Annons

Sophiahemmet - Stockholm

Bild för Nyfiken91
Nyfiken91Detta blir det första jag skriver här på forumet! Tog mod till mig nu, plus att det skulle kännas bra att bolla med några som vet vad det handlar om! : ) Velat ha större bröst i elva år. I år är det dags!

Var på konsultation hos Art Clinic Sthlm i onsdags 14/4. Fick en väldigt bra känsla av kirurgen! Fick prova implantat i sport-bh 200 och 300, han hade inget 250. Men runt 200 är det jag tycker känns mest najs! Får jag ett resultat med fett som ligger däromkring så skulle jag vara glad.
Är inte så sugen på att göra med implantat pga bii.Bild för Pinkladyy
Pinkladyy
Mer information: 

Gjorde en ärrkorrigerande bukplastikoperation för att åtgärda ärr efter en akut hysterektomi vid förlossning. Operationen gick bra. Har varit på återbesök 2 ggr allt går enligt plan.Hej!

Började läsa i detta forum först efter min fulla bukplastik 1/12.

Jag har nu läst allt jag kan komma över så jag hade väldigt mycket frågor på mitt första återbesök 😅

Då jag läst att en del har flera lager med gördlar, och olika typer. Varför är det så? Jag har en Veronique med hakar och dragkedja på sidan, och ben till halva låret. Jag tycker den är ganska skön och lätt att hantera. Sitter inte så himla hårt, mer som ett skönt stöd. Frågade även på återbesöket just detta med tightheten, men den skulle enligt henne sitta så som min satt.Mer information: 

Opererad hos Art Clinic Stockholm
315cc i båda höger/vänster
Enormt trevlig personal. Hela upplevelse var väldigt trevlig och professionellt. Är väldigt nöjd med hur de ser ut fast att de är svullen.


Mer information: 

Var på konsultation inför stor bukplastik och ärrkorrigering. Bra bemötande som gav förtroende. Operation skall bokas in till höstenHej,

Jag undrar om någon skulle vilja dela med sig av sin erfarenhet av Leif Gylbert på Sophiahemmet gällande näsoperationer.

Har varit där på konsultation och fick ett väldigt bra intryck av honom och sjuksköterskan jag pratade med. Har en familjemedlem som behandlats där (ej för plastikkirurgi) och fick ett väldigt bra och seriöst intryck samt bemötande.Mer information: 

Var på konsultation för att se om det fanns möjlighet att flytta fett från mage/midja till brösten. Och det fanns goda chanser till en sådan operation. Jag fick även info om bröstförstoring med implantat.

Pg.a. covid19 får jag vänta med ev op tills sommaren.


Annons
Annons
Annons