Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe - goorgeous

goorgeous's picture
goorgeous

18 år, 163 cm, 49 kg
Strl före op: 70AA
Konsultation 5/3 Örjan Gribbe, Proforma Clinic
Op 4/4 Örjan Gribbe, Proforma Clinic
la in 400 cc hp delvis bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

den 4e april fick jag äntligen mina efterlängtade bröst! kl 13.00 kom jag till proforma clinic med en kompis som sällskap och blev nästan på en gång visad till ett eget rum, där jag fick fylla i papper och sen kom örjan och vi gick alla 3 iväg för att prova implantat, då jag velade mellan 375 o 450 cc hp. Hade bestämt mig för 425 tidigare men nu valde jag 400 eftersom jag tyckte 375 såg bäst ut.

sen sa örjan att han "bara ska operera en till, sen är det du" och då började jag bli nervös på riktigt!! helt plötsligt kom han tillbaka och då hade det gått lite mindre än en timme, och för mig kändes det som att han bara hade varit borta i 25 min..

han började mäta och rita massa streck på mig,vi pratade en del och jag ställde typ hundra frågor om allt och hur länge jag skulle vänta innan jag kunde göra vissa saker, jag frågade örjan hur länge jag skulle vänta innan jag kunde börja dricka alkohol.. "tjaa, helst några år" var hans svar, hahaha :)

sen gick han ut och bara några minuter senare kom narkosläkaren in. hon var verkligen jättegullig, vi gick igenom mina papper och jag fick 4 tabletter att svälja så jag sa hejdå till min kompis och följde med läkaren in i operationssalen, där inne var en annan trevlig sköterska och dom båda fick mig verkligen att bli lugnare och skämtade en massa med mig :) hon sprutade in sövningsmedlet och sa , nu kommer det börja snurra, och det enda jag minns sen är att jag sa, oj så snabbt, för jag började känna av det direkt, det tog typ några sekunder för mig att somna...

 

nästa sak jag minns är att jag ligger i en säng på uppvaket och känner mig helt slut, jag har ont i brösten men inte alls så ont som jag hade förväntat mig, det känns mer som ett tungt tryck och det spänner i huden asmycket.. sköterskan gav mig morfin, men det blev ingen skillnad alls, mådde precis likadant innan som efter morfinet, och så fick jag åka till mitt rum..

väl i mitt rum så ringer jag killen som ska besöka mig och ligger mest o lyssnar på musik den närmsta timmen tills jag går upp på toa med sköterskan, vilket var svårare än jag trodde, vinglade en hel del, och sen när vi skulle in på mitt rum kom tjejen från receptionen o sa att de va en kille där som ville besöka mig, så han och jag o sköterskan gick in på mitt rum där hon visade mig några övningar som jag skulle göra...

när killen skulle hjälpa mig upp senare så började jag se suddigt i några sekunder, men mådde ändå helt okej så jag ställde mig upp och försökte göra övningar, det slutade inte så bra, blev likblek i ansiktet och kändes som att jag skulle spy, killen tryckte på knappen (som man larmar sköterskan med) och sköterskan kom in nästan direkt, jag fick lägga mig ner med fötterna upp

 

sen sov jag mest resten av natten, vaknade upp och fick mer morfin av världens gulligaste nattsköterska och mådde bra sov resten av natten.. vaknade upp vid halv åtta tiden då nattsköterskan kom in och väckte mig , sen drog hon ut kanylerna ur armen på mig och jag fick gå ut i korridoren och hämta frukost, ser plötsligt att min arm börjar blöda ganska mkt och får panik och flyr in på mitt rum, med en macka och ett glad juice, känns som att jag ska svimma

 

precis då kommer örjan in och pratar lite med mig och skakar hand med mig, när han gick lyckades jag få fram ett "jag är jättenöjd" ..för det är jag verkligen, och det gör inte alls så ont som jag hade förväntat mig, men jag tror att det beror väldigt mycket på att jag var 110 % säker på att jag ville göra det här och jag är verkligen överlycklig just nu så det är värt smärtan. innan open så tyckte jag inte alls att mina bröst passade in på min kropp, så nu känns det mycket mer proportionerligt och jag kunde nog inte vara mer nöjd med val av implantat, klinik och kirurg ! :)

2012, April 8 - 22:39
Månne
Månne's picture
Offline
Last seen: 11 years 7 months ago
Silver
Joined: 2011-06-05 22:40

Grattis till dina nya vänner!

 

Kul att höra din berättelse och att allt gick bra, Örjan och resterande på kliniken är verkligen lika underbara som du får det att låta! :)

2012, April 8 - 23:30
ksjo
ksjo's picture
Offline
Last seen: 1 month 6 days ago
Silver
Joined: 2011-07-07 19:53

Grattis till dina ny boobs :)) hoppas läkningen går bra!

2012, April 8 - 23:37
goorgeous
goorgeous's picture
Offline
Last seen: 10 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-03-04 19:52

tack tjejer!! :)

Annons
2012, May 10 - 08:33
Peach1500
Peach1500's picture
Offline
Last seen: 5 years 4 months ago
Silver
Joined: 2012-05-07 20:48

Grattis Grattis goorgeous! Hoppas du blev nöjd med resultatet nu efter ett tag :)

Får man fråga varför armen blödde?

2012, May 16 - 14:35
goorgeous
goorgeous's picture
Offline
Last seen: 10 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-03-04 19:52

Tack tack! ja jag är fortfarande väldigt nöjd, fast börjar bli lite otålig och vill att dom ska hänga till sig NU haha och säger som de flesta, att jag kunde ha tagit liite större, fast var ju inte ute efter några bomber så det var nog bra ändå:) armen blödde nog bara för att hon tog ut kanylen för snabbt, och sen tryckte hon inte på armen som man brukar göra, utan la bara på en trasa och tejpade över, det hela gick väldigt fort :)

2012, May 16 - 14:40
goorgeous
goorgeous's picture
Offline
Last seen: 10 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-03-04 19:52

*alså man brukar ju trycka lite där dom har stuckit, för att stoppa blodet menar jag :)

Annons
Annons
Annons
Annons