Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Carl-Johan "Calle" Gustafson - anonym

anonym's picture
anonym

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Den 24 januari var det dags för mig att vakna tidigt! Upp för att duscha, tänka på att inte äta något och sen träffa en kompis vid bussen som följde med mig till kliniken - proforma clinic i Stockholm!

Min kompis var med drygt en halv timme sen var det dags att gå in i mitt rum som jag skulle få dela med en annan tjej. Fick byta om till morgonrock och tofflor och fylla i ett papper om min hälsa. Sedan kom Calle, han mätte lite och målade på mig sen sa han " vi ses när du sover" då blev jag nervös igen!

En halv timme senare kom en sköterska å dubbel kollade mina uppgifter och gav mig lite piller jag skulle ta innan operationen. Hon lugnade ner mig lite och sen gick vi in till operationssalen. Fick lägga mig ner och hon berättade allt hon gjorde när hon satte kanylen och allt, sen vips så somnade jag!

Vaknade upp lite senare och ville sätta mig upp direkt, vilket jag verkligen inte fick göra och sköterskorna fick säga till mig flera gånger! Somnade om och 45 minuter senare rullades jag in i mitt rum. Två av mina kompisar kom och hälsade på men jag orkade mest säga att dom skulle skicka sms till mamma och pappa för att säga att jag levde, sen somnade jag.

Sov igen hela dagen och natten, förutom när jag fick kämpa i mig lite fika och middag samt att jag gick på toa! Sjuksköterskorna var verkligen hur mysiga som helst och jag blev väldigt bra behandlad! Tjejen jag skulle dela rum med "checkade" ut samma kväll så jag blev ensam, vilket va rätt skönt!

Calle och jag pratade lite dagen efter och vid nio kom pappa och hämtade mig, följde med mig till apoteket och sen hem.
Nu har en vecka gått och jag är redan nöjd trots att dom långt ifrån är klara!

Annons
Annons
Annons