Annons

Anonym (Läkare)

Mer information: 

Varning två misslyckade full bukoperationer.
Första operation gjorde han halvdan upp till naven istället för hela vägen upp och först ljög han att han hade gjort operation 10 cm ovan naven och vid min konfrontation erkände han med att det behövdes inte. Överskotshud, fet och diastas boktade ut ovan naven.
Andra operation: vi kom överens i detaljer vad ska göras om och jag har det på mejl med. Han har sytt då muskler ovan naven men inte dragit ner huden med förklaring att då skulle jag fått död vävnad istället. Huden hängde över naven som en nästip med hård utbuktning som syndes genom kläder.
Innan operationer hade jag lite mullig mage, efter operationer missbildat och ful mage.
Han är nonchalant i bemötande efteråt med massor av bortförklaringar och full av prestige. Han erbjöd sig att operera för tredje gången och pila runt naven utan att sy om allt och dra ner huden som jag tyckte att det skulle göras från början. Tackade nej till honom.
Tredje operation gjorde jag på en ennan klinik för knappt 2 månader sedan. Den andra läkare gjorde om allt och sydde om allting och nu är så nöjd så nöjd. Full


Mer information: 

Bukplastik ”medium”. För mycket för en liten men inte nödvändigt med stor. I efterhand ångrade jag att jag inte gjorde en stor.Hejsan jag tänkte kolla om någon här inne har gjort vaginal PRP behandling/behandlingar, HIFU laserbehandling/behandlingar eller femilift laserbehandling/ behandlingar??. Jag vill göra försnävning men vet inte vilket alternativ som faktiskt funkar effektivast känner att jag vill bli tightare och känsligare så jag känner mer vid samlag. Hoppas på svarBild för Småbarnsmamman
Småbarnsmamman
Mer information: 

Behandlingen utfördes 2010. Patient vid upplärning av två tjejer som skulle lära sig att göra bröstförstoring med Macrolane. 110CC i varje bröst.


Mer information: 

Bröstförstoring+minilyft 350cc Mentor Gelehallon.
Tomma bröst efter 2 barn. 70B innan op. Ca 70D/E efter op.


Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!