Annons

Addoc Plastikkirurgi - Linköping

Bukplastik - nedre - mindre Addoc Plastikkirurgi - Linköping - - Bukplastik - nedre - mindre - apr 2011

Pris på behandling
Pris: 
38000 kr
Finansiering: 
Annan finansiering
Datum för ingrepp/behandling: 
2011-04-18
Beskrivning: 

Bukplastik. ”Medium”. Läkaren tyckte inte en stor var nödvändig, ångrar i efterhand att jag inte gjorde en stor då prisskillnaden inte var mycket. Fick ”öron” som togs bort på efterkontrollen. Avlägsnade 2 kg skinn.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Medelvärde: 3 (1 röst)
Mer information: 

Bukplastik ”medium”. För mycket för en liten men inte nödvändigt med stor. I efterhand ångrade jag att jag inte gjorde en stor.


Bröstförstoring nov 2018 - Addoc Plastikkirurgi - Linköping Anonym (Läkare) - Betty2

2018-11-27

Gick upp kl 02 :00 för att kunna dricka kaffe gick in och duschade ca en halv timme innan vi skulle åka typ kl 05 :00. Somnade på vägen och vaknade när vi var framme , kände ingen nervositet alls. Vi satt kvar i bilen var en kvart tidiga ju. Gick in 06:55 då jag var bokad kl 07:00 anmäldemej i receptionen och fick gå en trappa upp. Gick på toa och när jag var klar väntade ensköterska på mej och gav mej väldigt bra support om vad jag skulle förväntamej. Fick gå in i duschen och ta på mej citadells morgonrock och strumpor, fick prova bh när duschen var klar.

Fettsugning (kirurgi) sep 2014 - Addoc Plastikkirurgi - Linköping Per Danielsson - annilingan

2014-09-18

Då var de dax för ingrepp 2. Fettsugning. EFfer att ha gjort en Stor buk (fullplastik) i Mars i år (2014) bestämde jag mig att ta flanker (Kärlekshandtagen) samt bh vecket. 6 månader hade gått mellan Operationerna rätt så exakt.

Idag har det gått en vecka efter fettsugningen.

Jag är Så Nöjd! Efter ha undersökt Noga olika kliniker gjorde jag till sist båda på Plastikhuset i Staden där jag själv bor. (Linköping). Allt har flytit på. De är helt underbara & vilket mottagande/omhändertagande! Fem stjärnor!

Bröstförstoring aug 2014 - Addoc Plastikkirurgi - Linköping Gunnar Kratz - lillaMia

2014-08-19

I maj 2013 opererade jag mig hos Gunnar Kratz på plastikakademin i Linköping.
Valet föll på delvis bakom muskeln då jag hade väldigt lite egen vävnad och placeringen kändes helt okej. Jag valde 500cc trots mina små bröst innan men iom en längd på 170cm och vikt på 68 så kändes storleken bra.

Annons
Annons
Annons