Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - hallonbär

hallonbär's picture
hallonbär

27 år
173 cm
64 kg
Före op: 75B
Efter op: 70F
Op-datum: 17 Dec. 2012, Gunnar Kratz.
Mentor 450cc, texturerade, högprofil, coh2, framförplacering.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Då var det gjort! Opererades igår strax efter kl 12.30 av Gunnar Kratz. 
 
I sista sekund så bestämde vi (jag och sambon) oss för att åka liiite tidigare än vad vi hade räknat med. Hade en resa på ca 3 h till kliniken. Vilken var tur, för det var en förjäkla kö in till Stockholm så det tog lite längre tid än beräknat. Men vi kom i alla fall rätt tidigt till kliniken. Hade tid kl 12, skulle vara där ungefär 11.40. Vi var där 11.00. smiley Satt och väntade i provrummet och kollade på tv. DÅ var jag riktigt nervös! Sen kom Gunnar ut och hämtade mig och min sambo, då släppte nervositeten en aning. 
 
Fick byta om till en tjusig operationsrock, snygga vita sportstrumpor, morgonrock och tofflor. Sen sitta och vänta lite till. Sen kom narkossköterskan Maria och visade mig till min säng. Fick dropp med penicillin och efter ett tag även smärtstillande och morfin-tabletter. Sen efter en stund kom Gunnar och fotade och ritade på mig. Efter det var jag inte nervös ALLS. Antar att tabletterna kunde ha något med det att göra. wink Sambon var med mig hela tiden, ända tills jag gick in till operationssalen. Skönt!
 
Gick in själv till operationssalen. Fick en grön mössa. La mig på (det otroligt smala - men ändå bekväma) operationsbordet. Fick en till mössa och uppvärmda sköna "strumpor" som gick ända upp på låren, och ett täcke. Sen satte de EKG och sedan var det dags att andas in lite syrgas. Somnade efter typ 4-5 andetag. 
 
Efter det väcks jag av att narkosköterskan säger "Nu är operationen klar!" och jag ligger i ett rum med några andra tjejer (draperier emellan så man fick lite privacy). Märker att jag ligger med händerna på tuttarna, under täcket. Haha! laugh Sambon fick komma in på en gång. Hade lite halvsvårt att vakna, men ingen fara. Var bara som att glida in och ut ur halvsömn till och från. Sen var det som att allt bara försvann och jag var jättepigg! Hade inte alls speciellt ont. Inte heller spände det speciellt mycket över bröstet. Fick lyfta på täcket och kolla flera gånger så att tuttarna verkligen fanns där. Låg ner ett bra tag. Sen ville jag sitta lite mer, så fick huvuddelen på sängen höjd. Då började det spänna lite mer i tuttarna. 
 
Fick saft och macka och Gunnar kom och pratade med mig flera gånger och sa att allt hade gått bra m.m. Han hade tydligen pratat med mig tidigare, men det hade jag inget minne av. Han sa det också. "Det kommer du nog inte ihåg va?wink Det första jag minns att jag sa till Gunnar var: "Det var så sjukt skönt att sova!" Haha! Även fast det kändes som typ 3 sekunder max. 
 
Efter en stund skulle jag sätta mig upp för första gången. DET var inte så kul. Hade inte fått något mer smärtstillande än det innan op. Och klockan var nu runt 15.30 om jag inte minns fel. Satt på sängkanten. Sen började jag toksvettas, fick lock för öronen och mådde sjukt illa! Hade fått blodtrycksfall, vilket tydligen ska vara väldigt vanligt bland unga tjejer som sövts. Sköterskan var snabb som attan, fick lägga mig ned igen och fick en mirakelspruta som satte fart på pumpen och höjde blodtrycket igen. Mådde bra igen efter typ 20 sekunder! Fick ligga lite och vila. Sen gå och kissa. 
 
Sen låg jag ner igen. Fick kaffe. Vilade. Pratade med min sambo. Sen skulle jag gå och byta om till mina egna kläder. Satte mig på sängkanten, det gick bra. Började gå bort till omklädningsrummet, gick också bra. Sambon hjälpte mig att byta om, kändes helt okej. Sen helt plötsligt fick jag blodtrycksfall igen. Satte mig på en stol i omklädningsrummet och sambon fick gå efter sköterskan. Fyyyy fan vad illa jag mådde. Det bara rann svett om mig. Sambon klappade mig på axeln och jag röt ifrån "rör mig INTE!" hahaha, stackarn. kiss Fick samma mirakelspruta igen och kunde efter några sekunder sakta stappla tillbaka till sängen.
 
Fick medicin och papper som jag skulle ha med mig hem. Sen gick vi ut i väntrummet för att se så jag var tillräckligt okej för att åka hem. Satt där och kollade på julkalendern på ipaden och åt en banan. Mådde väldigt bra då. Sköterskan Maria kom ut igen och konstaterade att jag verkade pigg nog att åka hem. Skulle ändå få en till spruta mirakelmedicin i benet i förebyggande syfte för resan hem. Gick tillbaka till sängen och fick sprutan (aj? har aldrig blivit stucken i benet, men det var inte skönt!). Sen åkte vi äntligen hem när klockan var strax efter 19. 
 
Inatt sov jag först sittandes i soffan, vaknade vid 03 och bytte ställning till liggandes i soffan med höga kuddar och sov till kl 06 när sambon gick upp. Mår helt okej! Trodde att den bekvämaste ställningen skulle vara sittandes i soffan, något bakåtlutad, men sitter nu rakt och då känner jag inte mycket alls! Skönt att det finns smärtstillande. 
 
Tuttarna ser fina ut, det lilla jag ser under all tejpning. Var ju lite storleksnojig innan men valde tillslut att gå upp 25 cc. Har nu Mentors 450cc högprofil, coh2, texturerade, framförplacering. Och de känns INTE ALLS för stora, som jag var rädd för. :) Det första jag tänkte när jag vaknade var, "oj blev de inte större!?" Haha. Men är ändå nöjd! Tror det kommer bli jättebra. laugh
 
Blev så sjukt bra omhändertagen av all personal. Maria, narkossköterskan var hur snäll och gullig som helst! 
 
Sen vill jag ge en eloge till alla er som lagt bakom muskeln, gjort ett lyft eller en bukplastik. Jag tyckte att gårdagen var rätt jobbig och hade lite ont, men jag kan inte ens föreställa mig hur ont det måste göra att göra ett större ingrepp. :S
 
 
2012, December 18 - 11:04
kakan xoxo
kakan xoxo's picture
Offline
Last seen: 10 months 6 days ago
Silver
Joined: 2012-10-09 23:18
¨hej tack för denna underbara opberättelse, det var ärligt härligt yes
ja, stockholms trafiken är ju sinnessjuk, fattar inte de som åker i den VARJE dagcheeky
jag är nervös inför min framtida op, men det går nog bra oxå..
jag ska oxå lägga framför, har velat lite vart jag ska lägga.
ser fram din utveckling!!!!
ha det gott!!!
2012, December 18 - 11:56
hallonbär
hallonbär's picture
Offline
Last seen: 7 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-04-19 20:00
Nej jag förstår inte heller hur man orkar sitta och köa sådär varje dag. Vi åkte ju igenom Stockholm under rusningstrafik, så vi fick se köerna från båda hållen in till stan. Det var helt craaazy. Haha. 
 
Det är klart att det kommer gå bra! :) De är duktiga och vet vad de gör. 
Tack tack! Lycka till med op!
2013, January 5 - 09:59
Miamaria
Miamaria's picture
Offline
Last seen: 11 years 3 months ago
Brons
Joined: 2013-01-05 09:38
mycket intressant läsning!
Tack!
//M
Annons
2013, January 7 - 08:03
Challa82
Challa82's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Brons
Joined: 2013-01-02 07:49
Bra skrivet tyckte jag.
Tack, fick man veta lite info iaf om hur det känns efteråt. 
Hur e det nu?
Funderar på att göra en konsultation hos Gunnar Kranz.
 
2013, January 7 - 14:31
hallonbär
hallonbär's picture
Offline
Last seen: 7 years 1 month ago
Silver
Joined: 2012-04-19 20:00
Allt känns fint. :) Är jättenöjd med resultatet! De är ju inte riktigt färdiga ännu, men de blir finare och mjukare för var dag. Det tycker jag att du ska göra. Han är jättehärlig!
2013, January 8 - 08:17
Challa82
Challa82's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Brons
Joined: 2013-01-02 07:49
Va bra. =) Ne det tar väl ett tag men riktigt skönt att de blir bättre för var dag. 
Ok känns tryggt o veta faktiskt. Tack. =)
Annons
Annons
Annons
Annons