Annons

Bröstförstoring, Tubulära/Tuberösa Bröst okt 2017 - * * - karelske

karelske's picture
karelske

Fia

Kliniken: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 23 October, 2017

Hade tubulära/tuberösa bröst och har i över 10 års tid velat göra ett ingrepp pga väldigt fula bröst. Jag var på konsultation på 3 olika kliniker (Victoriakliniken, Proforma samt Aleris) i Stockholm.
Med tanke på att jag hade tubulära/tuberösa bröst så fick jag höra (av alla kirurger) att min operation skulle vara tekniskt lite svårare. På Proforma och Aleris kunde de inte heller indikera hur mina bröst skulle se ut (exempelvis att de inte skulle peka neråt, sitta för lång ner etc). Fick även höra att jag utöver förstoring borde/behöver göra ett lyft för bra resultat då jag har tubulära/tuberösa bröst och lite häng. Jag har hela tiden varit inställd på en bröstförstoring och inget lyft. Ville verkligen inte göra ett lyft. Kände mig väldigt osäker med den feedback jag fick av kirurgerna på Proforma och Aleris.

När jag väl träffade Dr Randqvist var det för mig givet att Victoriakliniken och Dr Randqvist var det rätta valet om jag bestämmer mig för att göra ett ingrepp. Han var väldigt rak, tydlig och gav bra vägledning. Han försäkrade mig om att han kunde ge mig fina bröst även utan lyft och att bröstvårtorna inte skulle peka neråt etc. Ca 1,5 v efter konsultation hos Dr Randqvist bestämde jag mig för att boka tid för operation. Jag var trots detta extremt orolig och nervös, vilket är naturligt. Samtliga personer som jag kom i kontakt med på Viktoriakliniken var så otroligt professionella, omhändertagande och vänliga både före och efter operation. Efter operationen får man stanna på kliniken en natt vilket kändes tryggt och borde enligt min åsikt ingå på samtliga kliniker. Otroligt bra känsla, bra vård och miljö (känns snarare som ett spa).

Nu har det gått 3 månader och jag har så galet nöjd med mina bröst. De är superfina! Gjorde alltså enbart förstoring och inget lyft.
375 cc droppform/anatomiska bakom bröstmuskel.
Ytterligare info: Innan OP var jag ganska vältränad och hade mycket bröstmuskel. Tränade ca 5-6 ggr per vecka. Nu när det har gått 3 månader så kommer jag att börja träna som jag gjorde innan OP.

2020, November 27 - 19:38
Flipper
Flipper's picture
Offline
Last seen: 2 years 8 months ago
Brons
Joined: 2019-11-12 19:16

Hej! Ser att detta är några år gammalt men testar då jag inte har någon i min närhet att fråga... Jag var på min första konsultation i veckan och fick bekräftat att jag har tubulära bröst, och har fått förslag på åtgärd (anatomiska, bakom muskeln). Det jag fastnar på är just bakom/framför muskeln och effekten på muskeln och min träning (tränar mycket styrketräning och akrobatik), men även lite rädsla för att det kommer se konstigt ut (det som jag tror kallas muscle flex deformity). Hur har det gått för dig med dina bröst och träningen sedan din operation?

Annons
Annons
Annons