Annons

Övrigt/annat

Bild för NewGel-test
NewGel-test


Övriga taggar: 


Som ni kanske sett, har vi en tråd där POF-medlemmar utvärderat NewGel+ silikonförband för fin ärrläkning. I den har vi fått foton på bröstförstoring, bröstlyft och bukplastik.

Eftersom vi gärna vill se fler bilder på ärrbehandling, och Atrimus RX (som har agenturen för NewGel+) gärna vill marknadsföra sig mot fler användningsområden, har vi beslutat att göra en utvärdering till, inom två områden:Mer information: 

Konsultation för bröstlyft+bröstförstoring samt ta bort åderbråck.


Bild för cvrsed
cvrsedJag hittade precis efter en jävla massa letande en laserklinik i Stockholm som har garantipris på tatueringsborttagning, alltså ett paketpris. De säger att det brukar krävas ca 6 behandlingar, men garantin innebär att man får så många behandlingar det behövs för att få bort tatueringen och detta kommer kosta mig 20.000 kr. Är detta för bra för att vara sant tror ni?? Kliniken verkar riktigt seriös och har skadeförsäkring och allt sånt där. Laserverket heter stället.Bild för ztrand7878
ztrand7878Har ett snett leende som jag stör mig på, försökte fixa till det med filers. Såg för jävligt ut och folk såg att fyllt läpparna så jag åkte snabbt till kliniken och gjorde hyalase (filer
bortagning) läpparna ser fortfarande fylliga ut. Kompisar har frågat och min ångest är större en någonsin. använde i samma veva botox (liplift) tycker liplift syns fortfarande försvinner liplift??

Fan att man ens börja trixa med detta...
Hej! Jag vill veta vart jag ska gå om jag vill bli av med hudproblem som typ oljig hud, synliga porer och lite gamla acneärr. Funderar på microneedling/dermapen men anser det upp till behandlaren att avgöra vad jag bör göra helt enkelt.Mer information: 

Efter 1 vecka var det dags för Återbesök till Sjuksköterska Maria och Undersköterska Julia. Dom skulle ta bort tejp och förband, samt göra rent och fota bilder och sen sätta ny tejp. Hade bara något lite förband över naveln som dom tog bort, så tvättades naveln ren och förbandet sattes tillbaka. Inte kommit någon vätska där alls. Såg väldigt fint ut.
Verkade då se bra ut enligt dom, så det kändes bra. :)


Bild för Trollslända
TrollsländaHej!
Någon som har gjort eller kan rekommendera en bra klinik/salong i Stockholm som utför intimblekning område med laser?
Behandlingen är mycket populär i andra länder men hittar ingenstans i Sverige.Annons
Annons
Annons