Annons

Peter Emanuelsson


Hej! Någon som har gjort bukplastik på Akademikliniken av Peter Emanuelsson? Eller vet ni någon annan i stockholmsområdet som är bra på bukplastik?

Ha det fint!



Bukplastik - full - stor, Ögonlocksplastik Nov 2022 - Akademikliniken - Stockholm Peter Emanuelsson - ThereseTherese

2022-11-10

Jag var på konsultation i slutet av oktober och de hade en tid redan 10 dagar senare. Efter att tänkt under helgen ringde jag och bokade in tid för operation den 10 november.

Jag var på konsultation främst kring att göra en bukplastik pga diastas. Jag har haft många problem kopplade till min magmuskeldelning som försvagade bukmuskler, tarmproblem, ryggont och ansträngningsinkontinens. Jag har haft stora problem med att hitta byxor som jag inte får ont i magen av.

Jag fick förtroende för Peter som var expert på den typen av operationer.

MammasTimeNow's picture
MammasTimeNow


Övriga taggar: 


Jag ska äntligen operera mina magmuskler , göra en bukplastik. Och passar på att få lite form i brösten igen. Jag har varit på fyra konsultationer med olika läkaren. Två kändes bra och det gör att jag står framför en dilemma. Ska jag välja den som verkar ”bäst” på magmuskeldelning eller den som är populärast för bröstförstoring? Jag har frågat om de kan göra operationen tillsammans men de skrattade…. Så jag måste välja. Jag vill göra de två operationer samtidigt. Jag tror inte jag kan gå fel men jag måste känna mig till freds med mitt beslut.




Hejsan allihopa!

Har planerat att gå på en konsultation på Akademikliniken för en bröstförstoring med eget fett. Den dagen jag har möjlighet att ta mig till Stockholm finns det två kirurger att välja mellan, Gabriella Sellman och Peter Emanuelsson.

Vad är era erfarenheter av de två?



Annons
Annons
Annons