Annons

Anonym (Läkare)

Bild för Jisse 1965
Jisse 1965
Mer information: 

Kommer att genomgå en övre ögonlocksplastik o är så oerhört nervös. Ni som genomgått denna operation får gärna dela med er av era historier.Hej!
Jag får panik över den här Freya Active som man ska ha 6 månader efter operation på nordiska kliniken.. Dagarna går väl an men jag fixar inte att sova med den. Är det någon som har använt en annan bh? Vilken i så fall?

Kan ju inte vara ensam om detta. Ssk på NK gav mig inget tips, förstår ju att de vill att man använder den bh dom rekommenderar men alltså det går inte.

Kan någon ge mig tips?

Har bakomplacering, snitt i bröstvecket, motiva ergonomix.
Ska opereras om 2 veckor av Ali Bagher på Estetikcentrum i Malmö. Har bara gått på en konsultation och eftersom det instinktivt kändes bra slog jag till direkt. I efterhand tänker jag att jag kanske borde ha träffat fler läkare. Hittar inte heller några referenser här inne på denne läkare. Någon som har opererats av honom? Eller känner någon som gjort det? Tacksam för inputs...Bröstförstoring sep 2018 - Hermelinen Specialistvård - Luleå Anonym (Läkare) - Dragonfly

2018-09-27

Igår gjorde jag äntligen min efterlängtade bröstförstoring och tänkte dela med mig av mina upplevelser :)

Att fixa brösten var något jag funderat på i några år nu och i somras bokade jag tid för konsultation på Hermelinen Estetik. Valet föll på denna klinik i första hand eftersom jag bor i närheten vilket känns praktiskt när man ska på återbesök eller om det uppstår några komplikationer, samt att jag har flera bekanta som opererade sig där och är mycket nöjda.

Bild för malinwestman12
malinwestman12
Mer information: 

Har turbulära bröst. och har nu ska jag på en konstellation hos lanstinget!


Mer information: 

Gjort ca 9st ögonoperationer. Mina öron var lite större och växte framåt och därav bestämde läkare och mina föräldrar att "rätta till" detta genom att operera in och tillbaka öronen. Detta tog mycket lång tid men är väldigt nöjd med mina öron idag. Minns tyvärr inte vad min läkare hette mer än Anna. Jobbade då på Sahlgrenska och bodde i Varberg och hade hästar minns jag.

Som vid alls operationer gjorde det ont när bedövningen släppte. Kändes som om en buss kört rakt över mitt öra. Smärtan avtog för det mesta redan efter 3-4 dar.


Annons
Annons

POF-feedback