Annons

Peter Emanuelsson

Bild för Nadine79
Nadine79


Övriga taggar: 


Hej, jag ska opereras den 27 juni, det jag undrar är ni som har opererats hur sov ni första natten/ veckan efter operationen,? Mvh nadineMer information: 

Ska fixa till brösten, känns fel å skriva bröstförstoring då jag vill ha volym I brösten, har aldrig haft fina bröst så länge jag kan minnas, och efter två barn är dom katastrof, har E kupa nu, ska ha i 425cc, så jag förmodar att jag kommer få upp till F kupa. Självklart är jag nojjig emellanåt och får panik, men sen lugnar det sig. Fick träffa Dr Peter Emanuelsson fick väldigt bra tillit till honom och att han kommer att göra ett fint jobb... I hope, (paniken sätter igång nu igen)


Bröstförstoring maj 2019 - Akademikliniken - Stockholm Peter Emanuelsson - Hejalivet

2019-05-17

Jag har funderat i ganska många år gällande en bröstförstoring men har velat vänta tills efter jag fick barn vilket jag fick för ett par år sedan. Jag vill mest göra det för att få tillbaka en fast form men ville absolut inte ha för stora.

I början av maj nu i år så bokade jag en konsultation lite spontant. Jag gick till Akademikliniken för att en vän tipsat mig om dem och där träffade jag Peter Emanuelsson. Mötet var väldigt lättsamt och trevligt och han gav ett väldigt tryggt och seriöst intryck.


Hej!

Jag är ny här och behöver lite råd och tips från er andra som finns här.

Har varit på konsultation på Akademikliniken för bröstlyft samt förstoring.
Läkaren jag träffade tyckte att motiva skulle passa mig bra. Han rekommenderade max 320 demi round.

Jag är ute efter en naturlig look, men är så kluven.
Ska man välja demi eller full?

Eftersom jag behöver göra ett lyft så vet jag inte hur det kommer att se ut eller hur mycket av mina bröst blir kvar.Mer information: 

Konsultation inför mammapakets operationen. Full bukplastik med fettsugning + bröstförstoring


Mer information: 

Mammapaketet är prelbokat. Full bukplastik + fettsugning och en bröstförstoring


Annons
Annons
Annons