Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo - siilverdust

siilverdust's picture
siilverdust

Född -91 , barn påväg (:
170 cm
58 kg
Storlek innan op - 75A
Konsultation hos dr Cosmo 6/9-12 på citadell
Operation 13/11-12
345 cc bakom bröstmusklen

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Tisdagen den 13 november var det äntligen min tur att förverkliga min dröm sedan 7 år tillbaka! (:
 
Natten till tisdagen sov jag inte alls mycket. La med massa tankar i huvudet och var så oerhört nervös inför kommande dag.
I och med att jag inte skulle vara på kliniken förrän kl 12 på tisdagen så la jag kvar i sängen till 8 innan jag gav upp & slutligen gick upp.
Det hela kändes så overkligt och jag kunde inte riktigt förstå det. Och samtidigt mådde jag så oerhört dåligt. Jag var så nervös.
Kl. 10 körde iaf min kille & jag upp mot Landskrona. Körde dit lugnt och var framme ungefär 11.20 & bestämde oss då för att köra & hämta min killes hotellnyckel i och med vi var så tidiga. Sedan körde vi till kliniken  men jag kunde inte förmå mig att gå in. Jag var såå nervös så tvingade min kille att sitta med mig i bilen tills kl 11.50.
 
Gick sedan in & sa att jag kommit & de bad oss sätta oss ner & vänta samtidigt som de serverade min kille med läsk & frukt. Super trevliga. Sen kom en sköterska & kallade in mig & vi bokade återbesökstid & pratade även lite. Sedan visade hon upp mig till mitt rum. Ett litet men super mysigt rum och helt plötsligt var min nervös helt borta & jag kände mig bara lugn.
Jag fick sedan en morgonrock, strumpor & ett bar tofflor, gick igenom hälsodeklerationen & gick sedan & duschade med descutan inför min op. Efter duschen mös jag med killen framför tv:n på rummet och några minuter senare kom sköterskorna in & satte nål på mig & jag fick även dropp. Liten stund senare kom de in med massa tabletter plus en lugnande shot & den shoten smakade USCH!!! haha . sköterskan skrattade åt mig när jag höll för näsan när jag drack för hon sa att det skulle tyvärr inte hjälpa & det gjorde det verkligen inte. haha.
Efter det pratade sköterskan om vad jag hade att vänta efter op:en att jag skulle vakna upp & känna ett tryck över bröstet & även att brösten kunde "klucka". & sen sa hon att jag gärna fick röra smått på armarna för det kunde underlätt "smärtan".
När hon sedan gick la jag mig för att vila lite innan operationen. & sen plötsligt öppnas dörren och sköterskan kommer in igen & säger att Peter är redo för mig, då var klockan lite över 16.. Så går iväg med sköterskan & min kille följer mig så långt han får. Säger  sedan hejdå & går sedan ensam med sköterskan. & tack vore shoten man fått var man inte riktigt med vilket var skönt för då hann man inte bli nervös (:
Gick sedan in på Peters rum & han var super trevlig & fick mig ännu lugnare. Han ritade lite på mig & tog sedan foto & sedan gick vi till operationssalen. Där mötes jag av underbar narkospersonal & fick lägga mig på opbordet. Småpratade lite smått (: Sen fick jag något & det kändes som jag blev tryckt mot bordet & det var riktigt läskigt. Kände mig så tung i kroppen & kunde typ inte röra mig. Trodde jag skulle börja gråta så obegaligt det var men innan jag visste ordet av det så sov jag.
 
Kommer inte ihåg någonting alls från uppvaket.
Det enda jag kan minnas är att någon sa mitt namn & "nu kör vi upp dig på ditt rum". & plötsligt var jag åter på mitt rum & min kille kom in (: Tänkte bara "men var är smärtan? & var är trycket jag skulle känna?". Sen somna jag igen. Kommer knappt ihåg när Peter kom in på kvällen & kolla hur det var.
Vid kl 20 började jag sedan vakna till på allvar. Pratade med killen &titta på tv. Vågade knappt titta på brösten.
Fick sedan hjälp att gå på toaletten & då kände jag trycket över bröstet. Haha. Fick sedan in mat (mådde illa & ville inte äta) & tvingades äta upp det för sköterskan sa att smärtan jag kände nu var ingenting genetmot smärtan som snart skulle komma & hade jag inte ätit mat kunde hon inte ge mig morfintabletten för då skulle jag bara kräka hela natten. & det var rena mardrömmen då. Så då stoppade jag i mig maten för jag ville inte riskera något xD
Lite över 22 skulle sedan min kille gå. & då bröt jag ihop. Ville verkligen inte att han skulle gå. Var så rädd :/ Men när jag samtlat mig så gick han & natt sköterskan kom in & prata lite & gav mig sedan morfintabletten & sedan somnade jag. Haha. Vaknade några gånger under nattens  gång men somnade snabbt om igen. & inte en enda gång vaknade jag & hade ont. (:
kl. 6 sedan vaknade jag & fick in morgontabletterna fastän jag knappt hade ont (: gick sedan på toaletten & fick sedan in frukosten. 
Sedan kom min kille & lite sedan kom Peter in för att kolla hur natten varit & hur allt såg ut. Jag fick ställa mig upp framför en spegel. Men där blev det förmycket & jag höll på att svimma så Peter fick lägga mig i sängen igen & så kom sköterskan in med en cola till mig. Haha. Så fick stanna något längre på kliniken. Men vid 9.30 var jag redo att åka hem & sköterskan krama om mig. Sedan åkte vi hem!
 
Underbar personal måste jag säga & rekommenderar verkligen denna kliniken samt Peter Cosmo!! (:
& jag har haft tur för jag har knappt haft ont alls & sovit 23-09 sedan operationen. (:
Dock har det varit jobbigt på andra sätt & en kamp emellanåt. Men nu ångrar jag verkilgen inte att jag gjort denna op:en & än så är jag supernöjd (: !!
2012, November 27 - 12:40
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Va kul att läsa din berättelse smiley Själv var jag där hos Peter på konsultation igår och det kändes jättebra men det var mycket info att ta in och dessutom hade jag sista tiden kl 18 och inte hunnit ätit middag så var väl inte helt den perfekta dagen för att kunna ta in allting. Men känslan av stället och Peter var bra och han kändes seriös och sa att det kommer bli ett jättebra resultat sen på mig. Känns skönt att läsa att man blir lugnare och inte mer nervös när man kommer dit men det vet man ju aldrig hur det blir för mig men jag kommer nog oxå bryta ihop när min sambo inte får vara med längre. Känns som att det är läskigare att vara ensam liksom och jag är oxå orolig för just när man ska somna in, den läskig känslan av att falla...
2012, November 27 - 12:55
siilverdust
siilverdust's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Silver
Joined: 2012-08-12 21:04
Ohh, du kommer bli super nöjd med Peter :D !
& jaa jag trodde jag skulle vara super nervös hela tiden där men det bara försvann när man träffa den underbara personalen där (: & har läst fler som också upplevt det såå :D
& det är jobbigt när ens kille måste gå, men så fort du får den morfintabletten så glömmer du det & somnar. haha (:
2012, November 27 - 14:31
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Okej känns ju bra att man blir lugnare och slappnar av lite när man får lite morfin i sig ;) haha. Hur har det känts för dig den första veckan efter op? Med smärta och bh som man får ha...
Annons
2012, November 27 - 14:42
siilverdust
siilverdust's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Silver
Joined: 2012-08-12 21:04
Alltså jag känner att egentligen ska jag inte alls klaga. För min smärta har varit lika med noll. Hehe (: Har känts som en jobbig träningsvärk & jag har varit irriterad över att inte kunna röra mig som jag själv vill .
& den här tortyr bh:n som alla klagar på, ja jag håller ju inte alls med om att den är så jobbig som många skriver (: visst sitter den hårt men inte så det stör mig det minsta :D & inte en enda gång har den suttit så pass hårt att det varit jobbigt att andas (:
 
Däremot har det tagit lång tid för mig att acceptera mina nya bröst & det är först nu när jag blivit tvungen att massera mina bröst som jag vågar röra vid dem. Hehe :p & mina bröst har fortfarande inte fått tillbaka all känsel & det är lite jobbigt också - men värst är att jag vänjer mig mer & mer varje dag som går att inte ha känsel . Hehe.
2012, November 27 - 15:15
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Smärtan är väl olika för alla och det är nog svårt att avgöra när man bara läser en text om hur någon beskriver hur de upplever smärta. Jag är nog sån att jag hellre förväntar mig stor smärta och sen blir positivt överraskad att jag har mindre ont än vad man hade förväntat sig ;) Men låter ju inte kul med att förlora känseln men det kommer väl tillbaka sen och att det är vanligt att det kan bli så i början...
Tack för att du är så ärlig och berättar om detta med att acceptera de nya brösten för det är en av mina funderingar oxå, om jag kommer känna igen mig själv liksom, är det fortfarande jag fast bara med större bröst eller kommer man känna att man tappar sig själv? Oj kanske blev lite väl djupt där men det är ju en stor förändring...
2012, November 27 - 16:11
siilverdust
siilverdust's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Silver
Joined: 2012-08-12 21:04

Jaa jag gick också in i allt och förväntade mig det värsta! Hehe

och förstår hur du tänker . Först var jag nästan äcklad över mig själv när jag titta i spegeln, men som sagt det tar tid innan man vänjer sig vid sin nya spegelbild och tror det är viktigt att våga känna sig lite nere och så (: och sen bara plötsligt vänder det och man älskar sina nya "vänner" :D

Annons
2012, November 27 - 17:42
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Mm jo man får väl förvänta sig att man måste vänja sig vid sin nya spegelbild som du säger, även fast man försöker förbereda sig innan på hur det kommer se ut blir det väl ändå en chock av att se sig själv med så stora svullna bröst i början ;) men jag har redan förberett min sambo på att jag kommer vara nojjig att de är för stora och allt det där så han lovade att lugna mig i dom lägena så det är bra. Men har det redan vänt för dig nu efter två veckor med att du tycker om dina nya bröst? eller menar du att du kommer göra det sen? ;)
2012, November 27 - 17:55
siilverdust
siilverdust's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Silver
Joined: 2012-08-12 21:04

Jag har vant mig vid dem nu och älskar dem :D haha. Är nästan så jag måste gå och klämma på dem själv med jämna mellanrum för jag älskar hela känslan med att för första gången i mitt liv ha bröst . Haha !
känner dock redan att jag kunde ju faktiskt ha gjort dem liiite större xD haha. Men det är väl som man blivit lite smått blind . Och min kille är överlycklig över dem, och ändå tyckte han att jag inte alls behövde göra detta men nu älskar han också dem :D hehe

2012, November 27 - 18:15
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Va roligt att du älskar dom redan :) jag kommer nog klämma ihjäl mig på mina nya sen jag med ;) min kille är som din att han älskar mina små bröst jag har nu för att de har så fin form men han älskar ju hela mig så om jag vill ha större och blir mer nöjd av det så stöttar han mig, sen tackar han ju inte nej till att de blir större för han får ju oxå titta och klämma på dom sen ;) hehe du vet killar. Dock tror jag som du säger att man blir lite blind på storleken efteråt bara för att det känns så mycket som sina egna när det väl sitter under huden och man tycker om sitt nya jag. Men med tanke på att jag ska lägga in så mkt som 480cc och är mindre än dig så... ja du kanske skulle ha tagit lite större för att de sätter sig i kroppen sen och då försvinner 25-50cc har jag läst om innan och har haft vänner som har gjort om sina op för att de ville ha större än vad de blev eftersom de inte vågade ta i första gången när de valde inplantat. Så jag fick faktiskt rådet att ta i så att du själv tycker att det är på gränsen till för stort och sen när de sätter sig så blir det du vill ha. Att det ska kännas som att man har två stora bomber i början ;) sen vänjer sig väl ögat oxå. Men jag hoppas ändå att du blir nöjd med ditt slutresultat och att det blir så stora eller små som DU vill ha dom :)
Annons
2012, November 27 - 18:32
siilverdust
siilverdust's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 days ago
Silver
Joined: 2012-08-12 21:04

Ja killar är ju killar! Haha!
och problemet är att jag tog i xD haha . Skulle från allra första början lägga in 270 cc ungefär. Sen gick jag upp till 305 cc och tillsist valde jag 345 cc haha xD
Dock älskar jag dem och får många komplimanger redan för hur bra de passar min kropp osv :D så är ändå nöjd . Hihi . Och tror du kommer älska dina :D kommer bli super snygg tror jag för Peter är så grym på det han gör alltså! Enligt mig gör han snyggast bröst (: ! Hihi

2012, November 27 - 19:26
smile2u (not verified)
smile2u's picture
Så skönt att allt gått bra, ja hos Peter är ni i trygga händer. Opades där för ett år sedan. Personalen är fantastiskt och man är ständigt påpassad under sin vistelse.
 
2012, November 30 - 18:39
Cosmofierad
Cosmofierad's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-08-13 08:43

Vad roligt att allt gått så bra. Håller fullständigt med er. Man är i trygga händer och visst är det så att Peter gör snyggaste brösten, han är bäst
8 månader sedan jag gjorde min operation. Snart blir det en ny förstoring hos honom

Annons
2012, December 1 - 12:11
andrasidanköping
andrasidanköping's picture
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
Silver
Joined: 2012-11-03 19:13
Cosmofierad wrote:
Vad roligt att allt gått så bra. Håller fullständigt med er. Man är i trygga händer och visst är det så att Peter gör snyggaste brösten, han är bäst 8 månader sedan jag gjorde min operation. Snart blir det en ny förstoring hos honom
 
Ja han verkar helt klart göra de mest naturliga brösten ;) får jag fråga varför du ska göra en op till så snart inpå din förra? Blev du inte nöjd med strl? Har hört att vissa som inte kan göra stora direkt gör två op för att få den strl de vill...
Har för mig att jag har kollat på dina bilder, och tycker du har jättefina bröst ;)
Vore intressant att veta om du kommer ha lika ont vid din andra op eller om man redan är lite uttänjd då så att man inte har samma smärta? Har Peter sagt nåt om det?
Lycka till med din andra op :)
2012, December 1 - 22:19
Cosmofierad
Cosmofierad's picture
Offline
Last seen: 2 years 2 months ago
Silver
Joined: 2012-08-13 08:43

Hej
Ja jag gör en operation till för att jag vill ha större. Peter kunde säkert lagt in större direkt men jag hade så svårt att föreställa mig hur det skulle bli så jag var lite feg och tog lite mindre. Tack för att du tycker att de ser fina ut. Ja jag tycker de är helt perfekta föutom storleken då. Men det blir snart ändring på det. Ny op med 580 i februari. Jag längtar.
Jag tror inte att det kommer att göra lika ont vid op 2 med Peter sa att det kunde bli tryck på bröstet när man lägger in större implantat. Jag hade inte jätteont förra rundan heller.

Ha det gott!

Annons
Annons
Annons