Annons

Bröstförstoring jan 2017 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Teguila

Teguila's picture
Teguila

24år, 178 cm, Ca 64 kg
Strl före op: 75B (aningen för stor, säkert A kupa nu)
Strl efter op: 70 F
Konsultation: 8/10 - 2012 Per-Erik Reformedica
Konsultation: 2/11 - 2012 Patrik Höijer, Laser & Estetik
Op: 7/12 -2012 Patrik Höijer, Laser & Estetik

Behandling: 
Läkare Terapeut: 

Vaknade på morgonen vid 6 och packade det jag skulle ha med mig, insåg då också att jag inte hade några rena mjukisbyxor så det fick bli jeans och linne. Anade att det inte skulle bli så bekvämt men inget att göra åt.
Tog sista Descutan duschen och sedan började färden mot Stockholm. Åkte vid halv 8 fast jag inte skulle var där förens 11, med tanke på snökaoset.
Men vi var såklart där långt innan så jag och min Sambo fick komma in och sätta oss och vänta i väntrummet och skriva på papper och få kvittot så länge. Jag hade inte hunnit bli nervös än, fast sambon tyckte det eftersom jag babblade så jäkligt haha. Sen kom en sköterska och visa oss in till ett omklädningsrum där jag fick byta om till en morgonrock och tofflor. Vi hann sitta där och vänta säkert 20-30 min innan Patrik kom, så jag gick och kissa 3 gånger och babblade så sambon höll på och bli tokig, när jag en fjärde gång ville gå på toa så skrek sambon rakt ut att "Nej, nu räcker det"!
 
Sen kom Patrik in och vi gick till hans rum och pratade igenom storlek och placering, sen tog han före bilder och ritade på mig. Sen var det meningen att jag skulle få ställa frågor som jag hade och att vi skulle prata igenom dom, men eftersom jag var så nervös och uppspelt så kom jag inte på några haha. Så jag fick gå tllbaka och sätta mig i omklädningsrummet och vänta och min Sambo fick hålla mig sällskap. Efter ett tag kom narkosläkaren in och förklarade hur allt skulle gå till och frågade om jag mådde illa lätt, vilket jag gör. Så jag skulle få medicin mot det och även något narkosmedel som inte gör än lika illamående. Han förklarade att han skulle stå med mig hela tiden och övervaka mig och att jag inte behövde vara orolig alls. Vilket kändes jättbra.
Sen fick jag 2 tabletter, kommer ej ihåg vad det var pågrund av att jag lyssnar väldigt dåligt när jag är nervös haha.
Han gick ut en stund och då började Sambon nojja och oroa sig och blev nervös han haha så då fick jag lugna han lite :)
 
Sen var det dags att gå bort till operation och sambon gick iväg, fick ta på mig en supersexig mössa haha och sedan lägga mig på operationsbordet, fick en infart i armen och sedan kom det in massa sköterskor och Patrik kom in och frågade hur det var. Det sista jag minns är att han sa att nu kommer det bli lite varmt och snurrigt, vilket stämde mycket bra. Sa "oh shit" och tog några andetag i masken sen var jag borta.
 
Vaknade i ett rum av att en sköterska stog bredvid mig och det första jag sa "vatten...en katt har dött i min mun" haha.
Sen försökte jag ha en konversation med henne men jag gled nog ur och in i sömn hela tiden för där blir allt lite svagt och kommer inte ihåg exakt. Sen börja jag bara störtböla, kunde inte sluta gråta, bad om ursäkt för att jag grät försökte förklara att jag inte fatta varför jag grät för jag var ju så glad.
 
Vaknade lite senare igen och mådde strålande, inge ont eller nåt.
Fick 2 mackor, blåbärssaft, apelsin festis och 2 små chokladbitar. Värsta lyxen jag som älskar choklad haha. Smakade helt ljuvligt fast jag tugga som en sengångare haha.
När jag sen skulle resa mig för att gå på toa snurra allt , så en sköterska fick hjälpa mig till toan och tillbaks.
Sov en stund till och sedan kom en sköterska och informade om allt jag behövde veta. Sen kom Patrik in och pratade och knäppte upp sportbehån så jag fick se brösten, superfina!!
Undrade om jag hade några frågor men som vanligt nej haha.
Frågade om jag hade fått informationen om hur jag skulle ta medicin men jag svara att ja men jag kommer inte ihåg haha.
Så efter ett tag kommer sköterskan in igen och informerar mig och säger att jag får papper där allt står, tur är väl det för jag glömde igen haha.
 
Sen var det dags att åka hem klockan var kanske 16:00 - 16:30 ja nåt sånt, jag mådde så bra så jag ville hem. Satt mig upp i sängen och allt snurra, så nej la mig ner igen och sköterskan så att jag fick ligga kvar så länge jag ville. Om jag inte mådde bra så skulle jag stanna längre. Så jag somna om.
 
Nästa gång jag vakna så ville jag verkligen hem så jag satt mig upp och ropade att jag ville hem. Hon kom och hjälpte mig och frågade om jag verkligen orka, Nej sa jag men nu är det allt eller inget. Jag vill ta mig hem för jag kommer fortsätta att må illa och yra hela kvällen ändå. Så hon frågade om jag ville se brösten i spegel och Nej sa jag jag vill bara hem.
Hon ordnade en spypåse åt mig och stapplade iväg med mig till omklädningsrummet och klädde på mig. Sen ut i väntrummet när vi kom ut dit så var jag tvungen att sätta mig igen, började spy. Stackars dom som satt där och vänta hahah.
Sköterskan frågade en än gång om jag inte skullle lägga mig och sova igen, men nej lite frisk luft ville jag ha. Så därifrån tog Sambon över och stappla med mig till bilen. Jag mådde direkt bättre av den friska luften och spydde inge mer alls trots att det kom lite kväljningar. Så ungefär 18:00 tror jag klockan var när vi gick därifrån.
 
Jag är så nöjd och all personal där är så trevliga!
Jag ropa flera gånger efter både toalett, vatten, min mobil, ville resa mig mm och dom hjälpte på en gång! Och vilka fina tuttar Patrik har gett mig, dom är så fina trots att det bara gått 1 dag. Har bara 1 litet blåmärke.
Nu idag 1 dag efter så ringde dom från kliniken och frågade hur det var med mig och ja jag mår strålande idag! Har hitills inte haft ont alls förutom när katten råkade hoppa upp på brösten.
2012, December 8 - 19:10
silversara
silversara's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-11-23 21:41
Åhh vad roligt!! Nu längtar jag ännu mer ; )
Kram
2012, December 8 - 20:49
Teguila
Teguila's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-08-28 19:15
Förstår det! :) Igår vet jag att när det snurrade som värst i skallen så tänkte jag att "Det här gör jag aldrig om" bara för att jag blev så yr av mediciner och narkos.
Men redan idag så kan jag tänka mig göra om det haha, så värt! :) För man mådde ju dåligt men det var ju så kort tid.
Kram
2012, December 8 - 22:00
silversara
silversara's picture
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-11-23 21:41
Haha, det är som med barnafödandet, glömondska ; )
Men du, Du har ju skitbra vik t, 64 kg till dina 178 cm, herregud, behöver ju inte tappa ett gram till!!
Själv har jag precis bränt 300 kcal på min cross härhemma, känns bra + att jag gjorde ca 300 twistade crunch, känns riktigt bra måste jag erkänna!! Måste ju fördriva tiden fram till bröstop ju, och du, det blir nog runda trots allt.
 
Frågade dig i ett annat forum, men frågar igen, varför kan jag inte se dina bilder?? Och vart kan jag se dem ( på din profil el? )
ser ingenting : (
Enligt min egen bedömning borde jag uppfylla alla kriterier för silvermedlem ju...hmm vad göra??
 
Hoppas du får sova inatt då, vad fick du för recept på smärtstillande? Och behöver du ta mkt smärtlindring?
Hej Svejs!!
Annons
2012, December 8 - 22:34
Teguila
Teguila's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-08-28 19:15

Ja jag har bra vikt till längden men jag ville ner lite mer innan op för att jag skulle kunna lägga på mig lite när jag blir sängliggandes hehe. Plus att jag ville få fram musklerna mer.
Härligt vad duktig du är! Det är ett jättebra sätt att fördriva tiden på! :-)
Okej, ja man ska gå på det man själv känner och tycker du att runda ger snyggast så absolut ska du välja det då, men viktigt är ju också då att man tittat på bilder med liknande utgångsläge. :-)

Man måste ha varit medlem i 15 dagar för att bli silvermedlem, men om du vill så kan du skicka din mailadress i ett pm till mig så mailar jag bilderna till dig :-)

Jag fick starkare alvedon, arcoxia som är starkare ipren, och sedan 2 starkare smärtstillande. Varav den starkaste skulle jag bara ta ifall jag hade jätteont. Än så länge har jag tagit allt föruton deb starkaste.

2012, December 9 - 19:48
Konstant
Konstant's picture
Offline
Last seen: 3 days 9 hours ago
Silver
Joined: 2012-08-09 23:19
Åh vad kul att det gått så bra! :) Jag är lite nyfiken över narkosen, hur känns det och var du mycket nervös inför den?
2012, December 9 - 19:58
Teguila
Teguila's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-08-28 19:15

Jag var lite nervös inför narkosen men när jag kom in i operationssalen blev jag sjukt nervös. Men dom pratade med en hela tiden och sen fick jag infarten i armen, det snurrade lite i skallen och jag fick masken att andas i och jag hann bara ta några andetag helt plötsligt vaknar jag upp i ett rum färdigopererad. Märkte inte ens att jag somna det gick jättefort :-)

Annons
2012, December 10 - 17:32
Konstant
Konstant's picture
Offline
Last seen: 3 days 9 hours ago
Silver
Joined: 2012-08-09 23:19
Jag förstår det, jag är rädd att mina ben skulle vika sig på grund av nervositet :P Tur att det går fort iallafall, vet inte om jag skulle klara av att vänta en längre stund på att få somna..
2012, December 16 - 15:12
kakan xoxo
kakan xoxo's picture
Offline
Last seen: 10 months 4 days ago
Silver
Joined: 2012-10-09 23:18

Jag kommer nog att va hur nervös som helst på opdagen :/
Blir man inte erbjuden en lugnande tablett innan op?

2012, December 16 - 15:35
Teguila
Teguila's picture
Offline
Last seen: 2 years 7 months ago
Silver
Joined: 2012-08-28 19:15
Nervös är okej att vara :) Men allt går snabbare än vad man tror så helt plötsligt ligger man där med nya tuttar! :)
Som sagt jag fick 2 tabletter, den ena vet jag var mot illamående. Den andra kommer jag inte ihåg vad det var eftersom jag är väldigt duktig på att lyssna med ett halv öra när jag är nervös hehe. Men jag tror det var smärtstillande och inte lugnande.
Alla får inte lugnande, antagligen för att alla inte behöver det.
Jag var ju nervös men inte utom kontroll nervös :)
Annons
Annons
Annons
Annons