Annons

Felbehandling

Bild för Anna66
Anna66


Övriga taggar: 


Två misslyckade full bukoperationer hos dr Leif Gylbert på Sophia hemmet.
Första operation gjordes halvdan upp till naven istället för hela vägen upp och först ljög han att han hade gjort operation 10 cm ovan naven och vid min konfrontation erkände han med att det behövdes ju inte. Överskotshud, fet och diastas boktade ut ovan naven.
Gjorde en fettfrysning hos Hudläkarna i Linköping. Det har gått 5 månader och min mage har blivit helt förstörd. Fettet har reducerats precis där de placerade själva handtaget, vilket har lämnat en grop mitt i magen med hårda, knöliga kanter runt omring. Man ser preics vart handtaget har suttit. Jag har mått jättedåligt över detta och inte kunnat visa mig i bikini på hela sommaren. Kliniken i sig verkar inte ha koll på vad de håller på med och hänvisar till BeautyLight, företaget som sålt maskinen, vilka i sin tur hänvisar till tillverkaren.
Hej!

Jag var hos Eriksbergskliniken i Stockholm och gjorde en filler behandling för att behandla mörka ringar under ögonen.
De använde mitt egna fett som de tog från insidan av knäna.

Gjorde behandlingen i Februari och var på återbesök idag (20 Juni) för jag inte tycker det ser bra ut.

Det mörka är knappt förbättrat men problemet är att det ser ut som om jag har fått 2 smällar under ögonen. Man ser liksom exakt där hon har lagt in fettet. Det är bulligt och ser ut som en mask under huden, riktigt fult.
Någon som känner att de fått felbehandling, blivit illa bemötta eller på något vis känner att de råkat ut för otrevligheter, stora eller små, hos Proforma clinic på Rosenlundsgatan i Stockholm?

Vill gärna komma i kontakt mer er!

Har själv opat mig där nyligen, bukplastik, och efter en komplikation efter op så ör jag väldigt missnöjd med deras eftervård och behandling, eller ja icke existerande, behandling av mig.Annons
Annons
Annons