Annons

Riikka Veltheim

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Armplastik/överarmsplastik dec 2020 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - Sandrae87

2020-12-19

Den 19/12 var det äntligen dags för mig att få fixa mina bröst och armar efter 50 kg viktnedgång.

Jag var på konsultation i oktober hos Riikka och det kändes bra, hon förklarade att jag hade tillräckligt med bröstvävnad för att slippa implantat men att vi kunde göra en yngre form på brösten med hjälp av ett mindre implantat. Jag kände mig trygg med henne och vi kom överens om att lägga in 300 cc motiva demi runda bakom bröstmuskeln tillsammans med ett ankarlyft.


Vill dela med mig av min operation som blev en mardröm för livet.
Om ni ser på mina bilder är det ändå bara den ytliga katastrofen.
Se bilder på min profil, där syns katastrofen tydligt.
De bilder jag är snygg på är före operationen.

Vill redan här nämna att admin Marina fått ta del av journaler, bilder, utlåtanden, anmälan till IVO mm så hon har godkänt inlägget.Ansiktslyft okt 2017 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - Mom61

2017-10-05

Vill dela med mig av min operation som blev en mardröm för livet.
Om ni ser på mina bilder är det ändå bara den ytliga katastrofen.
Se bilder på min profil, där syns katastrofen tydligt.
De bilder jag är snygg på är före operationen.

Vill redan här nämna att admin Marina fått ta del av journaler, bilder, utlåtanden, anmälan till IVO mm så hon har godkänt inlägget.

Mer information: 

Konsultation hos Riikka angående mammapaketet, jättebra bemötande, bokat operationstid.Hej!

Är det någon som har gjort ett ansiktslyft och är riktigt nöjda? Samt är det någon som känner sig väldigt nöjd med ett läpplyft? Jag har kontaktat lite olika kliniker: Nordiska kliniken( Hamid Natghian/ Magnus Kjelsberg), AK ( Riikka Veltheim) och Countur kliniken(inte fått nått svar). Riikka Veltheim tyckte att jag skulle satsa på ett mellan ansiktslyft eller mini ansiktslyft.

Känns som att läpplyft kan lätt bli fel så vill verkligen vara säker på att jag går till någon bra.
Tänkte berätta om min OP och resan dit för er/dig som kanske är osäker på klinik eller liknande. Hoppas det kan hjälpa någon,Mer information: 

Konsultationen gick bra och lite snabbt kändes det för mig. Jag frågade inte så mycket då jag var nervös, men fick ärligt talat kanske inte världens bästa info angående komplikationer och inplantat i sin helhet. Jag valde då att boka in en till tid och provade då inlägg i bh hos en sköterska och pratade mer. Nu känner jag mig 100% säker på vilket storlek jag ska ha och jag ska ändå kontakta min kirurg i veckan och boka in ännu en tid. Bäst att ta till vara på det man kan innan OP och så!


Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring feb 2019 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - linx

2019-02-12

Tisdagen den 12/2 var det min tur att operera min diastas och förstora brösten. Jag har velat göra operationen i ca 3 år, men planerat för det sen i somras. Var på konsultation i oktober och bokade då in operation i februari. Min kirurg blev Riikka Veltheim. Hon är så proffsig och vänlig, enligt mitt intryck. På Akademikliniken har de 7 operationsrum och de gör i snitt drygt 20 operationer om dagen.

Annons
Annons
Annons