Annons

Fornebuklinikken - Lysaker - Oslo


Jag har tagit ut både kapsler enbloc och bytt till mindre implantat (från 375-300). Fickorna måste sys ganska mycket inuti, både till sidan, mitten och botten. Kirurgen varnade mig i förväg att detta var en svår operation där det kan vara svårt att få brösten helt symmetriska.
Nu har det gått cirka tre veckor sedan op och jag vet att jag måste ha tålamod men ändå vill höra om någon har gjort något liknande och om det visade sig bra? och hur lång tid tog det?
Tacksam för alla svar och råd.Bild för Norgirl
NorgirlJeg skal bytte ut mine 375 mgr anatomiske Allergan til Motiva Ergonomix. Min lege har foreslått 300cc Demi. Men jeg undrer om mini hadde blitt finere? Er det riktig at mini sjelden anvendes og varfør?
Og hur blir da storleken?
Noen som har gjort tilsvarende valg eller har mer kunnskap om dette?
Senaste operationsberättelsen från någon som opererat brösten i Oslo är skriven 2014. :(

Jag läste på FB idag om en tjej som lagt in 650cc där och enbart betalat 28.500:- inkl försäkring och livstids garanti på implantaten, är dessutom mkt nöjd - lät ju grymt bra?! Vill vara anonym så vill inte fråga på FB...

Någon som hört bra eller dåligt om olika kliniker i Norge? Ligger de generellt lägre i pris? Allt annat är ju så mycket dyrare där liksom. :D

Tack på förhand.Mer information: 

Konsultason for vurdering av bytte impntat til Rund og HP eller UHP profil.
Anbefalt 400-450 HP.


Mer information: 

Bytte av implantat fra 2009 på 275cc mini ergonomisk til 500cc high profile round


Annons
Annons
Annons