Annons

Op-story

Bröstförstoring (implantat) mar 2015 - Tereskliniken Malmö - Aleris Plastikkirurgi - Malmö Göran Elmerstig - Marus

2015-03-19

Förberedelserna började redan den 18/3. Avlägsna nagellack, örhängen, bädda rent, städa lägenheten m.m. På kvällen duschade jag med Descutan. (Alltså mitt hår! Haha, hemska hemska Descutan!), ner i sängen tidigt för att kliva upp runt 03.00. Återigen en dusch med Descutan, på med mjukiskläder och in i bilen för 3-4 timmars bilresa ner till Malmö. Min fina sambo aka personlig chafför körde på medan jag sov mestadels av resan. Sambon väckte mig när det var ca 45 minuter kvar till kliniken. Väl inne på kliniken (ca 07.30) hämtade en sköterska mig och jag pussade min sambo hejdå för en stund.

Bröstförstoring (implantat) 20150318 - Proforma Clinic - Stockholm Örjan Gribbe

2015-03-18

Nu har det gått 8 dagar sen min op så tänkte skriva ut min op story medan minnet är färskt! Så som ni vet var det dusch med descutan kvällen innan, vilket för mig var hemskt. Blev så otroligt torr och fy, led verkligen av att jag inte fick smörja in mig elr ens ha påläppbalsam, men det var bara att tänka på vad som stod på schemat dagen därpå så stod man ut :)

 

Bröstförstoring (implantat) 20150323 - Citadellkliniken - Landskrona Peter Cosmo

2015-03-23

Då var det dags för mig att berätta om dagen med stort D. Jag och min väninna tog tåget till Landskrona tidigt på måndagmorgonen. Första gången på länge som jag reste osminkad. På resan pillade vi ut alla piercingar och jag var trött då jag inte fått dricka mitt morgonkaffe (valde te istället som enda dryck på morgonen). Tom i magen men väldigt förväntansfull satte vi oss i taxin i Landskrona och åkte till Citadellkliniken som såg så vackert ut och låg precis vid vattnet. Otroligt lyxig klinik och jag kände mig väl omhändertagen från att jag klev in i entren tills jag gick ut igen.

Bröstförstoring (implantat) mar 2015 - Clinic Strömstad - Strömstad Bo Cederqvist - Sophia95

2015-03-16

Efter att ha läst x antal oprationsberättelser av andra medlemar här på POF så är det ÄNTLIGEN min tur att få skriva min egen. Det glädjer mig dessutom att min story kommer att bli en positiv läsning för dig som läsare då hela denna process blivit väldigt enkel och behaglig för mig.

 

Innan jag börjar vill jag uppmuntra andra till att skriva sånna här berättelser! Det var mycket det som gjorde att jag kände mig säker och uppmuntrade mig till att göra en operation själv genom att läsa andras berättelser.

 

Bröstförminskning dec 2014 - Improva KirurgCentrum AB - Stockholm * - umeå

2014-12-08

Min berättelse börjar våren 2014, det vad då min remiss till universitetssjukhuset Umeå skickades. Jag hade under lång tid upplevd smärta i rygg och axlar. I september fick jag kallelse. Mötet var kort och jag vart ''lovad'' tid på hösten.

i slutet av november fick jag kommer på besök, jag fick fylla i papper och blev informerad om op. 

December 8 2014 opererades jag. jag gick från ca 1liter bröst på varje till 480g. Jag spenderade första natten på sjukhus och åt kontinueligt smärtstillande i cirka 1 vecka. 

 

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons