Annons

Övrigt/annat

NewGel-test's picture
NewGel-test


Övriga taggar: 


Som ni kanske sett, har vi en tråd där POF-medlemmar utvärderat NewGel+ silikonförband för fin ärrläkning. I den har vi fått foton på bröstförstoring, bröstlyft och bukplastik.

Eftersom vi gärna vill se fler bilder på ärrbehandling, och Atrimus RX (som har agenturen för NewGel+) gärna vill marknadsföra sig mot fler användningsområden, har vi beslutat att göra en utvärdering till, inom två områden:
Hej!
Jag är så sugen på att göra bröstförstoring med fillers.
Men innan jag bokar in konsultation och hela rubbet, hoppas jag att ni kan hjälpa mig med några fågor.

Är det någon här som har fillers i brösten?
Är ni nöjda över resultatet?
Har det blivit några komplikationer efteråt?
Är det värt pengarna eller ska jag vänta lite till och spara till en "riktig" bröstförstoring?

Och till sist skulle ni rekommendera denna kliniken nedan för just fillers i brösten?
Kan inte hitta något annan klinik som gör det än, men jag kan ha fel.
Hejsan!
Jag är lite sugen på att göra skin tightening med fotona 4d. Är det någon som har testat och hur upplevde ni isf resultatet? Jag har kollat på Nordiska kliniken och Akademikliniken, priset för en kur på 4 tillfällen är ungefär desamma. Är lite nojig när det kommer till ansiktet efter att ha läst om inte så lyckade behandlingar (dock med HIFU) så om det är någon som har erfarenhet av fotona behandling i Stockholmstrakten är jag idel öra!
Tack på förhand!Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Övrigt/annat Feb 2022 - Art Clinic - Uppsala Anders Liss - Hillevi1996

2022-02-01

Fettsugning höfter, venusberg, under navel och nedre rygg. Fettransplantation bröst.

Efter senaste tidigare ingrepps resultat erkänner jag att dr Liss har erhållit rockstjärnestatus i vår familj.

Jag önskar modifiera mitt ofrivilligt erhållet kroppsöverskott, på ett sunt och kroppsligt moget sätt. Dr Anders Liss har helt fria händer med mitt råmaterial. Själv kan jag inte se någon möjlighet att skapa mänsklig estetik med en havererad tillverkningsprocess av gelebjörnar. Bäst före datum redan på 90-talet.

Övrigt/annat Aug 2021 - Art Clinic - Uppsala Anders Liss - Hillevi1996

2021-08-17

Fettsugning lår. Fettransplantation till bröst.

2021-08-18 : UT 6,3 liter. IN (tror) cc 300 eget fett i varje ”hudflik” (bröst).

Redan under sensommaren/hösten 2021 har mina mina ben rätat upp sig så att den tidigare extrema kobentheten är nästintill osynlig. Skosulor slits hiskeligt annorlunda.

Arga Rynkan's picture
Arga RynkanHej
Jag är 52 år och huden i ansiktet har blivit slapp. Halsen har också blivit slapp. Och hängig. Jag mår väldigt dåligt av att se mig själv i spegeln och vill så gärna göra något åt det.

Ett ansikts/halslyft har jag inte råd med. Jag har läst trådar här i forumet om profhilo och trådlyft men det är många gånger något yngre personer som har berättat om sina resultat efter detta. Jag skulle bli jätteglad att höra om ni som är lite äldre har hittat något som kan hjälpa mig. Ni får gärna skicka foton också.Evatar's picture
Evatar


Klinik/Salong: 
Övriga taggar: 


Hej tänkte göra coolsculpting hel mage i Stockholm.
Tycker det är svårt att hitta priser som går att jämföra.
Man vet heller det inte maskinens ålder eller för hur många behandlingar det gäller.
Verkar ligga runt 20 000-30 000.Sooof's picture
SooofJag har haft problem med acne sen tidiga tonår. Någon som har tips på metod att få bort acne? Jag är öppen för allt, och har tidigare testat microneedling, antibiotika, kemiska peelingar osv.Annons
Annons
Annons