Annons

Mattias Elmér

Bröstförstoring sep 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - Shego

2018-09-10

Jag kom fram till kliniken strax innan halv åtta på morgonen och blev visad till omklädningsrummet. När jag bytt om till morgonrock och mössa bröt jag ihop totalt, jag var livrädd för narkosen. Jag smsade med sambon så han var nära på att vända och komma tillbaka. Jag kämpade för att tårarna skulle sluta rinna men hann inte innan narkosläkaren kom in för att prata med mig. Han blev paff när han kom och och jag satt där och fulgrät men lugnade mig och satt och förklarade steg för steg vad som skulle hända, att riskerna med narkos är minimala och att dom är där hela tiden och övervakar mig.

Mer information: 

Första konsultationen inför en ev. bröstförstoring. Mattias var mycket informativ och professionell. Fotografering/simulering ingick i priset och gav en ganska realistisk bild av slutresultatet (tror jag). Utprovning av inlägg i en bh gav en viss känsla för hur stort det ev. skulle kunna bli.


Bröstförstoring aug 2018 - Nordiska Kliniken - Stockholm Mattias Elmér - gäddan

2018-08-13

God kväll!
I skrivande stund är titsen 3 dygn nya, jag sitter i sängen med en stor kudde bakom ryggen och en kopp blåbärste.
Min berättelse är ur mitt perspektiv med mina förutsättningar och jag inleder med några funderingar som troligen alltid kommer hänga med mig.

Mer information: 

Konsultation med 3D-fotografering hos Mattias Elmér på Nordiska kliniken.
Otroligt bra bemötande. Sakligt, professionellt och trevligt.
Preliminärbestämde Motiva runda full profil 500 och 550cc. Insåg straxt efteråt att det skulle bli för stort för det resultatet jag eftersträvar och vi bestämde att prova om på operationsdagen.


Annons
Annons

POF-feedback