Annons

Ulf Samuelsson

Mer information: 

Började må dåligt ca 1 månad efter operation, hade 3 små men ganska djupa sår som inte riktigt ville läka. Ringde kliniken och det visade sig att jag hade en infektion. Fick antibiotika och återbesök igen efter en vecka. Tyvärr så stog inte den antibiotikan så jag hade blivit sämre under den veckan. Fick en ny antibiotika och återbesök redan 5 dagar efter. Visade sig att antibiotikan hade börjat ta på infektionen och jag blev bättre. Återbesök 1 vecka senare och jag är nu återställd. Nästa återbesök 3 september om inget annat händer.Hej!

Jag funderar på att göra en fettransplantation till brösten och undrar om någon har gjort det hos Ulf Samuelson på Akademikliniken. Vad är er erfarenhet av honom? Jag har också funderat på att boka en konsultation hos Mattias Elmér på Nordiska kliniken. Någon som har erfarenhet av honom när det gäller just fettransplantation? Jag tänker på båda delarna av ingreppet, både själva fettsugningen och bröstförstoringen.Mer information: 

Ett andra återbesök då de inte ville ta några stygn och jag hade ett litet sår under bröstet som skulle läka.


Bröstförstoring jan 2018 - Akademikliniken - Stockholm Ulf Samuelsson - IttyBitty

2018-01-11

Oj vad detta inte gick som väntat!
Hej Jag vill dela min kanske lite ovanliga berättelse då jag fick byta läkare väldigt oförberett.

Först små tips:
Eluttaget är ovanför sängen, har du dålig batteri på mobilen ha en sladd som är minst 2m lång.
Det är ok att ha med egen tofs som är ej deskutan duschad .
Du kan raka armhålorna innan OP, dom var inte i närområdet tydligen.
Tråkiga tidningar, typ lite inredning, mamma tidning, DAM. Kanske ta med eget material, då du kan vara där ganska länge om du reagerar dåligt på medicinen.

Annons
Annons

POF-feedback