Annons

Övrig kropp

Bild för Albertina72
Albertina72Den 4/11 opererade jag min överarmar från överskottshud. Nästa operation får jag göra tidigast i mars nästa år. Eftersom jag vill operera både tuttarna med ankarlyft samt ta bort hud från magen (stor bukplastik) så undrar jag om ni har tips på vilken jag helst ska välja? Jag kommer att åka utomlands i maj och vill vara i rätt ok form då.
Vilken återhämtar man sig från snabbast?Bild för Croww
CrowwHade tänkt starta upp min berättelse om bukhuds operation som vart bekostad utav landsting.
Under behandling så finns dock inte bukhud.
Så verkar det som man måste bli minst bronsmedlem för att kunna lägga upp bilder.

Bilderna är främst just före och dagen efter bukhuds operationen. Då jag är lite större än dom flesta.
Skulle även kunna ta med lite om min gastric bypass som vart gjort 2016.

Bukhudsoperationen är gjord med tsnitt tror även den ibland kallas ankarsnitt. Något som den privata vården inte verkar använda.Bild för Neva
NevaHej! När ni gjort bukplastik har ni även fettsugit venusberget och fick det sig ett ”lyft”? Jag vill gärna göra det samtidigt men undrar om det kanske ingår?Bild för Silje
Silje


Övriga taggar: 


Hej alla!
Kikar runt på lite olika kliniker och fattat tycke för Nordestethics. Har dock lite frågor som jag hoppas kunna få svar på här i pof.
1. Vilken försäkring kan man ta som tillägg så att det täcker vård och kostnader för ev sena komplikationer?
2. Hur länge kan man förvänta sig att bli sjukskriven efter op?
3. Var kan man köpa extra gördel?
4. Vilka hotell är braiga att spendera sina 5 dagar efter op på?
5. Tips på vad man kan göra för att fördriva tiden på hotellet innan hemresa.Bild för Minijag
MinijagJag planerar att göra ett bröstlyft med implantat. Vill även göra en överarmsplatsik på mina gäddhäng. Är det någon som har gjort dem operationerna samtidigt och är det att rekommendera. För och nackdelar? Har alltid skämts över mitt gäddhäng och vet att jag inte kommer att kunna träna bort det. Och brösten ska vi inte tala om. Tänkte att man gör dessa vid samma tillfälle så slipper man bli sövd o
Op flera ggr.
Jag var idag för konsultation på AkademiKliniken med Hans Mark och pratade om op. Finns det någon andra som gjorde bukplastik på Akademik Kliniken? Erfarenheter?
Hej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!
Jag genomgick igår en fettsugning av mage och venusberg. Fick med en gördel som ja påtalade för två olika att jag tycker den inte sitter så hårt. De sa båda att den satt bra men jag har ju läst att de ska sitta väldigt tajt?

Dessutom har jag två inlägg mellan benen eftersom de inte är något tryck mot underlivet där nere. Känns sådär !

Finns de någon som kan tipsa om något bra som faktiskt trycker emot underlivet också ?
Eller någon som säljer en gördel i mindre strl? Vet inte om jag har s nu och skulle behöva en xsBild för Smulan93
Smulan93Gjorde stor bukplastik 5/3 och fick då gördel av kliniken och under denna hade jag ett absorptionsförband, som jag tog bort idag då jag inte vätskar någonting. Men när jag skulle ta bort absorptionsförbanden så såg jag att jag satt gördeln för högt upp igår efter dusch, som jag ska göra varje dag enligt råd från kliniken , vilket jag kanske borde fattat hela dagen idag eftersom de liksom skavt på stygnen :'( Det har resulterat i att jag svullnat upp precis ovanför underlivet liksom.. Är de någon fara?!Bild för Wahlgren
WahlgrenJag har bristningar på mitten av magen både under och över naveln. Bristningarna är som blåa vågor över magen. På konsultationen sades det ett en del kommer finnas kvar men som hud under troskanten. Stämmer det för er som haft liknande bristningar? Min önskan är att alla ska försvinna i och med operationen men det är svårt som jag förstår. Tar tacksamt emot tankar ifrån er som har en upplevelse kring just detta.

Jag kommer göra en full bukplastikoperation.Annons
Annons
Annons