Annons

Anonym (Läkare)


Är det någon annan som ska göra op i december hos svein arthur jensen?

Hur förbereder ni er? Finns det något speciellt man kan göra så kroppen är mer beredd, eller läker bättre? Typ lymfmassage? Eller detox? Eller är allt sådant bara onödigt?

Jag har börjat äta järn med c-vitamin och flytande kollagen som påstås vara bra för huden, men jag har lite dålig inspiration så ni får gärna komma med tips och råd till en oerfaren nervös blivande patient.Mer information: 

Efter 5 konsultationer och två år sedan mitt sökande efter rätt kirurg och klinik har jag äntligen bokat tid för lyft och förstoring.Jag letar information om Nikolaos Agrogiannis. Hittar inga omdömen, någon som känner till honom? Vill gärna höra om någons erfarenhet/haft honom som kirurg. Har fått tid för operation - bystreduktion.Mer information: 

Konsultation hos svein arthur jensen på hermelinen (Luleå) för bröstförstoring och lyft, har lätt tubulära bröst och fick denna gång råd om att sätta anatomiska implantat. Kändes som en seriös erfaren kirurg. Dock inte speciellt "pratsam" väldigt strikt - inget småpratande där ;) har nu bokat in op där efter en till konsultation!!!Hej!
Vet inte om detta låter konstigt men frågar ändå. Bör man vänta en tid efter bröstoperation med att flyga? Om det är så hur länge?
Funderar även på dykning, någon som vet?
Planerar en semester som jag tänkte lägga ca 4 veckor efter operation.
Tack på förhand.Mer information: 

Snart dax för konsultation!!!! Uppdaterar efter mitt besök.Hej, jag var på konsultation hos Maximilan Otte på AK i Stockholm. Han menade att anatomiska implantaten är en "myt", att det inte blir mer naturligt och att det är omöjligt att se ifall en kvinna har anatomiska eller runda implantat. Jag är ute efter ett så naturligt resultat som möjligt och hade självklart tänkt mig anatomiska men han rekommenderar runda Motiva 280 eller 300 cc. Jag har operation bokad den 11e februari. Väldigt nyfiken ifall andra har fått samma information..
Kram på er!Annons
Annons
Annons