Annons

Bröstförstoring Apr 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Hoshi

Hoshi's picture
Hoshi

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 30 April, 2024

Jag började med att boka in en konsultation där jag fick bra information, svar på alla mina frågor och rekommendation på val av implantat. Då jag hade andra tankar om storlek så upplyste läkaren mig om vad deras rekommendation var och vad som kan hända om jag böjer en större storlek. Allt gick smidigt, bokade in en dag för operation och fick skriva på avtalet digitalt när jag haft tid att läsa genom och fundera hemma. Den enda kritik jag har är att det blev fel uppgifter i det förts avtalet så tiden för att skriva på blev lite förlängd, men fick rätt till slut och allt gick bra.

På operationsdagen möttes jag av ödmjuk och professionell personal och kände mig trygg. De berättar vad som skulle hända och stämde av mina uppgifter om vilka inlägg och vilken storlek jag bestämt mig för.

Narkosläkaren var lugnande och hjälpsam, och väl inne i operationssalen gick det snabbt. Jag somnade och när jag vaknade var det som att jag drömt hela tiden och kändes som typ jag sov 1 minut.

Vid uppvak så kom det lite av panik då jag vaknade och hade ont. Dem väckte mig lugnt och höll upp mig för att ta på mig bh och stödband. Det gjorde riktigt ont jag ska inte ljuga, det var som träningsvärk som du inte kunde bli av med i samband med ett tryck. Jag vred och vände för att försöka bli av med det men gick inte. Till slut fråga jag efter smärtstillande och fick det. En 30 efter det började smärtan avta och bli mindre. Efter ca 1 timme började jag känna mig mer vaken och hungrig. Jag fick då en macka med ost och grönsaker p, och en liten fin blomma (detaljerna som gör det).

Jag vaknade från operationen kl 13,15 (tror jag) och åkte hem vid 15.15. När jag skulle hem fick jag all nödvändig information med folders att läsa, vi registrerade implantaten på Motivas hemsida för att de ska finnas i register när man besöker sjukvård. Och så fick jag även en fin present som innehöll Rituals produkter, det var en liten sak men som gjorde så mycket att man kände sig uppskattad.

Väl hemma så var jag över förväntan mobil, jag hade föreställt mig att inte ens kunna resa armarna. Men jag kunde äta och dricka, men var väldigt trött så det blev sängen och vila direkt. Fick recept på smärtstillande och fick med mig några tabletter som jag kunde ta samma dag. Nu är det dag 2 för mig och det känns bra, gör ont men inte som när jag vaknade upp från narkosen. Ska på återbesök om 2 dagar då man gör ett första besök 3 dagar efter operationen, och sedan ytterligare ett besök 10 dagar efter operationen.

Vad jag kan se hittills är jag väldigt nöjd, men spänd på att se hur det ser ut utan bh så klart.

Har blivit härligt bemött och fått ett väldigt professionellt intryck från dag ett så jag skulle verkligen rekommendera Estetikcentrum

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons