Annons

Johannes Arnason

Bröstförstoring dec 2019 - Citadellkliniken - Landskrona Johannes Arnason - APO

2019-12-18

I onsdags var det dags, Min stora dag. Jag som varit orolig att bli så nervös att jag kanske skulle försöka dr mig ur i sista sekund va istället helt lugn. Lugnet infann sig kvällen innan.
Hade tänkt va uppe så sent som 00 för att äta då vilket va min sista ät tid men orkade inte. Mådde svagt illa på morgonen då jag bara fick dricka 2 glas saft, va sååå hungrig.

Mer information: 

Mycket trevlig konsultation. Kände verkligen att jag fick den hjälpen jag behövde och att vi kom fram till vad som blir snyggast och mest naturligt för mig! Kommer att op genom armhålan och lägga in Motiva Ergo Full 375ml.Hej, är det någon här som förstorat brösten nyligen och gjort det av Johannes Arnason på Citadellkliniken i Landskrona? Hittar typ noll info om honom från nyligen, mest gamla op och då mestadels näsop.
Blir ju lite nojig när det känns som att han inte brukar göra bröst.
Har konsultation nästa vecka så får såklart se hur det känns då och sen op inplanerad i mitten av dec. Snälla nån som vet ngt?
Hej!
Hade op inbokat till Helena Sveinsdotter på Citadellkliniken i Landskrona. Idag ringde dom och sa att den måste avbokas. Blev så besviken!
Jag har planerat allt runt denna op och kan liksom inte bara ändra tidpunkt hur som helst. Så nu har jag fått tid till Johannes istället så att op blir samma vecka som planerat. Men tycker inte att jag hittar mkt info om honom. Mest om näsop... jag vill höra om nån annan gjort bröstförstoring av honom?!Mer information: 

Konsultation för bröstförstoring och bukplastik. Väldigt bra möte. Jättetrevligt bemötande och bra förklarat av läkaren,som gärna skissade hur resultatet kunde komma att bli. Också bra på att förklara vad som var realistisk.Hej söker information om erfarenheter från bröstlyft och byte av implantat samt lite om Dr Johannes Arnason. Finns inte mycket om honom och jag vill gärna höra era erfarenheter av både ingreppet och om honom.Bild för Annie Gunnarsson
Annie GunnarssonHej!

Jag gjorde min bröstförminskning i onsdags och använder just nu min läk-BH som jag fick av Akademikliniken. Jag upplever att BH:n är väldigt rymlig och sitter löst runtomkring, vilket såklart är skönt, men ska den verkligen sitta så?

Jag ska på återbesök på fredag nästa vecka (9/2) och ska såklart höra med min kirurg då, men hoppas att jag kan få lite tips av er innan dess.Bild för Annie Gunnarsson
Annie Gunnarsson
Mer information: 

Idag var jag på Akademikliniken och gjorde min efterlängtade bröstförminskning hos Johannes Arnason. Allt gick superbra, jag var pigg på uppvaket och personalen var gulliga. Det känns också som att jag har fått den storlek som vi pratade om, en B-C kupa. Tidigare hade jag 75K. Johannes tog bort totalt 2 kg från brösten, en sån enorm lättnad för axlar och nacke.


Annons
Annons
Annons