Annons

Anonym (Utländsk läkare)


Hej! Har tänkt åka till Istanbul för näsplastik. Planerar på att boka tid till Dr. Seckin Ulusoy på slutet av November! Har någon erfarenhet av honom som kirurg eller av hans klinik ”IstanbulEsthe” ?

Tack i förväg för svaren!Mer information: 

Klinik; Nordesthetic Litauen
Konsultation och kirurgi; Dr Tomas Budrius.


Mer information: 

Klinik; Nordesthetic Litauen
Konsultation och kirurgi; Dr Tomas Budrius
Behandlingar; Full bukplastik med sydda bukmuskler och fettsugning av midja, innanlårsplastik med fettsugning av knän, bröstlyft och bröstförstoring med Polythec droppformat implantat semi glandular/muscular 380cc, samt övre ögonlocksplastik. Allt vid ett och samma tillfälle. Op tid 6,5 timmar.


Mer information: 

Brazilian buttock lift med eget fett i Litauen .
Målet är att forma kroppen och ta bort det sista av oönskat fett från sidan /mage och rygg .


Mer information: 

Endast 20 min där jag fick berätta problem, få förslag på lösning och mått tas. Snabb information om hur jag ska gå vidare. Kort och tydligt. Dock ingen möjlighet att titta på implantat, jämföra med hur det är nu och få en bild av hur det kommer att bli efter.


Bild för kisse_katten
kisse_katten
Mer information: 

Konsultation hos Dr Domanskis Newport Beach för XL bröstförstoring med saline expanders, mål 2800cc.
Pris: 110,900 SEK


Bild för kisse_katten
kisse_katten
Mer information: 

Konsultation hos Dr Ryan Stanton på Modern Institute of Surgery i Beverly Hills.
Stanton anatomic 500cc solid silicone rubber implants intramuscular. Pris: 120,000 SEK


Bild för Ronza123
Ronza123Hej! Det är så att jag är så nära att boka med muhammet. Jag har skickat bilder på whatsapp o pratat med assistent. Allt är bra mitt ända problem är att någon på denna forum skrev att han kan/har nekat operation till patient ändå om de flugit lång väg dit. Jag fråga dem på whatsapp om det är 100% att jag får en operation när jag bokar, då svara dem ja. Men är fortfarande orolig då tjejer varnat o skrivit att han kan och har nekat operation till vissa... vad ska jag göra.
Hej! Jag opererade näsan utomlands för snart 9 år sedan men har efter det blivit mer och mer missnöjd med min näsa. Jag ville verkligen ha ett naturligt resultat men funderar nu på om den verkligen ser så naturlig ut. Jag tycker inte att min näsa blev riktigt som jag hade önskat då Jag tycker att den går för "inåt" alltså för konvex. Möjligen även pollybeak deformity. Känner dessutom som en grop vid näsbenet. Funderar på en sekundär operation men är så osäker på om jag kommer bli nöjd eller om det är värt det.Annons
Annons
Annons