Annons

Ulf Samuelsson


Jag opererades för 6 dagar sedan. Tog ut urgamla implantat (20 år nästan!) och tillhörande kapslar. Gjorde nytt lyft och in med nya implantat. Men åååå vad jag har ont! Det känns som om taggtråd är lindad runt hela bröstkorgen. Imorgon är det dags för återbesök och jag ser verkligen fram emot att lätta på tejpen, som känns som en bidragande orsak till obehaget.... Men hur ont hade ni andra? När tyckte ni att livet började återgå till det normala?
Hej
Någon som vill dela med sig 425 runda motiva full?
Funderade mellan 380 demi ergonomisk, men hörde från läkaren att de kan ge små veck vid otur. Och de blir lite mer tillplattad .
Sedan vill jag ha lite mer studsigare upp till, så det blev då 400 full och valde runda pga slippa små eventuella veck. Men landade på 425 då det tydligen inte är någon skillnad på 400 och 425. Lite mer utfyllnad mjukare rundning.
Är runda Motiva väldigt stor skillnad väl på plats ?Mer information: 

Ytterligare konsultation då osäker på storlek.


Mer information: 

Började må dåligt ca 1 månad efter operation, hade 3 små men ganska djupa sår som inte riktigt ville läka. Ringde kliniken och det visade sig att jag hade en infektion. Fick antibiotika och återbesök igen efter en vecka. Tyvärr så stog inte den antibiotikan så jag hade blivit sämre under den veckan. Fick en ny antibiotika och återbesök redan 5 dagar efter. Visade sig att antibiotikan hade börjat ta på infektionen och jag blev bättre. Återbesök 1 vecka senare och jag är nu återställd. Nästa återbesök 3 september om inget annat händer.Hej!

Jag funderar på att göra en fettransplantation till brösten och undrar om någon har gjort det hos Ulf Samuelson på Akademikliniken. Vad är er erfarenhet av honom? Jag har också funderat på att boka en konsultation hos Mattias Elmér på Nordiska kliniken. Någon som har erfarenhet av honom när det gäller just fettransplantation? Jag tänker på båda delarna av ingreppet, både själva fettsugningen och bröstförstoringen.Mer information: 

Ett andra återbesök då de inte ville ta några stygn och jag hade ett litet sår under bröstet som skulle läka.


Annons
Annons
Annons