Annons

Bröstförstoring apr 2014 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Myggan

Myggan's picture
Myggan

0 barn, 24år, 160 cm, 62 kg
Strl före op:70c
Strl efter op: vet ej än
Konsultation 15/3 Patrik Höijer, Laser & estetik Stockholm
Op 17/4 Patrik Höijer, Laser & estetik Stockholm
410 cc mp bakom bröstmuskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 17 April, 2014

Här kommer min OP-berättelse:)

Den 15/4 ringde en sköterska från laser & estetik och kollade om allt var bra och att jag hade koll på allt jag skulle tänka på inför operationen så som fasta och duscutan-duschen.

Tyckte det kändes väldigt skönt att få ett samtal 2 dagar innan, det gjorde att man kände sig lugn och i trygga händer.

Jag och mina 2 bästa vänner kom till Stockholm den 17/4 kl 9 och jag skulle vara på Laser & Estetik kl 11:15 så vi satte oss och tog en fika, blev bara lite vatten för mig pga fastan. Det var kanon att ha med sig personer som känner mig och kunde hålla mig lugn då jag var ganska nervös.

Väl på L&E tog en tjej i receptionen hand om mig och jag fick papper på försäkringen samt köpte 2 bh:ar, hon var jätte gullig och jag fick en trygg känsla. Sen fick jag gå in i ett omklädningsrum tillsammans med mina vänner, där fick jag lägga av mina kläder och värdesaker. Jag tog på mig en morgonrock och tofflor, mobilen fick jag ha med mig om den var helt avstängd. Jag fick sitta i omklädningsrummet i ca 30 min och blev lite fundersam varför det dröjde så. Fick besked att operationen innan mig hade tagit lite längre tid därför var dom lite försenade. Efter en stund kom Patrik (min kirurg) och jag och mina vänner fick följa med honom in på hans rum. Då jag var osäker på storlek fick jag prova implantaten igen och vi diskuterade vad som skulle passa mig bäst. Patrik har under hela tiden sedan konsultationen varit otroligt tillmötesgående och väglett mig att ta rätt beslut utan att jag har känt att han har bestämt åt mig. Jag bestämde mig för Perthese 410 cc MP och Patrik började rita på mig och tog bilder.

Patrik gick och började förbereda sig inför OP och Ove(narkosläkare) kom in.
Han ställde lite frågor och jag fick en cocktail av tabletter, jag berättade att jag jag varit sövd tidigare och att jag har mått dåligt när jag vaknat upp pga lågt blodtryck samt illamående. Ove var jätte förstående och berättade att jag får det snällaste narkosmedicinen samt medicin mot illamående.
Sen var det dags, jag fick säga hejdå till mina tjejer och jag fick följa med Ove till OP-salen då var klockan runt 12:30 tror jag.
Väl inne i OP-salen gick allt snabbt och smidigt, jag fick lägga mig på en brits och fick varma filtar samt en nål i armen sen minns jag inte mer.

Jag vaknade upp ca 14:00 och där fanns en sköterska som berättade att allt gått bra, han frågade om jag hade ont men det hade jag inte utan var bara lite spänd över bröstkorgen.

Jag ringde mina vänner och berättade att allt gått bra och att jag skulle vila en stund. Efter ca 1 fick jag fika: mackor, banan, kexchoklad och nyponsoppa. Det fanns tidningar att läsa och jag spelade lite Candy cruch;) hade inget illamående och kände mig pigg och.

Innan hemgång gick sköterskan igenom allt vad jag skulle tänka på och jag fick jag en åksjuketablett då jag skulle åka tåg hem, jätte gulligt att dom tänkte på det:) Patrik kom in och berättade att allt har gått bra, Patrik sa att jag hade väldigt fast hy vilket kan medföra att jag kommer känna att det spänner lite mer än normalt. Jag fick hans mobilnummer och han önskade mig en glad påsk.

Jag är så glad att jag valde laser & estetik då all personal har behandlat mig som en prinsessa och jag har känt mig i så trygga händer.

2014, April 20 - 12:45
h_91
h_91's picture
Offline
Last seen: 9 years 12 months ago
Silver
Joined: 2014-02-18 17:32

Åh vad fantastiskt det låter!! Det får mig att känna mig trygg inför min operation hos Patrik! :) hur har det gått med smärtan och illamående efter operationen? :) kram!

2014, April 20 - 13:10
Myggan
Myggan's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-03-08 21:13

Hej h_91,

Är säker på att du kommer att få en minst lika bra upplevelse:)

Har inte haft något illamående alls, ett tips är att äta något varje gång du skall ta medicin. Detta brukar hjälpa bra mot illamående.
Jag har varit väldigt öm och spänd dom första dagarna men försökt sova halvsittande, varit uppe och rört på mig samt tagit smärtstillande regelbundet. Idag 3 dagar efter op har jag ont i ärren under brösten men i övrigt ingen smärta alls. Kan resa mig själv ur sängen med endast lite smärta. Ett tips från mig är att försöka röra på mig lite under dagarna så man inte "fastnar" i soffan eller sängen hela tiden:) kram

2014, April 20 - 13:36
h_91
h_91's picture
Offline
Last seen: 9 years 12 months ago
Silver
Joined: 2014-02-18 17:32

Tusen tack för alla tips! Ska bli spännande att se bilder om du tänkte lägga upp det lite längre fram! :) hur är läkningsbhn som man får efter operationen? Är det hård och gör ont som tortyren, som man får på citadell, eller är den skön och bekväm? :)

Annons
2014, April 20 - 15:10
Myggan
Myggan's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-03-08 21:13

Självklart, jag är med här för att få hjälp och för hjälpa andra:) det är bara att fråga på:)

Bh:n är jätte skön och mjuk i materialet, känns mer som en sport bh. Dock är bröstbandet inte min bästa vän. Den är ju till för att trycka ner brösten och det gör det verkligen;) man vänjer sig men räkna med att det spänner mycket pga av bröstbandet.

Bilder finns men väntar på att bli silvermedlem så då är det bara att gå in och kika:)

2014, April 20 - 17:22
h_91
h_91's picture
Offline
Last seen: 9 years 12 months ago
Silver
Joined: 2014-02-18 17:32

Vad skönt att den är mjuk och skön! Haha jo jag har hört en del om bröstbandet, men man får tänka att den hjälper till:))

2014, April 20 - 18:08
Myggan
Myggan's picture
Offline
Last seen: 9 years 7 months ago
Silver
Joined: 2014-03-08 21:13

Så sant:)

Annons
2014, April 25 - 19:06
Candy
Candy's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Silver
Joined: 2013-11-02 21:10

Härlig berättelse!!!! & Grattis!!! :-)
Skönt att du slapp illamåendet och inte hade så ont!
Ja visst är dom underbara på Laser & Estetik Man blir så fint och tryggt bemött!!!
Lycka Till

Annons
Annons
Annons