Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2017, January 15 - 11:13
mnopq
mnopq's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 weeks ago
Brons
Joined: 2017-01-14 20:30

Vårtgårdsplastik/asymmetriska bröst

Har någon här gjort endast vårtgårsplastik?? Mina vårtgårdar är olika stora och formar mina bröst olika, och är även på olika höjd (det ena är någon cm längre ner). Är nöjd med storlek och form på brösten när vårdgårdrna drar ihop sig (t.ex när det är kallt) men tycker speciellt att det är jobbigt att dom är i olika höjd eftersom det syns när jag har kläder utan BH. Eftersom mina bröst inte är hängiga så vill jag inte behöva lyfta dom, utan vill bara förminska vårtgårdarna och liksom sätta dom på samma ställe (om det går??).

Känns dom som om det ser så himla onaturligt ut när jag sett före & efter-bilder på vårtgårdsplastik, typ att det blir en sån tydligen kant mellan brösten och vårtgården istället för naturlig fade. Kan man göra de mindre och typ skära bort det inifrån så att stygnen kommer vid bröstvårtan istället för att ta bort ytterkanten??

Ska gå till Strandkliniken också och göra en konsultation men skulle så gärna vilja se före/efter på någon som gjort vårtgårdsplastik och är nöjd. Vill VERKLIGEN att det ska se naturligt ut.

Annons
2017, January 15 - 13:19
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 2 days 18 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Om det bara finns tillräcklig mängd hud att ta bort innanför vårtgårdens ytterkant, så kan man ta bort bara vårtgårdshud. Frågan är hur du läker, om du får ett streck in vårtgården istället eller det blir mer diskret.

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 72 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att ni behöver ha en aktuell mailadress för att kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)!

Annons
Annons
Annons