Annons

Bröstförstoring sep 2013 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - Gulkyckling

Gulkyckling's picture
Gulkyckling

38 år, 165 cm, 70 kg
Strl före op: 75B
Strl efter op: 70H
Op 12/9-2013 Riikka Veltheim , Akademikliniken
TSF Allergan 345 cc soft touch, fp, runda, delvis bakom
Op 5/5-2020 Patrik Höijer Nordiska Kliniken
Motiva 650 cc runda, delvis bakom

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 12 September, 2013

De hela började väl inte såå bra egentligen... Helgen innan var jag i Barcelona för att skingra tankar, men då ringde Akademikliniken och sa att jag var välkommen 8.30 på torsdagen den 12 september! Yes, först ut!! Tänkte jag... Väl på torsdagen ringer Akademikliniken redan vid 07.50 och säger att de är dags.... "Jaha" säger jag... Jag är på väg, jag skulle ju vara hos er 8.30. Nej säger hon, du skulle varit här redan 7.30, står de i mina papper!
Holy s***! Jag är sen på min egen operationsdag!!! Min kille försäkrar, du ringde och kvittrade som en fågel i fredags, dom sa 8.30... Jag vet varken till eller från, men kommer fram en halvtimme för sent eller en halvtimme för tidigt.... :)
Vilket fall som helst, de var sista gången jag behövde tänka mer på de... Jag förstår verkligen varför vissa människor ska jobba inom sjukvård! Gud så gulliga människor jag fick träffa den dagen! :)
Och jag var så orolig att må illa... Nope! Ingenting! En riktigt skön sömn faktiskt... De trodde jag inte heller! Jag är verkligen jätte nöjd med min vistelse där! Och Riikka är en klippa! Det blev en hel del väntade för min del, jag och killen kom ju dit vid 8.00 och jag opererades vid halv elva. En sköterska kom in och provade ut en sportbehå till mig, och den var ju så bökig å få på! Herregud tänkte jag, hur ska denna komma av eller på när man har ont? Tur att jag får hjälp av killen! :) Riikka målade och fotograferade mig tillsammans med en annan kirurg som var där för att lära sig, så de vart mycke prat och skratt. Men de var bra, avdramatisera hela situationen!
Sen kom narkosläkaren in och pratade om mina förväntningar och hur jag ville må efter operationen, haha! Jag hade nämnt att jag lätt mår illa nämligen, och han sa att han skulle göra allt för att inte jag skulle känna något obehag. Han var jätte duktig! Jag mådde jätte bra, förutom att jag var trött då, såklart... Sömnen var verkligen mysig! :) E stund senare dök narkossköterskan upp med några tabletter och sa " nu är de bara pussa killen hejdå, nu är de dax". Då knöt de sig i magen...
Vi gick iväg till operationssalen där 3 andra sköterskor väntade, alla tog i hand och sa att dom hade hört att jag var nervös, och att allt kommer gå så bra. Så ena sekunden får jag beröm för mina akrylnaglar och nästa sekund är jag på uppvaket och får lite vatten!
Helt sjukt! Snipp snapp snut så var de klart!
En stund senare fick jag komma till mitt rum, där killen väntade.... Han hade oxå fått prinssessbehandling medans jag var borta! Kaffe, bullar, en egen säng! Haha! Jag hade inte ont när jag vaknade... Inget tryck heller..
Jag tänkte att det här blir ju lätt som en plätt, och jag var lite kaxig när jag kom hem och sa att det här skulle jag kunna göra om hundra gånger!!
Första natten.... Oj oj oj!! Fy faaaaaan, vad ont!
Men allt som allt, gick jätte bra, och tuttarna är som jag förväntade mig! Helnöjd! Nu ska jag bara läka... Och där underskattade jag helt hur de känns... Helvetes helvete!!! Men de är en annan historia! :)
2013, September 19 - 21:28
Jojo.i.karlstad
Jojo.i.karlstad's picture
Offline
Last seen: 10 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-07-07 21:38

Jättefina tuttisar:) Hoppas jag får lika fina när min operationsdag kommer:)

2013, September 19 - 22:48
Gulkyckling
Gulkyckling's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Silver
Joined: 2013-06-19 11:57

Tack så mycke! :D
Va glad jag blir!

2014, January 20 - 22:08
tuttis
tuttis's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-01-18 13:43

Gjorde det så ont? Fy jag som hatar smärta men kan verkligen tänka mej att det var värt det ;)

Jag har bokat tid för konsultation och prell bokat op i mars hos Riikka. Var på konsultation hos en sjuksköterska först och hon rekomenderade henne. Jag har inte hört så mycket om henne men hoppas på bra bemötande och resultat såklart :)

Hur mår du nu så här efteråt? Är du nöjd?

Annons
2014, January 20 - 23:22
Gulkyckling
Gulkyckling's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Silver
Joined: 2013-06-19 11:57

Ja, min resa är ju inte över ännu, nu är tuttarna över 4 månader och jag kan fortfarande inte leva fullt ut, inte sova ordentligt, inte hoppa, inte springa, träningen blir lidande... Men jag tycker fortfarande att det var värt det. Men i början var det inte lätt...no Riikka är speciell. Typiskt "kirurgig" om man kan uttrycka sig så, men väldigt kunnig och proffessionell!! smiley Jag rekomenderar henne oxå. En kompis ska på konsultation hos henne nästa vecka. Men jag ska väl tillägga att jag var en av dem tjejerna som hade överjävligt ont. Riikka sa 9 av 10 tycker att det känns, men inte mer än så, och den 10:e har det riktigt jävligt... Så jag var väl en av dem! Men jag är väldigt nöjd! laugh

2014, January 22 - 21:32
tuttis
tuttis's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-01-18 13:43

Men stackare sad Usch låter jätte jobbigt. Hjälp kommer det där hända mej kommer jag ta ut dom. Måste ju kunna leva ett normalt liv med min son sen... Klart att sambon hjälper mej i början men tänker på sen... Kommer det alltid att kännas så? Har hon sagt något om det? Åh jag som har sån otur kommer väl åxå vara den där tionde personenfrown Så nervös men vad fan får chansa helt enkelt. Dina bröst är iaf JÄTTE fina! Hoppas det ger med sej snart!

2014, January 22 - 22:39
Gulkyckling
Gulkyckling's picture
Offline
Last seen: 1 year 9 months ago
Silver
Joined: 2013-06-19 11:57

Men det blir ju bättre och bättre för varje dag! smiley Och jag ångrar mig inte... Bara hoppas att allt går bra och läker som det ska! Tack, så mycket! Du är gullig du! wink Och det kommer gå jätte bra för dig! Det kan jag nästan lova!laugh

Annons
2014, January 25 - 01:01
tuttis
tuttis's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2014-01-18 13:43

Skönt att höra att du inte ångrar dej iaf ;) Jag hoppas det med! Kram på dejlaugh

Annons
Annons
Annons