Annons

Bröstförstoring Oct 2022 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Tvåtusen

Tvåtusen's picture
Tvåtusen

Ålder: 30 Längd:170cm Vikt: ~70kg
Konsultation: 4/8-22
Planerad OP med Patrik Höijer: 25/10-22
Bröstförstoring Motiva Round Full 550cc efter ny konsultation ändrat till Motiva Round Demi 425cc

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 25 October, 2022

Kom dit vid två, blev vägd av en sjuksköterska och fick fylla i en ny hälsodeklaration och ta lite piller (tror det var morfin och muskelavslappnande men minns inte riktigt), Ove (narkosläkaren) kom in och vi pratade om hur narkosen skulle gå till.

Strax innan tre kom Patrik och hämtade mig, vi pratade lite om storleken och vi trodde båda att 425cc skulle bli bra. Han mätte och började rita, jag sa att "visst är snittet under bröstet?" men det hade tydligen stått armhålan i hans papper, är så glad att jag dubbelkollade det för jag som använder armarna ovanför huvudet mycket när jag tränar (klättring och polde dance) så ska under bröstet ha bättre förutsättninga. Så det blev snabbt ändrat :)

På uppvaket hade jag en supergullig sjuksköterska, kanske att man tycker dom är extra gulliga för man är så påverkad men blev verkligen så tacksam. Operationen sa dom gick jättebra och tog ca en timme. Hade liten blödning på höger sida men det tyckte inte det var något konstigt.

Efter ytterligare stund frågade dom om jag ville ha fika och det ville jag, jag är vegan så förväntade mig ingen lyx direkt (när jag gjorde en operation via landstinget fick jag skorpor utan något på och saft). Men det var en macka med massa fina grönsaker, soyghurt med müsli och färska blåbär och tärnad mango, kändes väldigt lyxigt för mig.
Precis när jag skulle börja äta fick jag typiskt nog ett ordentligt sockerfall, om jag inte var rätt van vid det så hade jag nog blivit mer skraj man (eller jag iaf) svettas, fryser och helt blir vimmelkantig.
Tog en stund innan det gick över och sen kunde jag äta. Mådde mycket bättre efter det.

Började känna mig rätt redo att dra hem vid sju, så ca 3 timmar efter operationen. Vi gick igenom papprena och innan man åker hem så måste man kissa så gjorde det och sen kom min partner och hämtade mig vid 19.20 ungefär

2022, October 26 - 19:23
Hulda1982
Hulda1982's picture
Offline
Last seen: 3 days 1 hour ago
Silver
Joined: 2021-08-06 08:29

Grattis till en lyckad operation!! Återkom gärna hur du mår om några dagar, vill gärna höra mer (om du orkar dela med dig) 😊

2022, November 5 - 15:01
Röttot
Röttot's picture
Offline
Last seen: 23 hours 36 min ago
Silver
Joined: 2022-10-20 12:41

Va bra att du är nöjd. Kul att de hade ordentlig vegansk mat också. Inte många restauranger ens som har det . Inte för jag är vegan , men brukar beställa sån mat ibland för finns en del ställen som har bra vegansk mat.

2023, January 21 - 00:56
Mimmi18
Mimmi18's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2023-01-13 00:58

Tack för att du delade med dig av din berättelse, ska själv operera mig hos Patrik i februari och är super nervös. Ser i beskrivningen att du hade ändrat implantat från full till demi, vad beror de på? Ska själv operera in motiva round full (är tanken iallafall) men är nyfiken på andra också:)

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons