Annons

Bröstförstoring sep 2015 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - pinkpanther

pinkpanther's picture
pinkpanther

21 år, 169 cm
Strl före op:75a
Strl efter op: Det får vi se

Konsultation hos Patrik Höijer 18/6, Laser och Estetik
Op 2/9 Patrik Höijer, Laser och Estetik
375cc runda mentor moderate plus coh 1 bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 2 September, 2015

I onsdags den 2/9 var det äntligen min tur att genomgå operationen som jag länge längtat efter. Efter att ha googlat, pratat med kompisar och självklart hängt här på Pof kändes valet av klinik och kirurg väldigt självklart, det vart Patrik Höijer på Laser & Estetik. 

 

Jag hade nojjat över storleken under 2 månader och vid operationstillfället visste jag fortfarande inte vad jag skulle välja, ville absolut inte ha för stora bröst!!

 

Nu till min OP-story. Min op tid var 10:15 så jag siktade på att vara framme vid kliniken ungefär 9:30. Efter att ha duschat sista duschen med hibiscrub och druckit lite te för att lugna neverna (2 timmar innan op) så tog jag paraplyet och gick ut i spöregnet. Bussresan tog ungefär 20 minuter och jag insåg att jag var mer nervös än jag tidigare hade trott, började må lite illa och fjärilarna i magen var helt galna. Väl framme utanför kliniken stod jag och tog luft i cirka 5 minuter då jag fortfarande var lite illamående. Åkte hiss upp till andra våningen och väl på kliniken fick jag kvitto på betalningen, köpte kapselförsäkring samt två bhar, en vit och en svart. Personalen i receptionen var super härlig och jag vart sedan visad till omklädningsrummet där jag lämnade mina saker och bytte om till endast morgonrock, trosorna fick man behålla på! Läste lite tidningar och smsade mina nära och kära för att fördriva tiden. Efter ca 20 minuter kom en sköterska in och gav mig lite tabletter. Strax därefter kom Patrik och hämtade mig och sen gick allting så himla fort. Vi valde 375cc som var det vi pratat om på konsultationen då det skulle bli det bästa resultatet med tanke på att mina bröstvårtor pekade lite åt sidorna.  Sedan kom narkosläkaren Kim in som var super härlig och fick mig verkligen att känna mig lugn, vi pratade lite kring narkosen, men eftersom jag genomgått en operaton förut så visste jag redan det mesta. Han frågade om jag lätt blir illamående och det blir jag ju, så när jag sedan låg på operationsbordet fick jag något emot det i förebyggande syfte. När jag låg där tänkte jag på hur galet det var att jag faktiskt skulle få bröst och så lyssnade jag lite på musiken i bakgrunden. Sedan pratade vi om att jag inte skrivit min vikt i papprena, vilket var för att jag inte vägt mig på flera år, valt att inte fokusera så mkt på vikten. Så det sista jag kommer ihåg innan jag somnar var att han sa, ja men då får jag göra en kvalificerad gissning på hur mycket vi ska spruta i, lite skämtsamt sådär.

 

När jag öppnade ögonen nästa gång låg jag på uppvaket och var supertrött, sov till och från i någon timme. Kommer ihåg hur jag väldigt gärna ville ta en djupt andetag men det kändes som det var någon som satt på min bröstkorg så det gick inte så bra. Sköterskorna frågade mig hur jag mådde och jag mådde faktiskt väldigt bra, dåsig och trött i huvudet men hade inte ont. De kom med mobilen och jag fick meddela alla att jag vaknat.Fick sedan äta två mackor och dricka proviva, har aldrig varit så gott med en macka. Sov lite till, sen var det dags för toalettbesöket som gick jättebra, fick information om hur jag skulle ta alla tabletter och sist men inte minst fick jag kika på brösten, de var såklart jätte svullna men så glad att jag valde 375cc, storleken ser jättebra ut hitills till min kropp. Mamma kom sedan och hämtade mig vid 15 ungefär och första natten gick superbra.

 

Är nu inne på dag 3 och känner att jag snart kan gå tillbaka till mina vardagliga rutiner, börjar bli lite uttråkad av att inte göra något speciellt. Känns mest som en sjukt räningvärk i brösten, det sticker lite i stygnen på höger sida, men det händer bara nån gång om dagen.

 

Allt som allt är jag jättenöjd med Laser och Estetik samt Patrik, även all annan personal på kliniken var hur bra som helst, verkligen profisionella och jag kunde inte valt ett bättre ställe att operera mig på!yes

2015, September 5 - 12:29
jcarolinam
jcarolinam's picture
Offline
Last seen: 5 years 1 month ago
Brons
Joined: 2015-03-11 20:59

Jag opererades samma dag kl 09:00 med Patrik Höijer :) väldigt nöjd med mitt val 445cc

Har du fortfarande ont? 

2015, September 5 - 12:51
Elmavi
Elmavi's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2015-01-24 17:32

När läste din berättelse kom jag på det där med musiken som spelas innebo op salen. Hade totalt glömt av det. Ganska mysigt faktiskt och ett bra sätt att lugna nervösa patienter på kan jag tänka mig. Kul att du är nöjd! Jag är också opererad av Patrik för snart en månad sedan och också jättenöjd! :-)

2015, September 5 - 21:33
Pirra
Pirra's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Silver
Joined: 2015-04-14 15:37

Tack för att du delar med dig! Jag ska själv opereras av Patrik om knappt två veckor så det känns skönt att läsa att allt gått så bra för dig. Får man fråga vilken typ av implantat du valde? smiley

Annons
2015, September 5 - 22:01
pinkpanther
pinkpanther's picture
Offline
Last seen: 4 years 11 months ago
Silver
Joined: 2015-06-08 22:15

jcarolinam wrote:

Jag opererades samma dag kl 09:00 med Patrik Höijer :) väldigt nöjd med mitt val 445cc

Har du fortfarande ont? 

 

Åh vad spännande! Vad skönt att du är nöjd med valet av storlek. Det stramar lite i brösten, men är nästan helt rörlig nu och smärtan kanske är 2 av 10. Har du ont? Tycker det är värst när man vaknar på morgonen och ska resa på sig, det är nog enda gången som smärtan faktiskt är påtaglig för mig kiss

2015, September 5 - 22:03
pinkpanther
pinkpanther's picture
Offline
Last seen: 4 years 11 months ago
Silver
Joined: 2015-06-08 22:15

Pirra wrote:

Tack för att du delar med dig! Jag ska själv opereras av Patrik om knappt två veckor så det känns skönt att läsa att allt gått så bra för dig. Får man fråga vilken typ av implantat du valde? smiley

 

Gud vad kul! Du kommer bli nöjd yes Jag har runda mentor moderate plus coh 1. Vad ska du välja för impantat?

2015, September 6 - 18:31
Pirra
Pirra's picture
Offline
Last seen: 2 years 1 month ago
Silver
Joined: 2015-04-14 15:37

Jag väljer mellan Mentor coh 2 och Motiva Ergonomix, vi får se vad det blir till slut smiley

Annons
Annons
Annons
Annons