Annons

Bröstförstoring (implantat) 20130211 - Citadellkliniken - Landskrona Tuve Mårtensson

IIkaliII's picture
IIkaliII

0 barn, 32 år, 84 kg
strl före op: 85b (ena bröstet är mindre: en a-kupa och en b-kupa)
stl efter op: gissar att de är 85dd (85e) eller 80f. I tortyrbh:n har jag 80f.
konsultation: januari 2013 Tuve, Citadellkliniken cosmo
operation: 11/2 2013, perthe

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 11 February, 2013

Efter en härlig helg med familj, släkt & pojkvän for jag iväg med pappa till Landskrona & citadellkliniken måndagmorgon 11/2 2013. Kliniken ligger mycket vackert vid havet och mitt första intryck när jag kom upp på avdelningen där mitt rum fanns var att det är otroligt fräscht, modernt, varm miljö. Mycket trevliga & varma sjuksköterskor! Mitt rum va ljust och mysigt, med havsutsikt, superfräscht eget badrum, tv som mysig avkoppling och finbäddad säng till mig som va otroligt skön att krypa ner i så fort jag duschat med desinfektionstvålen och fått på mig morgonrocken. Jätteskönt att mysa ner i sängen med mina skvallertidningar och efter en stund fick jag en avslappnande shott av min sjuksköterska, blev skönt avslappnad och det kändes som en spa-upplevelse. I efterhand ångar jag dock att jag inte tog en extra shott, som jag blev erbjuden men tacka nej till, en extra shott hade tagit bort den lilla gnagande nervösiteten som fannas kvar och fått mig att slappna av totalt. Så mitt råd till er andra: in med den andra shotten med! :P ;) hehe Poängen är att man ska ha en trevlig upplevelse, och dämpa den onödiga oron, så man kan njuta av sin dag och sin bröstresa :) 
 
Efter nån timme kom min kära pojkvän, som tagit ledigt två dagar från jobb för att va med på min lilla bröstresa, så vi hade supermysigt på rummet ihop, tills vi skulle hänga med läkaren till hans rum för att rita ett par linjer på brösten. Sen pussa jag på min pojkvän och det va daxs att gå till operationsrummet som gav mig ett mycket profesionellt intryck - ljus rum med vacker havsutsikt, starka lampor, fräscht, ny utrustning, trevlig operationspersonal och det kändes som en behaglig temperatur i rummet (jag hatar att frysa hehe). Väl liggandes på operationsbordet blev jag nervös, hade behövt den andra shotten här, hehe ;) Skön upplevelse när de satte igång nedsövningen, blir ju som ett rus. En sekund senare väcks jag i rummet igen, operationen har gått jättebra. "Va är jag redan färdig?? höh?" tänkte jag, hade inte ens märkt att jag somnat av narkosen hehe :) Hade INTE ont alls någonstans, inget tryck över brösten eller något kroppsligt obehag. Fick dock en liten fläng av "efter-op-oro", var orolig av narkosen (jag borde tagit den andra shotten, cant say that enough, hehe ;) ), för tydligen så är det den känslan man har innan man däckar på narkosen (jag hade lite oro då ju) som man vaknar upp med (dvs oron satt kvar). Kan va bra att veta :) :)
 
Så pga oron så kunde jag inte sova av mig narkosen, låg bara och vilade i operationssalen trots att jag va supersnurrig, superskönt att sjuksköterskan satt bredvid mig hela tiden, kändes supertryggt!! :) Sen fick jag komma upp på mitt rum igen, supermysigt att min pojkvän satt brevid mig hela tiden och läste i skvallertidningar o löste korsord medans jag försökte vila bort narkosen. När jag kvicknat till kom sjuksköterskan in med fika och mackor, supergott!! Då kändes det riktigt mysigt och jag hade inte ont nånstans. Men det va supersvårt att gå och kissa - svårt att komma ur sängen och min kära pojkvän fick ta av/på mina trosor, hehe, kändes lite fånigt :) Han var hos mig ända fram tills kl 23 (då fick alla anhöriga lämna), men vi hade en supermysig kväll ihop: han kröp upp i min sjuksäng brevid mig, massera mina fötter, titta på film på tv:n ihop, han stack iväg och köpte pizza till oss och lite godis :) 
 
Sen när han fått lämna la jag mig och titta på tv-serier, släckte lampan vid 24. Va dock förkyld så hosta till kl 02 utan sömn, grrr... Hostandet gjorde dock INTE ont i brösten, tackolov :) Kl 02 ringde jag sjuksköterskan som kom in med macka och honungste för att lugna halsen lite. Sen somna jag gott. Blev väck vid 06-tiden med god frukost. Fortfarande inga smärtor och jag kände mig pigg. Läkaren kom in och kikade till mig, allt såg bra ut, vi ses om en vecka igen. Sen kom min pojkvän och hämtade mig, skönt att komma hem :) Nu är jag inne på dag 5 och mår fortfarande bra :)
 
2013, February 15 - 14:26
Bonheur
Bonheur's picture
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-01-28 15:55
Alltså seriöst, det lät ju jättemysigt! Hahha, bästa op-berättelsen jag läst hittills! :)
Annons
Annons
Annons