Annons
1 post / 0 new
#1 2013, April 28 - 20:34
hellogoodbye
hellogoodbye's picture
Offline
Last seen: 10 years 11 months ago
Brons
Joined: 2013-04-28 20:11

Vill göra näsoperation, helst i Umeå

Hej!
Jag är en tjej på 16 år som vill operera min näsa när jag fyller 18.
Jag har haft komplex sedan jag var 13 och jag tänker på min näsa varje dag... Jag tycker att min näsa tar för stor uppmärksamhet från resten av mitt ansikte, nästippen är för bred och lång jämfört med mitt smala näsben. Jag tycker även att mitt näsben är lite för högt och orakt.
Jag skulle vilja förminska och förkorta min nästipp och även slipa ner lite på näsbenet.
Hur mycket tror ni att det skulle kunna kosta att göra en sådan operation? Ingen av mina föräldrar vet om mina planer, jag känner inte för att berätta det just nu utan istället vänta med det ett tag. En av mina bästa vänner vet om det än så länge.
Det jag försöker säga är att jag inte vet om jag kmr få nått ekonomiskt stöd av mina föräldrar eller om jag kommer behöva jobba ihop pengarna själv. Jag funderar på att operera mig i min hemstad umeå, men jag har inte hittat nån information om de som gjort näsan här.. Varför jag skulle vilja göra det här är för att det skulle vara mycket enklare, och jag skulle slippa att resa för konsultation, och slippa att bo i en annan stad tills gipset tagits av och så. Det skulle också kännas skönt att om nått gick snett eller vad man ska säga, så har jag nära dit. Så jag undrar om nån har erfarenheter med näsplastik här, pris och resultat och så :)
 
Annons
Annons
Annons
Annons