Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - smurfen09

smurfen09's picture
smurfen09

Strl före op:75 AA
Strl efter op:C eller D
Konsultation 10/11 Laser och Estetik Specialistklinikerna
22/11 Operation hos Patrik Höijer 445cc allergan texturerade anatomiska soft touch delvis bakom muskeln

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

22/11-12 Kl: 13:00 anlände jag till kliniken, jag kom nog 15 minuter tidigare. Fick sätta mig i väntrummet, där satte jag på mig mina hörlurar och lyssnade på en bra låt. Strax därefter kom det en trevlig sköterska som visade in mig till omklädningsrummet där jag fick byta om och hänga in mina kläder och värdesaker. Jag byte om till en morgonrock och ett par tofflor och slog mig ner på stolen. Och nästan direkt kom en manlig sköterska in med lite lugnande tabletter och berättade att snart narkosläkaren kommer och presenterar sig snart. Men först kom Patrik in och hämtade mig för fotografering och ritning på brösten. Och så fick jag ställa mina frågor till honom som jag hade, vilket bara handlade om när jag får börja träna. Jag hade med mig mina träningsprogram och de är rätt tunga övningar för överkropp. Så nu till början får det bli promenader. Sen fick jag gå in till operationsrummet där jag fick lägga mig på britsen. Där får jag infarten i armen och sen går allt fort fort fort. Smärtstillande, antibiotika, lokalbedövning och något mot illamående sa han. Och så sa han att det kommer snurra och det gjorde det strax därefter får jag masken med syrgas samtidigt som han ger mig sömnmedlet. Så var jag borta. Vaknar upp rätt fort efter operationen är färdig klagar på smärta får något i armen mot det och somnar om. Vaknar 2,5 timmar senare och är jätte törstig dricker massor av vatten. En stund efter det behövde jag gå på toaletten så en sköterska hjälpte mig eftersom jag var väldigt groggy. Fick vara kvar en stund extra för jag fick luft i brösten så de ville kolla så det inte var en blödning. Men ingen fara det var inte det. Behövde inte ta tabletten mot smärta innan jag åkte hem. När jag tog på mig mina kläder kom illamåendet så sköterskan gav mig en festis och sa att jag skulle sätta mig och ta det lugnt. Han sa även till min man och bror att de var tvungna att hålla i mig för jag fick inte ramla och jag kunde svimma i värsta fall. Men allt blev bättre när vi kom ut i friska luften. Bilresan hem gick bra var hemma vid 21:00 på kvällen. Klockan 23:00 kräktes jag upp allt som jag fått i mig men all illamående försvann då. Satt och sov i soffan inatt låg en stund också. Var uppe och gick på toa några gånger. Ganska skönt att röra på sig med jämna mellanrum jag tycker att man blir så stel annars.På eftermiddagen ringde det en sköterska från kliniken och frågade hur det var med mig. Allt är bra sa jag och berättade att jag inte behövde ta någon morfintablett för att jag har inte så ont. Men det skulla jag tydligen göra 1-2 tabletter två gånger dagligen för att om jag får ont så har jag ingen smärtlindring i kroppen då. Och då kan det bli att man tar snabbverkande och långtidsverkande och så blir det för mycket att man mår illa istället. Så jag tog en tablett nu ikväll så att jag har om jag skulle må dåligt.
Jag åt Mc Donalds nu ikväll första varma maten sen i onsdags och va det kändes bra i kroppen att äta. Har nog aldrig känt så trycket över brösten släppte massor. Så det är viktigt med mat och dryck.
Nu väntar och längtar jag tills jag ska på återbesöket den 5 december. Jag är väldigt nöjd med valet av klinik helt underbar personal. Och jag är så nöjd över mina nya bröst. 
2012, November 23 - 20:06
tin (not verified)
tin's picture
Grattis till dina nya bröst! :) Lägg gärna ut bilder. Ska själv träffa patrik nästa vecka :)
2012, November 23 - 20:51
smurfen09
smurfen09's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Silver
Joined: 2012-10-24 09:06
Du kommer älska Patrik :) Bilder kommer :)
 
2012, December 2 - 12:03
äntligenboobs
äntligenboobs's picture
Offline
Last seen: 6 years 2 weeks ago
Silver
Joined: 2012-11-06 09:06
Grattis!! Skönt att allt har gått bra!! Ja,visst va dom trevliga på kliniken,all personal!!
Annons
2012, December 2 - 19:48
smurfen09
smurfen09's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago
Silver
Joined: 2012-10-24 09:06
äntligenboobs wrote:
Grattis!! Skönt att allt har gått bra!! Ja,visst va dom trevliga på kliniken,all personal!!
 
Känns så bra :))
Ja all personal var helt underbara :))
 
Annons
Annons
Annons