla tänkbara smärtor och illamående men direkt efter op var jag pigg och kände bara ett litet tryck över bysten. Kommer ihåg känslan när jag kikade in i sportbehån och såg att jag hade BRÖST!!!:)

Tjejen som hade opererats innan mig fick en bricka med frukost så jag frågade om jag också kunde få det.. Efter jag käkat gick jag på toa och strax efter ville jag träffa mamma så dom ordnade alla papper och läkaren kom in och pratade lite, han sa att det hade gått bra och att jag kommer få dom bröst jag velat:) Mådde skitbra på eftermiddagen/kvällen men när jag vaknade dagen efter och skulle gå ner på hotellet och käka frukost sökte det mig konstant! Mamma kom upp med en bricka och sen hämtade hon bilen och vi åkte hem.

 

Väl hemma så hade min kära sambo lagat mat, kladdkaka och köpt vackra krya på dig rosor, han var hemma dom 3 första dagarna och hjälpte mig. Jag käkade smärtstillande och panodil i 3-4 dagar och hade därför aldrig riktigt ont, det värsta var att känna sig så invalido och inte komma upp ur sängen eller ta ner morgonrocken från kroken. Började jobba efter 8 dagar men har inget fysiskt jobb så det var inga problem. Det har nu gått 3 veckor och brösten blir mjukare och tar form för varje vecka.

 

Är så sjukt glad att jag äntligen har gjort detta och jag älskar mina bröst, känns som om jag alltid har haft dom för det känns så självklart nu, har än sålänge inte haft några komplikationer och väntar jag bara på att dom ska mjukna och forma till sig!:)

Annons
Annons
Annons