Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft, Armplastik/överarmsplastik dec 2020 - Akademikliniken - Stockholm Riikka Veltheim - Sandrae87

Sandrae87's picture
Sandrae87

Bröstlyft, 300 cc motiva demi runda
Armplastik

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Saturday, 19 December, 2020

Den 19/12 var det äntligen dags för mig att få fixa mina bröst och armar efter 50 kg viktnedgång.

Jag var på konsultation i oktober hos Riikka och det kändes bra, hon förklarade att jag hade tillräckligt med bröstvävnad för att slippa implantat men att vi kunde göra en yngre form på brösten med hjälp av ett mindre implantat. Jag kände mig trygg med henne och vi kom överens om att lägga in 300 cc motiva demi runda bakom bröstmuskeln tillsammans med ett ankarlyft.

Jag hade lite svårt att få tag på Riikka via mail innan operationen få jag ville ha svar på lite frågor men hon var lätt att få tag på via telefon och all personal jag varit i kontakt med på Akademikliniken fram till operation har varit så fina.

19/12 Kl 07:30 skrevs jag in, fick direkt komma till mitt rum där jag fick byta om till skjorta, morgonrock, stödstrumpor och tofflor. Sen provade vi ut stöd-bh samt armgördel. Träffade Riikka som fotade och ritade på mig inför operationen och kollade om jag hade några sista frågor. Därefter träffade jag narkosläkaren, berättade att jag sist jag blev sövd mådde extremt illa på uppvaket och blev lovad medel mot illamåendet.

Kl 9:15 hämtades jag till operation. Det första som slog mig var att det var iskallt i operationssalen men fick en tunn plastfilt över mig. På benen trädde man på några massagekuddad med värme som skulle hålla igång blodcirkulationen, bästa och skönaste jag varit med om! Dessa satt på ända tills jag kom tillbaka till rummet. Dom satte en mål i handen och gav lite bedövning där då medlet för att söva en kan göra lite ont. Sen kom narkosläkaren och kollade blodtryck och frågade om alla kände sig redo. Sen kom smärtan i handen som dom hade förvarnat om och sen sov jag.

Vaknade ca 14:30 av en sköterska som mjukt sa mitt namn och strök mig över kinden. Hon berättade att allt hade gått bra men att dom hade fått sätta kateter då operationen drog ut på tiden. Hade mycket mer hud att ta bort på armarna än kirurgen kunde föreställa sig. Jag mådde bra när jag vaknade, inget illamående, ingen smärta och kände mig pigg. Blev erbjuden vatten och fick lite smärtstillande i förebyggande syfte. Katetern togs bort och jag fick komma till rummet inom en timme.

Fick blåbärssoppa och vatten, sen en superfin frukostbricka med smörgås, yoghurt, kaffe, godis och blommor i vas. Då och då kom man och kollade till mig och vid Kl 17 var det dags att prova gå på toa, även det gick bra. Efter det klädde jag på mig och blev hämtad Kl 18:30 av min man.

Väl hemma så är jag väldigt trött, brösten spänner och det känns som den värsta tänkbara träningsvärken man har absolut inte ont. Nu är det vara vila och läka som gäller :)

2021, February 9 - 13:22
Fembarnsmorsan
Fembarnsmorsan's picture
Offline
Last seen: 2 months 4 weeks ago
Brons
Joined: 2020-07-06 00:10

Kul. Blev du nöjd med brösten?

2021, February 11 - 18:48
Kristina80
Kristina80's picture
Offline
Last seen: 3 years 1 week ago
Brons
Joined: 2021-01-28 17:45

Roligt att läsa. Blev du nöjd med resultatet?

2021, June 15 - 23:06
Plastic_Nr1
Plastic_Nr1's picture
Offline
Last seen: 2 years 9 months ago
Silver
Joined: 2021-06-15 17:34

Härligt! Funderar själv på att göra samma ingrepp även de pga viktnedgång. Hur kändes allt efteråt, med läkning osv? Undrar även Hur länge du behövde vara sjukskriven. Blev resultatet som du önskade dig? :)

Annons
Annons
Annons
Annons