Annons

Övrigt/annat

NewGel-test's picture
NewGel-test


Övriga taggar: 


Som ni kanske sett, har vi en tråd där POF-medlemmar utvärderat NewGel+ silikonförband för fin ärrläkning. I den har vi fått foton på bröstförstoring, bröstlyft och bukplastik.

Eftersom vi gärna vill se fler bilder på ärrbehandling, och Atrimus RX (som har agenturen för NewGel+) gärna vill marknadsföra sig mot fler användningsområden, har vi beslutat att göra en utvärdering till, inom två områden:Ace's picture
Ace
Mer information: 

Var på konsultation för tatuering av vårtgård och bröstvårta (aerola tatuering) hos Julia på Zoi tattoo i Malmö då jag drabbades av nekros i ena vårtgården efter bröstlyft/bröstförminskning. Har bokat tid för tatuering den 11 maj. Del av vårtgården på det andra bröstet kommer också tatueras då där är väldigt ljust och saknas pigment.
För tatuering av en och en halv vårtgård blev kostnaden 6000 kr (4000 kr för en vårtgård) men det står kliniken där jag opererades för.


Adrijana.rr's picture
Adrijana.rrHej. Har fått tid nu för operation via landstinget för att göra blygdläppsförminskning. Jag är nervös, jag är rädd men det här är något jag velat gjort länge. någon som vill berätta sin historia? Helst via landstinget men vill gärna höra hur det blivit på privat klinik också. Tar gärna emot all info jag kan få. Det är bara någon vecka kvar nu tills jag ska gå igenom detta självNorr's picture
Norr


Övriga taggar: 


Hur mycket betalade ni för eran tear trough, när gjorde ni behandlingen samt hur många ml var det? :)Mco's picture
McoNågon mer som sett kalla faktas ”skönheten och klinikerna” på tv4play som släpptes idag? Skräcken om riskerna och baksidan med skönhetsoperationer och hur klinker hanterar det.
Vet att iaf ena kvinnan som är med i programmet och har delat sin historia och erfarenheter här på forumen - all kärlek till dig 🫶 och tack för att du gör din röst hörd och varnar många andra från att behöva vara med om samma hemska erfarenheter!Mer information: 

Konsultation ang gastric sleeve.
Mycket proffesionellt bemötande , jag hade läst på en del så jag hade inte så många frågor.
Vägde 87,7 operationsdagen
Betalade min op själv då jag inte hade tillräckligt högt BMI


Annons
Annons
Annons