Annons

Riikka Veltheim

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring feb 2019 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - linx

2019-02-12

Tisdagen den 12/2 var det min tur att operera min diastas och förstora brösten. Jag har velat göra operationen i ca 3 år, men planerat för det sen i somras. Var på konsultation i oktober och bokade då in operation i februari. Min kirurg blev Riikka Veltheim. Hon är så proffsig och vänlig, enligt mitt intryck. På Akademikliniken har de 7 operationsrum och de gör i snitt drygt 20 operationer om dagen.

Bukplastik - full - stor dec 2018 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - Lila7

2018-12-12

Efter en viktnedgång på ca 30 kg, plus att jag för 24 år sen hade en cysta på ena äggstocken, som vägde sisådär 6 kg innan de plockade bort den, hade jag lös hud och separerade magmuskler, så jag bestämde mig för att göra en bukplastik hos Akademikliniken i Stockholm.

Bild för Euforia
EuforiaVill höra era erfarenheter av bröstförstoring efter första barnet och hur era bröst sen blev efter ni fått andra,tredje barnet ? Hur mycket påverkan ?
Helst ni som varit kring 30 vid första barnet ( då brösten upplevs en del annorlunda vid 20-25-30 naturliga )
fast allas svar och erfarenheter är välkomna !! Behöver tips och råd!
Svårt bestämma mig om jag ska göra det nu inom närmsta halvåret eller vänta ännu längre...
Hej

Har varit på konsultation för bröst förstoring hos både Patrik Höijer och Riikka Valtheim. Båda känns som fantastiska kirurger valet har därför blivit väldigt svårt och undrar därför vad ni har för erfarenheter av dem både bra och mindre bra.

Tack på förhandMer information: 

Lår+ stor buk opererades på samma gång. Ca 6 veckor i sängen med stor smärta, igång normalt efter 3 månader. 3 månader lång korsett från knäna till precis under brösten. Rekommenderar inte att göra båda samtidigt.
Rikka har visat stort engagemang, gjort korrigeringar av ärr + mindre fettreduktioner. En stor trygghet vara att hon alltid kunde bli nådd.

Resultatet, magen toppen men låren inte bra men bättre.

Kostnad 120kkrJag gjorde mina undre ögonlock för exakt 2 dagar sedan och undrar om det finns fler med erfarenhet av samma operation. Jag är väldigt svullen och ser ut som ett monster. Jag har inte så mkt blåmärken men är väldigt svullen. Jag har styngen i underkanten av fransraden samt tre stygn ovanför kinden på båda sidorna. ( dessa för att hålla kvar fett och muskler vad jag förstår) Jag gjorde min operation på Akademikliniken hos Dr. Riikka. Än så länge känns allt bra. Finns det några knep för att få ner svullnaden snabbare?Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!