Annons

Bröstförstoring jan 2018 - Akademikliniken - Stockholm Ulf Samuelsson - IttyBitty

Bild för IttyBitty
IttyBitty

Ålder: 27 år, Längd: 168cm, Vikt: 67kg
Före:75a
OP: bröstförstoring 11/01-18. Anatomiska implantat 250+255cc
Ulf Samuelsson, Akademikliniken

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
torsdag, 11 januari, 2018

Oj vad detta inte gick som väntat!
Hej Jag vill dela min kanske lite ovanliga berättelse då jag fick byta läkare väldigt oförberett.

Först små tips:
Eluttaget är ovanför sängen, har du dålig batteri på mobilen ha en sladd som är minst 2m lång.
Det är ok att ha med egen tofs som är ej deskutan duschad .
Du kan raka armhålorna innan OP, dom var inte i närområdet tydligen.
Tråkiga tidningar, typ lite inredning, mamma tidning, DAM. Kanske ta med eget material, då du kan vara där ganska länge om du reagerar dåligt på medicinen.

Jag efter en god natts sömn vaknade, duschade och åkte till kliniken, kom prick 7, vilket är 30 minuter tidigt. Väl inne så kom en trevlig sjuksköterska visade mig till mitt rum och jag kunde byta om.Efter ca en timmes väntan får jag reda på att min läkare Paolo Montemurro har fått vinterinfluensan och jag har val att boka om eller byta läkare. Jag fick ju då panik.

Jag ville träffa den andra läkaren gärna och ta beslutet då. efter kanske en timma utan ny information så får jag träffa min Narkosläkare och han ger mig ny information. Det visar sig att ersättaren var Ulf Samuelsson, huvudläkaren på Akademikliniken som var ledig idag, han har några goda betyg härifrån, inte lika mycket omnämnt som Paolo men jag hoppades att han ändå kunde få till bra resultat.
Så efter mycket om och men (ni vet själva hur noggrann man är med valet av kirurg), prat med min Narkos läkare om hur han själv skulle göra en operation med Ulf, så blev det att vi körde på. Lite av detta besltet kom från att han körde in speciellt för att vi ska opereras samt även, annars blir detta uppskjutet till Juni pga mitt jobb. Och som ni vet, man har väntat såååå länge att när jag väl var i den sängen ombytt, ledig, mentalt förberedd, då ville jag inte behöva genomgå all den väntan igen.
Så fort Ulf kom in så började vi allt ( ca 10.30-11 ish), in och mäta och rita han komplimenterade Paolos val av implantat ((250cc anatomiska), betryggande att det blir nog jättebra på mig, sen förebilder och vipps in i operationssalen. Personalen hela tiden trygg och trevlig och pratade så gott om Ulf.

Nu i efterhand är jag fortfarande lite osäker på om Paolo kunde gjort bättre då han har det där ögat och känslan för naturliga resultat. Paolo är bra på mindre ärr, under 3-4cm, jag tror mina snitt är större än så. Samt hur mycket påverkas slutresultatet av hur implantaten läggs in i bröstfickorna som skapats, om kanske det kunde vart någon skillnad där. MEN, jag tror det kommer bli bra ändå, vi får se om några månader :) Jag litar ju på att dessa kirurger är extremt kompetenta och under en sådan situation så vill de ju absolut inte att jag blir missnöjd, så jag tror Ulf har gjort sitt bästa.

När jag väl vaknade mådde jag prima, fram tills vi tog Oxycodone, den blev jag helt förstörd av, jag höll på att spy, blev yr och blev svimfärdig och kunde först orka åka ifrån kliniken efter 18.00 (vaknade till vid uppvaket kl 12.30). Skörterskorna var försående, hjälpe mig med Coca cola och så vidare. Dom tabletterna har jag endast tagit på natten.

Så Akademikliniken är att rekommendera trots byte osv kände jag mig omhändertagen och trygg samt glad att Ulf Samuelsson kunde ställa upp istället för Paolo. Jag hoppas nu bara att mina resultat bli därefter också :) Men hittills nöjd med AK & Ulf.

Ps har ej lagt in några efterbilder än, jag mår mycket bättre idag dag 3, men igår, det kändes alldeles för konstigt att vara utan BH'n jag höll på att svimma när jag försökte duscha så det får vänta lite.

2018, januari 13 - 18:28
AlinaB
Bild för AlinaB
 Offline
Senast sedd: 9 månader 3 veckor sedan
Silver
Medlem: 2018-01-13 17:34

Jag fungerar på att gå på konsultation på både Akademikliniken och Nordiska kliniken. Var du på någon annan klinik innan du valde Akademikliniken? :)

2018, januari 16 - 15:39
Skruttann
Bild för Skruttann
 Offline
Senast sedd: 1 år 1 månad sedan
Silver
Medlem: 2018-01-13 10:43

OJ vilken upplevelse. :O Otroligt stressande förstår jag. Men du verkar ha tagit allt bra och är nöjd vad jag förstår. Läste att du valt anatomiska, är de bakom eller framför muskeln? Uppdatera gärna med hur du mår , smärta, rörlighet osv

2018, januari 25 - 23:11
KarolinaP
Bild för KarolinaP
 Offline
Senast sedd: 2 veckor 5 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-07-28 22:59

Usch, förstår att det måste ha varit en oerhört stressig situation för dig! Men skulle nog gjort som du, hade inte orkat med att åka hem och skjuta upp operationen efter att varit helt inställd på att det äntligen ska bli av! Tack för att du delade med dig och stort lycka till :D

Annons
2018, mars 13 - 22:02
Dillyvanilly
Bild för Dillyvanilly
 Offline
Senast sedd: 1 vecka 3 dagar sedan
Silver
Medlem: 2017-11-24 21:57

Modigt!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons