Annons
25 posts / 0 new
Last post
#1 2013, November 20 - 13:26
anonym (not verified)
anonym's picture

Orkar inte leva såhär längre.

Mitt liv känns över. crying Vet att många har det som jag, vill utbyta tankar. Jag är arbetslös sedan 8 år,  ingen släkt att tala om direkt. Inga vänner jag kan lita på. Ingen pojkvän. Taskigt Apkasst med pengar. A-kassa. Går hemma hela dagarna ensam. Gör ingenting. Pisstråkigt. Absolut ingenting. Orkar knappt ta itu med städning och tvätt. Missnöjd med mig själv och allt går åt skogen. Känner ingen livslust. Värst av allt är kärleken. Jag törstar efter att hitta någon men omöjligt. Killen som finns i mitt hjärta har svikit och gått till en annan.crying Orkar helt enkelt inte mer. Allt går käpprätt åt he****te. Sämre och sämre för vrje dag. Känner mig maktlös. Tanken på att ta mitt liv har funnits länge men jag vet inte. Vill så gärna hitta en sista utväg.sad ber om hjälp.
Annons
2013, November 20 - 13:34
Susie78
Susie78's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-11-18 21:22
Lider med dig!! :-( När jag har down-perioder får jag tips om att börja träna! Det frigör endorfiner, lyckohormoner, man kommer ut! Träffar folk!  Du måste ju inte gå fram till första bästa utan bara just för det sociala, du har folk runt dig. ;-)
Kram!

1 barn, 35 år, 165 cm lång, 57 kg
Stl före op A
Stl efter ?
Konsultation 9/11 Peter Wroblewski, Carlanderska i Gbg
Op 29/11 Peter Wroblewski/Fredrik Gewalli
275cc bakom bröstmuskeln

2013, November 20 - 13:36
wini (not verified)
anonym's picture
Tusen tack för tipset. Träning kanske är bra ska testa med det. Hur känner du dig nu? deppig?glad? *kram*
2013, November 20 - 13:39
Gulkyckling
Gulkyckling's picture
Offline
Last seen: 1 year 8 months ago
Silver
Joined: 2013-06-19 11:57

Jag blir väldigt berörd när jag läser det du skrev... Jag har precis blivit av med mitt jobb och mitt självförtroende har tagit ordentligt med stryk... Så jag tror att jag kan sätta mig in i din situation lite iaf... De är så väldigt många som mår dåligt, men de är lixom inte socialt accepterat att prata om de... Styrkekram!!

38 år, 165 cm, 70 kg
Strl före op: 75B
Strl efter op: 70H
Op 12/9-2013 Riikka Veltheim , Akademikliniken
TSF Allergan 345 cc soft touch, fp, runda, delvis bakom
Op 5/5-2020 Patrik Höijer Nordiska Kliniken
Motiva 650 cc runda, delvis bakom

Annons
2013, November 20 - 13:42
Susie78
Susie78's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-11-18 21:22
Upp o ner, också a-lös just nu, men har en son som förgyller mitt liv! Har även mkt kontakt med familj o vänner, men går lite i perioder. Vissa dagar känner jag inte alls för att göra ngt, jag orkar inte leta jobb osv. Jag har även fått tips att testa göra ett schema, tex gå upp den o den tiden, äta frukost, kolla jobb, ta en promenix osv. Har inte riktigt kommit igång med det, om du ej vill till gymmet direkt, som jag kände, köp en crosstrainer tex ! :-) Jag köpte en beg för 1000kr väl investerade pengar!
Ps gjorde du en operation i höstas? Jag är näml inne på det, att passa på nu när jag ej jobbar! :-) Blev du nöjd? Ångrar du ngt?

1 barn, 35 år, 165 cm lång, 57 kg
Stl före op A
Stl efter ?
Konsultation 9/11 Peter Wroblewski, Carlanderska i Gbg
Op 29/11 Peter Wroblewski/Fredrik Gewalli
275cc bakom bröstmuskeln

2013, November 20 - 13:54
Smileon
Smileon's picture
Offline
Last seen: 8 years 5 days ago
Silver
Joined: 2012-02-13 01:35

Som de andra hade sagt, träna är bra! Vill man inte lägga ut pengar kan man träna hemma eller ta en powerwalk t.ex. Känns som det sista man vill göra när man är deppig, men det känns alltid bättre efteråt.

Andra saker som jag lärt mig hjälper är att storstäda (kanske låter konstigt, men man mår bättre om man får göra något och få fint omkring sig) och att göra volontärarbete. Kolla om det finns något för hemlösa, eller kanske ett djurhem där du bor och hjälp till där. Det ger dig också något att göra, och alla mår bättre av att hjälpa andra.

Har du träffat en psykolog?

Ålder: 25 år, Längd: 178cm, Vikt: ~60kg
Före: Inget.
Efter: 70G/F?
Opererad hos Patrik Höijer på L&E. 560cc texturerade Silimed delvis bakom muskeln.

2013, November 20 - 14:06
Flisan69
Flisan69's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
Silver
Joined: 2013-02-15 20:09
Oj stackare! Vet hur eländigt livet kan kännas många gånger då jag lider av dep från det berömda väggensyndromet sen många år tillbaka.
Du är ung och mer än hälften av livet framför dig.
Mitt råd till dig är att storstäd hemmet först så att du kan insupa och njuta av det rena runt omkring dig, speciellt rena golv och toaletter och nya sängkläder.
Sen ska du ta promenader med pepmusik i öronen på gärna minst 5 km så att du bara får släppa loss allt som finns inuti ditt huvud.
Skriv  ner vad du vill (allt vad det innebär oavsett om det kostar pengar eller inte). Sen ska du skriva ner när och vad du kan göra dessa åtgärder. Vissa saker kan du gör omgående och vissa saker om några dagar eller om ett par år.  Det du inte kan göra nu utan först på ett specifikt datum, klockslag lägger du ingen energi på förrän då du kan göra det. Det du kan göra/påverka nu är det som ska vara i fokus.
Sök sen upp någon organisation vilken som helst och engagera dig i den. Då får du både det sociala och kanske en språngbräda in till något nytt jobb. Alternativet kanske är att sätta dig på skolbänken igen?! När det gäller killar så finns det flera på kö, det är bara så att när man söker finnar man ingen och när man skiter i det så finns det för många att välja på!
 
Vet att det inte är lätt men ett litet steg framåt är ändå ett litet steg!
 
Styrkekram!
 
 

Nippelplastik och framförplacering 450cc, Mentor, Siltex™ Round Moderate plus Profile,Cohesive I™

Annons
2013, November 20 - 14:07
wini (not verified)
anonym's picture
Susi78 Låter bra med shema. Bra tips. Motigt att komma iväg på träning men kan tänka mig att de är superskönt efter. Jag har börjat äta chips och andra fettbomber så jag har gått upp i vikt också. Tröstäter och mår apdåligt efter. Vill bara spy upp skiten. ¨Har du stort rum som får plats med crosstraier?Jag vill gärna ha en men rummet är inte tillräkligt stort tyvärr. Kanske ihopfällbart vorde något. jag gjorde en bröstOP ja och är inte nöjd för fem öre. Hade bilder men radera de för de va hemska. Jag valde fel placering, fel cc, fel allt. Jag hoppas du blir nöjd, om du bara hänger här och tar emot råd så hjälper det stort. Jag hitta POF efter min op tyvärr. Så du har helt klart fördel. *kram*
2013, November 20 - 14:09
wini (not verified)
anonym's picture
Gulkycklig: Har du haft psykolog? Isåfall tyckte du det hjälpte? Jag är inne på den linjen men hade en förut som var ett riktigt rötägg så vet inte. Jag är 29 år idag och har varken barn, arbete eller pojkvän. Arbetslös i 8 år. En ostädad lägenhet. Får göra så att jag tar en storstädning, tar mig i kragen. Hur känner du nu? Deppig eller? Styrkekramar
2013, November 20 - 14:15
wini (not verified)
anonym's picture
Smileon: tack för tipsen. Ja, kanske skulle va något med volontärarbete. Verkar inte så omöjligt att få. Har du haft det? Powerwalk tror jag också kan funka. Brukar gå. Men jag lever i stadsmiljö och är många bilar, avgaser och förorerningar. Känns ofräsht. Skogen ligger en bit bort. Jag har inte träffat någon psykolog på 13 år. Är 29 idag och trodde aldrig mitt liv skulle se ut såhär. Aldrig haft ett arbete. Verkligen tragiskt när man är så gammal som jag. Känner mig gammal. Ush. Vill inte bli äldre. Hoppas du känner dig bättre. kramar. Flisan69: Tusen tack för alla råd det betyder mycket. Ingenting funkar. Hur ser ditt kärleksliv ut? Om du är singel vad tycker du om det livet? Jag känner mig psykiskt trött på singelliv och allt. Ush. Vet att många uppskattar det. kram*
Annons
2013, November 20 - 14:22
Smileon
Smileon's picture
Offline
Last seen: 8 years 5 days ago
Silver
Joined: 2012-02-13 01:35

Jag jobbade lite på ett djurhem, det gör underverk för humöret när man får hjälpa andra och inte tänka på sina egna problem ett tag. Kolla runt lite vad som finns nära dig, kvinnojour kan också vara ett alternativ och finns i de flesta städer.

Sen kan jag också varmt rekommendera ett psykologbesök! Bara att få prata av sig med någon utomstående kan göra underverk.

Tänk att du har lika lång tid kvar i ditt liv som ALL tid du levt hittills där du troligtvis kommer att vara frisk, lycklig och kunna arbeta med vad du vill.

Ålder: 25 år, Längd: 178cm, Vikt: ~60kg
Före: Inget.
Efter: 70G/F?
Opererad hos Patrik Höijer på L&E. 560cc texturerade Silimed delvis bakom muskeln.

Annons
Annons
Annons