Annons

Bröstförstoring feb 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Elvisa

Elvisa's picture
Elvisa

Vikt: 49 Längd: 163
Strl före op: 70A
storlek efter OP: 325cc, runda hp texturerade
Operation: 21 februari 2014

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Friday, 21 February, 2014

Hallå tjejer, nu tänkte jag dela med mig av min relativt korta operationsberättelse!

 

Ju närmare operationsdagen kom, desto mer tvivel fick jag. Jag hade sån ångest och nästan dumförklarade mig själv över hur jag ens kunde komma på en sån dum tanke på att operera mig. Jag fick kalla fötter helt enkelt. Jag pratade mycket med mina vänner som var väldigt stöttande och det kändes bra för stunden. Sen kom tvivlen igen. I panik satte jag mig framför datorn och sökte forum på POF som handlade om kalla fötter. Visade sig vara ett väldigt vanligt fenomen! Det fick mig att må bättre. Jag viste att jag skulle ångra mig om jag inte gjorde det. I värsta fall är det ju bara att ta ut dom!

 

Dagen innan operationen åkte jag till Stockholm. Jag bor i Göteborg. Jag skakade hela vägen av nervositet. Men min pojkvän lugnade ner mig. På kvällen fick jag duscha med den där tvålen och lägga mig i nybäddad säng. Vilken sömnlös natt haha! 

 

Samma morgon som jag skulle opereras, allt kändes så overkligt. Jag kunde inte föreställa mig gå in i operationssalen, ritad på och redo för att genomgå en operaion. Men så blev det. Jag kom till kliniken där jag hälsades välkommen av receptionisten som också berättar att min mor ring till kliniken innan för att hon var så orolig haha. Efter en stund får jag komma in och byta om. Min pojkvän följde med. Där fick vi vänta i en evighet kändes det som. Men tillslut kom Patrik och jag skulle bestämma mig för implantat. Jag velade väldigt mycket innan operationen. Efter det blev jag ritad på och sedan kom narkosläkaren och pratade med mig lite. 

 
Sen var det dags. Nu skulle jag kliva in i den där operationssalen, ritad på och redo för att genomgå operation. Poff så vaknade jag med nya bröst. Och med ett tryck över brösten. Jag mådde så otroligt illa och såg trippelt. Yrseln gick över relativt fort, dock var jag fortfarande illamående och fick blodtrcksfall så fort jag reste på mig och skulle på toaletten. Jag stannade kvar ett par timmar och vilade. Fick några mackor, juice och kexchoklad. 
 
Då var jag redo att gå hem. Jag mådde relativt bra och tog mig en sväng på IKEA dagen efter. Man ska ju inte anstränga sig allt för mycket de första dagarna. Men det var så skönt att inte bara ligga i sängen. Det blir lätt att göra sig sjukare än vad man är.
 
Nu är jag inne i min tredje vecka och mår som vanligt! Jag är fortfarande försiktig med tunga lyft och ser till att inte få brösten i gung. 
 
Är jätteglad över mitt val av kirurg och klinik!
2014, March 14 - 10:51
Vonkan
Vonkan's picture
Offline
Last seen: 4 days 7 hours ago
Silver
Joined: 2013-11-13 20:00

Hej såååå himla fin op berättelse:) har oxå opat mig hos patrik e såååååå sjukt jäva gad å nöjd :) stort lycka till nu gumman kram på dig

2014, March 14 - 23:44
anonym88
anonym88's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2014-03-13 22:09

Elvisa, jag funderar på laser och estetik också. Vad valde du för slags implantat och vad kostade det? :)

2014, March 16 - 20:23
Topp_90
Topp_90's picture
Offline
Last seen: 8 years 6 months ago
Silver
Joined: 2013-11-14 17:03

Åh! Låter ju hur bra som helst! Ska på konsultation hos Patrik i maj! Har inte sett några av hans verk ännu, men har läst så bra om honom så jag bara måste dit!

Annons
2014, March 19 - 23:26
PetraEvelina
PetraEvelina's picture
Offline
Last seen: 9 years 10 months ago
Silver
Joined: 2014-03-16 19:16

Vad spännande! Jag ska på konsultation på L & E i april! Är väldigt förväntansfull :)

2014, March 20 - 19:29
Elvisa
Elvisa's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Silver
Joined: 2013-11-11 10:46

Kliniken och kirurgen är verkligen jätte bra! Mitt gick på totalt 38 000. Detta med försäkring i fyra år. Jag hade runda mentor hp coh 1 :) 

Annons
Annons
Annons