Annons

Bröstförstoring dec 2013 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - lady bird

lady bird's picture
lady bird

Bröstförstoring + lyft
Gunnar Krantz - Plastikakademin
Stl före op 80D
Stl efter op ?

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 19 December, 2013

Wiiee Äntligen!!yes eller....

 

Så var den långa väntan äntligentill fullo. Jag hade gått i 3 mån från min konsultation tills dagen då jag skulle göra bröstförstoring med bröstlyft. Som jag längtat.

 

Allt var ordnat med barnen, chaufför och betalning. Var lite nervös kvällen innan så somna var inte det lättaste haha men vad gör det när man har lite extra adrenalin i kroppen, då blir man ju ändå pigg ;) 

 

När jag kommer ner till Linköping och in på kliniken så blir jag väl omhändertagen av Mia. Hon visar mig till omklädningsrummet och ger mig ett gäng med mediciner och sätter även dropp med pencillin i förebyggande syfte. Jag som är svårstucken får självklart även denna gång en punktering och ett extra stickwink

Sen kommer Gunnar Kranz som ska op mig och ritar lite på mig. Efter det får jag träffa narkosläkaren. Under tiden detta sker så sätter alla piller igång att verka och jag blir så flummig och börjar as-skrattalaugh Ganska skönt att bli extra avslappnad inför op. Minns att jag säger till Gunnar och narkosläkaren att han (narkosläkaren) är mycket alvarligare än dig Gunnar. De båda tittar på mig och även fast att narkosläkaren var väldans alvarlig så kunde han inte hålla sig från att visa ett litet leende blush

 

Jag rullades in....eller vänta jag gick visst in (dåligt minne haha) till op salen. Tjejerna där inne pratade lite med mig och vips så sov jag.....

När jaga vaknade så hade jag så sjukt ont så de fick trycka imig mer morfin så jag däckade igen. Vet ju att jag är lite speciell då jag alltid har extra ont och mediciner inte tar lika bra på mig så jag fick redan innan dubbelt av alla smärtlindringar. Detta märke jag av när jag vaknade till igen och denna gång var vid medvetande. Jag var på kliniken väldigt mycket längre än de övriga som op sina bröst samma dag. 

När jag kände att värken lagt sig lite så passade jag på att gå till bilen och åka hemåt men vi kom inte långt förän det blödde en himla massa så vi fick stanna till och hämta papper att torka med. 

 

Mitt ena bröst (vänster) har varit det som värkt mest hela tiden, redan sen jag vaknade upp. Mina förhoppningar om att det ändå skulle bli bra fans fortfarande kvar. 

Jag var rejält omtejpad och fick inte ta bort det föräns 1v + 1dag senare.
Natt 2 hemma så klarade jag inte av den enorma värk och eftersom jag proppat i mig över den dagliga dos som jag fick ta så ringde jag tillGunnar mitt i natten (han hade sagt att jag fick ringa precis när som om det var ngt även nattetid) Han är så omtänksam och bad mig ta lite mer av de morfintalbetter jag fått med mig hem tillsammans med ipren. Kan säga att det här var det värsta jag varit med om crying Dagarna gick och smärtan höll i sig.På nätterna satt jag eller låg på rygg, väldigt obekvämt och smärtsamt. Efter 2 veckor tyckte jag ändå att det fungerade att vara uppe längre stunder så jag och min äldsta gick på bio och då när han ska sätta sig så komer hans armbåge åt mitt vä bröst så det gör ganska ont. Dagen efter det så får jag en blödning ur huden vilket är ganska ovanligt då det brukar blöda ur sårskorporna mest. Jag åker ner till Linköping och visar upp det och Gunnar tömmer det på gammalt blod och fettvävnad som rinner ut. Han vet inte om detta berodde på armbågen jag fått där eller om det var för att det blödigt så mkt under tejpen, i vilket fall så fick jag ny pencillin igen. Hade precis avslutat den som jag fick på op dagen. Efter ett par dagar så kom det ett hål till och det luktade väldigt illa om vårtgården. det rann och var geggigt. 
Under hela den här tiden har jag och Gunnar pratat på tel eller mejl, jag har skickat bilder så han vet hur det fortlöper. 
Idag nästan 1v efter att första hålet kom uppstår ett till hål denna gång längst ner i det stora såret. Såret är en gigantisk svartröd sårskorpa och det är nu 2 större hål nertill på den sårskorpan. Den stora sårskorpan som hela denna tid varit stenhård håller på att mjukna. Jag misstänker att detta inte är ngt bra. Har googlat lite och funnit vad jag tror att jag drabbades av. Ngt som heter Hematom vilket är en vätskesamling som måste ut och i värsta fall kan det leda till att man måste plocka ut implantatet då det kommit in bakterier in på implantatet. 
Gunnar och jag hade redan bestämt att jag skulle till honom i morgon igen, och när jag upptäckte det 3.e hålet så ringde jag honom och han sa att jag bör komma tidigare så att han kan söva mig och hoppas att det inte finns bakterier så att han bara kan "rensa bort" och få det finare.
 
En lång historia för er som orkade läsa.
 
Ligger nu och är vettskrämd, börjar kännas som det oftast gör när jag råkar ut för något "Att det alltid ska bli komplikationer för mig". När jag blir dålig då brukar jag bli sjukt dålig så jag hamnar på sjukhus, händer dock inte så ofta men ändå. När jag op mina ögon så sa de att man kan ha lite ont men inte fräns till natten, jag fick asont efter 1h och hade olidlig smärta i 3 dagar (det var nog värre smärta än det här) Tjai vilket fall så känns det rätt tufft nu. Tur att jag har en fin Dr som är omhändertaganade och vill mitt bästa.
 
 
2014, January 9 - 08:03
Angeliica
Angeliica's picture
Offline
Last seen: 10 years 3 months ago
Brons
Joined: 2014-01-08 13:11

Hej! Jag håller tummarna för dig!
Hoppas det blir bra snabbt nu

2014, January 9 - 10:35
lady bird
lady bird's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-01-06 23:10

Lycka till du med

2014, January 9 - 10:40
mellanmjölk
mellanmjölk's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-12-31 22:51

Hoppas att du blir bättre snart!! Vilken hemsk läsning, jag håller tummar och tår att detta går bra, snabbt! Kram

Annons
2014, January 9 - 10:41
lady bird
lady bird's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-01-06 23:10

Nu påväg tillbaks till Linköping för behandling av komplikation efter op i dec. Väldigt orolig

2014, January 9 - 11:01
mellanmjölk
mellanmjölk's picture
Offline
Last seen: 7 years 4 months ago
Silver
Joined: 2013-12-31 22:51

Håller tummarna för dig!!

2014, January 9 - 11:03
lady bird
lady bird's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-01-06 23:10

Tack era vänliga ord

Annons
2014, January 9 - 12:34
lantliv
lantliv's picture
Offline
Last seen: 10 years 3 weeks ago
Silver
Joined: 2013-12-14 22:43

Lycka till. Hoppas allt går bra. Inte roligt när det blir komplikationer. Tur att du har en bra läkare :-/

2014, March 23 - 19:48
Dodo021
Dodo021's picture
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-03-11 22:19

Hur har det gått för dig?! Nu blev jag väldigt nervös inför min OP!
Även Gunnar som ska opa mig! Hoppas du mår bra!!

2014, May 7 - 19:44
Wasa
Wasa's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-05-03 11:11

Nyfiken över hur det har gått för dig. . Ska själv opas snart och är så himla nervös! !!

Annons
2014, October 9 - 19:34
Boobis
Boobis's picture
Offline
Last seen: 2 years 11 months ago
Silver
Joined: 2014-10-09 19:05

Hej Lady bird!

 

Gud vad jobbigt att det blev sådär för dig. Är dock nyfiken hur korr blev? Löste sig allt? Ska själv op i dec av Gunnar och är hur nervös som helst!!

2015, June 12 - 10:45
MyFutureSelf
MyFutureSelf's picture
Offline
Last seen: 10 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2015-06-12 10:02

Jag kanske ska operera mig i Linköping på denna klinik. Man vet ju riskerna, det kan hända något tråkigt. Det är dett man är rädd för. Jag hoppas du mår bra idag även fast du inte varit inloggad på väldigt länge.

Annons
Annons
Annons