Annons

Carlanderska privatsjukhuset

Leccilecc94's picture
Leccilecc94Hej hörni.. detta tar emot att lägga ut men jag behöver råd och hjälp och era tankar kring hur jag ser ut gällande mina bröst. Jag gjorde bröstförstoring 2015. 550 cc i varje. Gick från a till d. Något jag har mått väldigt dåligt av sen start är att mina bröstvårtor sitter alldeles för högt upp vilket gör att jag knappt kan ja urringning. Alltså allt bröst är typ under bröstvårtan. Ser så himla konstigt ut. Speciellt när jag tar upp armarna då är bröstvårtorna på kanten liksom. Jag gjorde en korrigering för jag fick rippling, och man såg implantatets kontur på båda brösten nedre delen.
För några år sen belv jag godkänd att göra en bröstförminskning via landstinget på st göran. Var dock tvungen att tacka nej då jag skulle flytta utomlands. Nu har jag tagit tag i det igen och har äntligen blivit godkänd för op på Sahlgrenska!! Undrar om det är någon som har erfarenhet av att ha gjort bröstförminskning där? Jag förväntas att få tid inom 3 mån. Läkaren var rätt tydlig med att det inte är en kosmetisk/estetisk operation då det endast ska underlätta mina besvär. I know.. men tänker ändå på hur resultatet kommer att se ut...
Hej!

Jag har fött och ammat tre barn, samt minskat 37 kilo i vikt, så brösten är inte riktigt vad jag önskar längre. Jag planerar att lyfta och fylla mina bröst inom några år och att göra det i Göteborg.

Jag har tidigare opererats på Carlanderska (inte plastikkirurgi) och känner stort förtroende för dem. Någon här som gjort en liknande bröstoperation där som kan berätta hur ni upplevt det? Blev ni nöjda? Rekommenderar ni det?

Vad har ni annars använt för klinik för en bröstförstoring med lyft som ni kan rekommendera?

Vänliga hälsningar dvhmomBröstförstoring, Vårtgårdsplastik Carlanderska privatsjukhuset - - Bröstförstoring, - - Vårtgårdsplastik - jan 2003

Pris på behandling
Pris: 
42000 kr
Finansiering: 
Swebank
Datum för ingrepp/behandling: 
2003-01-20
Beskrivning: 

Bröstförstoring inkl. vårtgårdsförminskning

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
4
Average: 4 (1 vote)

Bröstförminskning maj 2017 - Carlanderska privatsjukhuset Peter Cosmo - jennifermli

2017-05-12

Efter bara två timmar sömn så ringde klockan vid 5:00. Detta med två timmars sömn visade sig vara en fruktansvär idé, men det återkommer jag till sedan. I alla fall, 5:00 gick jag upp för att göra min tredje dubbeldusch med hibiscrub. Tiden gick i snigelfart och jag bara satt och väntade på att jag skulle kunna gå till bussen.

Annons
Annons
Annons