Annons

Bröstförstoring (implantat) 20150219 - Citadellkliniken - Landskrona Tuve Mårtensson

zäta95's picture
zäta95

Ålder: 24
Vikt: 48kg
Längd: 163cm

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 19 February, 2015

Hejsan!

Jag fick en tidigare tid än 4 maj för bröstförstoring. De ringde alltså på onsdagen och talade om för mig att redan Imorgon (fredagen den 19e) fanns det en tid kl 11. Så jag åkte ifrån skolan, hem och packa tåg till Landskrona med en handväska. Fick bo på kliniken över natten. När jag kom fram va klockan runt 21. Och jag fick ta taxi dit, när jag kom in i Citadell så fick jag soppa sen var det dags att duscha och sova, vaknade rätt många gånger på natten, vred mig och va lite nervös.  Sen inför klockan 11 sa dem att de blev framskjutet lite efter lunch, jag var fastande och hoppade in i en dusch till och var iordning, hade haft emla på eftersom jag är nålrädd, så sen stack dem in nålen. Vid klockan 16 Så kom doktorn, och vi gick ner för trappan till operationssalen, åh gud vad glag jag var, var också rätt lugn. Jag fick lägga mig på operations sängen. Och de flyttade armstöden bra och bekvämt. Fick lugnande och somnade snabbt in. Runt 18:22 vaknade jag i mitt rum. Och de första jag gjorde va att ta en massa selfies. Jag va rätt snurrig , och kunde nte alls känna någon form av aptit. Jag va illamående och snurrig, fick hjälp emot illamående, men jag kräktes ut luft. Sen sov jag ju över en natt igen. På fredagen så ville de checka ut mig vid 10. Men de gick inte! jag va så snurrig, doktorn kom in och ville visa mig mina bröst, var jätte svårt att se.. och är rädd för att jag lät nere och otrevlig. Ska ringa han alldeles strax och snacka med han, blev ingen lång pratstund efter operationen.

 

Nu efter dessa dagar mår jag bra, någon dag efter kom aptiten tillbaka igen, och nu är jag rätt rörlig. Äter oxynorm och 2 alvedon, och sen någon antiflammatorsiskt tablett. Brösten formar sig också väldigt fint. 

Är jätte nöjd hittils och hoppas de går rätt spår! 

 

Tack till Tuve och all personal. Är så himla lycklig till mina bröst idag!

angel

2015, March 22 - 18:17
emmyhulth
emmyhulth's picture
Offline
Last seen: 10 months 17 hours ago
Silver
Joined: 2014-10-25 18:37

Hej!
Vilken fin berättelse. O vilken tur du hade att du gick en så snabb tid. Jag ska opas 22/4 på citadellkliniken och det känns så bra. Alla skriver så gott om dessa människor. Men man är lite spänd o förväntasfull över hur det kommer o se ut o kännas.
Kram Emmy ☺

Annons
Annons
Annons