Annons

Fula ärr

Qwert's picture
QwertHej! Har genomfört en bröstförstoring för snart 2 veckor sedan. Jag bestämde mig för att byta tejpen eftersom den var blodig o jag var så nyfiken på att se hur det såg ut. När jag kollar på bilder på andras stygn/ärr efter en bröstförstoring (utan lyft) så ser det ju ut som ett rakt sträck. Ofta knöligt osv men ändå ett rakt sträck. O förstår att det tar väldigt lång tid innan ärret blir som det ska osv. Men kan någon snälla kolla på bilden jag laddade upp i min profil? Vad hände där lixom? Har någon annan haft såhär? Fattar inte, ser lite ut som om det är sytt i en rektangel (?!?).Cashmere's picture
CashmereJag förminskade mina inre blygdläppar på Strandkliniken 2009 hos en jätteduktig gynekolog som jag var väldigt nöjd med. Hon förminskade dem genom att ta bort "kilar" för att behålla den naturliga kant. Dock så var den en liten flik kvar som inte läkte ihop. Jag brydde mig inte så mycket om den lilla fliken men 2015 tyckte jag att det var dags att sy ihop den och ville samtidigt göra en förminskning av klitoriskappan. Hon jag tidigare hade opererat mig hos hade slutat så att jag fick komma till Oya Kocabalkan. Oya ville inte förminska min klitoriskappa utan hade ett "bättre" förslag.
Är det någon som vet om det kan påverka ärren eller läkningen negativt på något vis av att byta tejpen oftare än vad kliniken rekomenderar efter en bröstoperation?

Jag opererade mig för 6 veckor sen och har precis kommit igång med träningen igen men gillar inte känslan av att tejpen ska bli dyngsur av svett och sen sitta kvar där i flera, flera dagar till. Jag duschar ju självklart efter jag har tränat men känns ändå som att svetten finns kvar på insidan liksom och får för mig att det kanske inte är så bra för ärren då det ska vara torrt.
Hej!
Jag har gjort två misslyckade ögonlocksplastik operationer där jag också gjorde ögonbrynslyft på andra operationen. Jag blev lämnad helt utan resultat och har nu endast fula ärr jag mår psykiskt dåligt av. Jag gjorde min operation på proforma hos Daniel Saiepour.
Jag fick tillbaka alla mina pengar av kliniken så det är jag iaf tacksam för. Men fick även extremt stora problem med torra ögon,så pass att jag grät varje dag och bara ville plocka ut ögonen.Annons
Annons
Annons