Annons

Leif Gylbert


Nu är det dags!
Om drygt 1 vecka lägger jag mig på operationsbordet igen. Denna gång är det flankerna som ska "tas bort". Nä..huden där, dvs överskottshuden ska bort. Liiiite fettsugning typ 10% enl konsultationen.

Förväntansfull!!Mer information: 

Inför hudplastik/Fettsugning Flanker


Bröstförstoring maj 2018 - Sophiahemmet - Stockholm Leif Gylbert - svartemelie

2018-05-15

MISSLYCKAD OPERATION!!!!

Planerad operation. Förstoring med protes, Lyft samt vårdgårdsförminskning. Hade en extrem hängande byst som jag mådde väldigt dåligt över ville göra ett stort lyft, förminska vårdgårdarna och lägga ett implantat.
Kirurg utför enbart förstoring under operation då han under narkosen ser att ett lyft inte behövs. Vaknar och ser detta hemma...

Idag har jag stor rejält hängande byst, väldigt missnöjd med operationen.

Bild för Yeyaline
YeyalineJag opererade mig hos Leif Gylbert i Sophiahemmet 2019-01-29.
På konstultationen framstod han seriös och erfaren.

Enligt han skulle han dra ner min hud ca 10 cm neråt och därför ge mig en ny navel, han visste inte om han skulle behöva sy magmuskler då jag inte haft barn innan och var inte heller stor runt magen men att han skulle se detta när han öppnar mig. Han skulle också fettsuga mig på sidorna.Mer information: 

Varning två misslyckade full bukoperationer.
Första operation gjorde han halvdan upp till naven istället för hela vägen upp och först ljög han att han hade gjort operation 10 cm ovan naven och vid min konfrontation erkände han med att det behövdes inte. Överskotshud, fet och diastas boktade ut ovan naven.
Andra operation: vi kom överens i detaljer vad ska göras om och jag har det på mejl med. Han har sytt då muskler ovan naven men inte dragit ner huden med förklaring att då skulle jag fått död vävnad istället. Huden hängde över naven som en nästip med hård utbuktning som syndes genom kläder.
Innan operationer hade jag lite mullig mage, efter operationer missbildat och ful mage.
Han är nonchalant i bemötande efteråt med massor av bortförklaringar och full av prestige. Han erbjöd sig att operera för tredje gången och pila runt naven utan att sy om allt och dra ner huden som jag tyckte att det skulle göras från början. Tackade nej till honom.
Tredje operation gjorde jag på en ennan klinik för knappt 2 månader sedan. Den andra läkare gjorde om allt och sydde om allting och nu är så nöjd så nöjd. FullHar gjort en fettsugning utsidan lår, ridbyxlår. Resultatet om man ser från sidan är att rumpan vilar på baksidan av låren och att det är en stor skåra alltså en glipa mellan lår och rumpa från sidan. Den naturliga övergång från rumpa till lår är förstörd. När jag har byxor på mig går tyget in i glipan och förtydligar glipan. Bär stora kläder för att kunna dölja det.
Hej alla därute!! smileyJag känner mig helt förvirrad om detta med vilken form jag ska välja! Jag är helt säker på Motiva och jag är helt säker på att jag vill lägga i någonstans mellan 225-275 cc. Jag vill ha relativt små natruliga bröst. Men jag vill samtidigt inte att de ska bli "hängiga" och jag vill helst inte att de står rakt upp när jag ligger ner, haha!
Hej alla!!!
Jag skulle vara väldigt tacksam om jag fick lite hjälp med val av klinik för bröstförstoring.
Jag har låst mig vid att jag vill ha implantat från Mortiva. Vad jag kan se är det inte så många kliniker som jobbar med dessa!?
Har varit på konsultation hos Dr Leif Gylbert på Sophiahemmet. Kändes bra. Men där får man Intel-prova implantat utan man gör endast ristest hemma... konsultationen gick fort och jag kan tydl lägga in 200-300 cc. Inte mer till min kropp.
Är 167 cm lång och väger ca 54 kg.
Funderar på 225 cc.
Hej !
Jag har äntligen sparat ihop pengar för att kunna utföra näsoperation . De min första operation någonsin och jag är väldigt nervös . Jag har under flera månader kollat upp kliniker och läkare .
Efter mycket läsande av recensioner har jag bestämt mig för två kliniker som jag läst väldigt mycket positivt om .
Astoriakliniken (P-O Haraldsson) och Sophiahemmet (Leif Gylbert).
Jag vill gärna veta vad ni som har opererat just näsan hos dessa kliniker tycker ? Samt om ni har några andra förslag på kanske bättre kliniker.
Jag är så lycklig just nu, och lyckligare kommer jag att bli i Januari 17:e! <3
Bokade OP idag hos Leif Gylbert på Sophiahemmet. Jag kännde mig så välkommen och proffsigt bemött under hela vistelsen (2h) med sköterska samt kirurg.

Gå gärna in på min blogg och läs om min resa! Det börjar närma sig det mest spännande, självaste operationen!Annons
Annons
Annons