Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2017, August 14 - 00:45
Matildamm
Matildamm's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2017-03-17 23:55

Bilder på 3 mån bröst,400/425cc /Patrik höijer

Jag har varit väldigt seg på att lägga ut bilder men nu finns det ett gäng bilder på min sida för er som är nyfikna eller undrar något. De senaste är tagna idag 3 månader efter operation!
Jag tycker läkningen har gått väldigt bra och brösten har liksom hittat ner och på plats :D
Jag är supernöjd med storleken och tycker dom har passat min kropp väldigt bra, det ser hur naturligt ut som helst i kläder!
Jag hade lite "problem" i början med väldigt täta bröst/bröstmuskler som gjorde mig lite stressad men jag använde en thongbra under en period och i takt med att brösten läkte ordnade det till sig väldigt bra. Jag hade också svullen/rest hud mellan brösten ett bra tag som jag var orolig skulle leda till Tenting men även det har lagt sig.
Kom gärna med frågor om ni undrar något :)

Annons
2017, August 14 - 09:46
swea
swea's picture
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Silver
Joined: 2017-02-21 13:16

Hej Matildamm!

Kull att höra att du är nöjd och allt allt gått bra! :)
Vad är en thongbra för något? och var det Patrik som rekommenderade dig att använda en sån eller kom du på det själv?

1 barn, 33 år, 163 cm, 46 kg
Har gjort en bröstförstoring
Strl efter op: vett ej men vart större en jag velat ha

2017, August 14 - 18:10
Matildamm
Matildamm's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Silver
Joined: 2017-03-17 23:55

Hej! Det är en slags bh utan kupor där banden går mellan brösten och trycker isär dom och ner huden emellan. Det finns en bild i mitt galleri när jag har den på mig under den vanliga läk-bh-n. Används för att förhindra att brösten hamnar för tätt eller hjälpa att trycka ner ev början till Tenting. Jag mailade honom ca en vecka efter operationen och var orolig att brösten skulle hamna för tätt (jag har ganska täta bröst/muskler sedan innan). Och frågade om jag ev skulle ha en thongbra. Han bad mig komma in dagen efter för att han skulle få kolla och då fick jag sån. Mest för att jag själv önskade det tror jag för han tyckte allt såg bra ut. Nu i efterhand tror jag nog han hade rätt och att allt bara skulle hamna på plats men det var väldigt skönt att han ändå lyssnade och gav mig en thongbra!

Annons
Annons
Annons