Annons

*

Ace's picture
Ace
Mer information: 

Var på konsultation för tatuering av vårtgård och bröstvårta (aerola tatuering) hos Julia på Zoi tattoo i Malmö då jag drabbades av nekros i ena vårtgården efter bröstlyft/bröstförminskning. Har bokat tid för tatuering den 11 maj. Del av vårtgården på det andra bröstet kommer också tatueras då där är väldigt ljust och saknas pigment.
För tatuering av en och en halv vårtgård blev kostnaden 6000 kr (4000 kr för en vårtgård) men det står kliniken där jag opererades för.


Bröstförstoring Jan 2024 - * Ali Bagher - Belmira

2024-01-09

Jag gjorde bröstförstoring på kliniken och blev så positivt överraskad över hur personalen hanterade allt där. Var jättenervös innan ingreppet och alla sköterskor lugnade och försäkrade mig om att allt skulle gå bra. Efter operationen var alla måna om ens mående. Jättefin och underbar personal.
Rekommenderar start denna klinik.

Bröstförstoring Dec 2023 - * Ali Bagher - Lilycc

2023-12-09

Kände mig väl omhändertagen på min operations dag. Personalen var mycket professionell och fick mig att känna mig trygg. Var nervös inför nekrosen eftersom det var första gången jag opererades. Den nervositeten släppte väldigt fort efter att jag kom in på kliniken. Jag mötes av en glad och positiv personal som tog hand om mig. Min upplevelse av operationen och valet av klinik samt kirurg är över förväntan.

Blygdläppsförminskning Nov 2023 - * Vet ej/saknar namnet - Bella1994

2023-11-23

Hej! Tänkte skriva om min upplevelse av intimkirurgi då jag vill bidra med information för alla som funderar på det.
Den 23 november 2023 gjorde jag en blygdläppsförminskning av dr Rika Hammarström från Mediquinn. Orsakerna till operationen var likt många andra en kombination av fysiska besvär och komplex under loppet av flera år.

Tatueringsborttagning Laser * - - - Tatueringsborttagning Laser - May 2023

Pris på behandling
Pris: 
1995 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-05-29
Beskrivning: 

Detta är min tredje laser behandling men min första på Rethink kliniken i Göteborg. Gick tidigare till Removed by laser. Bytte klink då jag antog att dem gav mig ärr/brännskada på tatueringen av deras maskin. Men dem påstår att jag har misskött läkningen vilket jag inte alls gjorde.

Hoppas på det bästa nu på den nya kliniken. Återkommer efter den 5e behandlingen så får vi se hur resultatet blev.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)

Näsplastik * - - Näsplastik - Apr 2023

Pris på behandling
Pris: 
100000 kr
Finansiering: 
Vill inte ange
Datum för ingrepp/behandling: 
2023-04-08
Beskrivning: 

Detta var min tredje operation som var mycket komplicerad att genomföra pågrund av att min näsa hade ”kollapsat”. Tidigare kirurgen hade tagit ut all brosk i min tipp för att göra den så liten som möjligt. Behövde göra en större operation där revben placerades i tippen för att få stabilitet och stöd i näsan igen.

En övernattning med frukost middag och lunch ingick samt att dem är öppna med att korrigera ett ärr som uppkom efter operationen. Har inte bokat tid för det ännu men har bra kontakt med sjuksköterskan via whatsapp vilket känns bra. Gav 3 stjärnor då jag tycker priset var lite för dyrt men med tanke på att det var min tredje operation så kanske det är rimligt.. men men!

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
3
Average: 3 (1 vote)
Datum: 
2023, April 8
Kimbellaxo's picture
Kimbellaxo
Mer information: 

Gjorde min tredje näsoperation den 8 april 2023 i Istanbul Turkiet. Fick tyvärr komplikationer från min tidigare näsoperation där kirurgen hade tagit bort all brosk i tippen, så den var tom och hade inget stöd eller stabilitet alls. Vände mig till Dr Bora (drboraok) på Instagram för att göra en korrigering.

Han förminska tippen och lyfte den samt smalnade av näsan på bredden. Dr Bora la in en donerad revben i tippen så att näsan fick mer support och definition.

Nu har det gått snart 8 veckor sen operationen och näsan är forfarande svullen men det kommer lägga sig efter 1 år. Fick tyvärr ärr på högra sidan av näsvingen så kommer behöva korrigera detta i samband när jag gör ett läpplyft är tanken. Får se om det blir av eller om jag gör kortison behandlingar och läpplyft på klinik34 istället. Känns skönt att ha garanti inräknat ifall något går fel. Men det återstår att se 💓


Bröstlyft - Ankarlyft May 2023 - * Tor Svensjö - Ace

2023-05-30

Då var dagen kommen och operationen avklarad! Skriver alltså min berättelse samma dag och bara några timmar efter operationen (bröstlyft med liten förminskning på vänster bröst) då det är som färskast i minnet nu.

Jag som aldrig varit sövd/haft narkos förut var väldigt, väldigt nervös inför detta, men helt i onödan skulle jag säga.

Chokladmuffin's picture
Chokladmuffin


Klinik/Salong: 


Hej. Jag är 29 år gammal och har haft väldigt dåligt självförtroende pga min utseende och kropp. Med åren har jag dock lärt mig leva med det mesta utan att gå under kniven. Men det är en del av mig som jag avskyr lika mycket som jag har gjort som ung: axlarna. Jag har väldigt breda axlar. Jag är dessutom kort, så axlarna får mig att se bred och tjock ut fastän jag är i gränsen till underviktig i BMI mått.Annons
Annons
Annons