Annons

Aleris Plastikkirurgi Läkarhuset Norr - Umeå


Hej!

Jag har bokat in konsultationer hos både Jenny Cajander på Aleris samt på Polarkliniken för bröstförstoring. Jag har knappt någon egen bröstvävnad kvar efter barn, så jag misstänker att jag även måste göra ett lyft. Så därför undrar jag om det finns någon på detta forum som har den erfarenheten? Jag bor i norra Sverige och Umeå blir enklast och närmast, därför undrar jag främst om någon har någon erfarenhet därifrån.Mer information: 

Jenny kändes som en trygg och bra kirurg. Vi var båda ganska överens om vilken stl som skulle passa mig bäst. Hon tyckte dock en stl större än mig.
Jag fick prova en bh med olika inlägg och först tyckte jag de minsta, men när Jenny bad mig gå upp en liten stl såg det minst lika bra ut. Ingen enorm skillnad direkt.
Då jag önskar små bröst rekommenderade hon runda före ergonomiska, då hon anser att de ändå beter sig lika i den stl.
Jag kände mig trygg med Jenny.
I väntrummet däremot fick jag först fylla i ett formulär, vilket man gör på alla konsultationer. Skillnaden var dock att hos de andra klinikerna var de lite mer diskreta. Här fick jag en platta med blanketter och överst var det en stor färgglad bild på olika bröst.
Då detta var en klinik för många kändes det lite obekvämt att skylta med mitt ärende.

Kostnad 52000krHar kollat runt överallt efter erfarenheter och råd kring kirurg i Umeå området för en bukplastik.
Läst om Jenny Cajander, Aleris och en Magnus på Specialistkliniken I Umeå.
Är det någon som har erfarenhet av bukplastik i Umeå?
Är inte så sugen på polarkliniken efter att ha läst om anmälningar osv mot personal där.

Tacksam för svar.
Jag är ny här! :)
Hej Alla!

Den 9/5 var jag till Umeå för Konsultationer hos först Aleris och sedan hos Specialistkliniken. Konsultationer för Circumferent bukplastik, Bröstförminskning samt Lårplastik.
Kändes jättebra på alla sätt och vis på båda ställena, så efter att ha funderat så valde jag då Aleris...
9/5 tog jag ut mina implantat. Ser väl inte speciellt bra ut, men tror nog de läker fint och att slutresultatet blir bra tillslut. För er intresserade så finns en bild i mitt silvergalleri.
Hej! Tänker göra ett ankarlyft + implantat under 2019. Vilken klinik rekomenderar ni? Hermelinen i Luleå eller Aleris i Umeå? Polarkliniken har jag redan uppfattning om Tacksam för refkektionerAnnons
Annons
Annons