Annons

Anonym (Läkare)

Mer information: 

3 barn. Har varit på konsultation hos Paolo som var suverän, ska träffa Angelica Hagelberg också, hört mycket gott om henne.Tänk att det har gått mer än en år sedan jag satt och skrollade på det här forumet innan min operation för att försöka få reda på så mycket som möjligt innan det var dags. Skulle det göra ont hur skule de se ut? Skulle bröstvårterna fortfarande vara lika stora och skulle inte det se konstigt ut i så fall?
Måste säga att denna sidan är guld värd, då man har många frågor och funderingar både före och efter bröstförstoring. Jag har fått massor av svar genom att läsa vad ni andra skriver och när jag nojat är det bara in å läsa här och kunna se att andra har det precis som jag. Kan ju bara säga att jag har själv mått väldigt psykiskt dåligt fram tills nu men förstår att det är väldigt vanligt efter en sån här op. Jag är väldigt aktiv och att gå från mitt tempo till att bli stillsam var fruktansvärt men nu är jag på g igen och lyssnar på min kropp. Tack alla för att ni delat med erBröstförstoring nov 2018 - Addoc Plastikkirurgi - Linköping Anonym (Läkare) - Betty2

2018-11-27

Gick upp kl 02 :00 för att kunna dricka kaffe gick in och duschade ca en halv timme innan vi skulle åka typ kl 05 :00. Somnade på vägen och vaknade när vi var framme , kände ingen nervositet alls. Vi satt kvar i bilen var en kvart tidiga ju. Gick in 06:55 då jag var bokad kl 07:00 anmäldemej i receptionen och fick gå en trappa upp. Gick på toa och när jag var klar väntade ensköterska på mej och gav mej väldigt bra support om vad jag skulle förväntamej. Fick gå in i duschen och ta på mej citadells morgonrock och strumpor, fick prova bh när duschen var klar.

Bild för Sol_75
Sol_75Någon som har erfarenhet av Dr.Waseem Ghulam på Citadellkliniken? Ska göra ett byte av implantat och bröstlyft.Bild för olga02
olga02Hejsan!
Jag är inne på att göra en bröstförstoring med motiva ergonomix, men är inte helt säker på om jag ska ha demi eller full.
Är det någon som går i samma tankar som mig, och vet om det är stor skillnad emellan dom?Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!