Annons

Ulf Bertheim

Bröstförstoring sep 2015 - Din Plastikkirurg - Umeå Ulf Bertheim - FemRosor

2015-09-17

Då var det dags även för mig att dela med mig av min berättelse. Det känns nästintill ofattbart att ha gått igenom det här. :-) Många berättelser hjälpte mig för att få en inblick i hur allt går till och därför vill jag delge er min upplevelse.

Umeå, kvällen före:

Bröstförstoring aug 2015 - Din Plastikkirurg - Umeå Ulf Bertheim - miss mary

2015-08-18

Nu är det dags för mig att dela med mig av min operationsberättelse! Jag uppskattade verkligen att läsa andras berättelser innan jag opererade mig, så jag hoppas att någon här tycker att min berättelse kan vara till hjälp för den som har funderingar eller bara vill lugna sina nerver. Blev väldigt långt, men jag hoppas att ni orkar läsa allt! 

 

Bröstförstoring, Bröstlyft dec 2014 - Din Plastikkirurg - Umeå Ulf Bertheim - Nezz79

2014-12-09

Jag sov faktiskt gott natten före själva operationen och for iväg till jobbet och jobbade halvdag innan jag flexade ut och skyndade  mig hem för att duscha sista gången och ta på mjukiskläder. Min sambo skjutsade mig och väl där, vid kl 12:30 blev jag genast varmt omhändertagen av den alltid goa Irene som sköter bokningar, svarar på mail mm.

Bröstförstoring apr 2014 - Din Plastikkirurg - Umeå Ulf Bertheim - Tutty

2014-04-02

Jag blev opererad med bara en veckas varsel för att det blev en lucka i kalendern på kliniken och jag hade önskat att kunna få operera mig innan sommaren!

Hann aldrig oroa mig :-)

Min kirurg är en som jag fick fullt förtroende för,så när jag kom till kliniken fick jag tabletter för att vara avslappnad och en lång tids verkande tablett innan operationen.
Fick komma in på ett rum där Dr Ulf mätade och ritade på brösten.
Blev sedan lagt upp på operationsbrits där min narkossköterska Odd satte en kanyl sen vet jag inget mer förrän 3 timmar senare när jag vaknade upp!

Annons
Annons

POF-feedback