Annons

Sophiahemmet - Stockholm


Hej!

Har varit på konsultation på flera ställen för fettsugning av mage + höfter. Har aldrig gjort en estetisk operation innan, endast medicinsk.

Har varit hos:
- ART clinic Stockholm (Sophiahemmet) - traditionell fettsugning, 47kkr. Läkare Janne Ohlsén
- ART clinic Uppsala - traditionell fettsugning + body jet (rekommenderades för att "städa upp" bättre), 55 kkr. Läkare Anders Liss.
- Nordiska Kliniken Stockholm - traditionell fettsugning, 70 kkr. Läkare Marcus Ehrström.

Alla tre kommer också använda sig av micro-air-teknik.Bröstförstoring, Bröstlyft - Ankarlyft Sophiahemmet - Stockholm - - Bröstförstoring, - - Bröstlyft - Ankarlyft - Mar 2022

Pris på behandling
Pris: 
70000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2022-03-08
Beskrivning: 

Implantat motiva runda 300 cc/bröst samt ankarlyft. Borttagning av 130 g egen bröstvävnad.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bukplastik - full - stor Sophiahemmet - Stockholm - - Bukplastik - full - stor - Nov 2021

Pris på behandling
Pris: 
76000 kr
Finansiering: 
Sparade/Egna pengar
Datum för ingrepp/behandling: 
2021-11-22
Beskrivning: 

Full bukplastik med reparation av muskeldelning (2,5-3 cm) fettsugning flanker, kärlekshandtag över revben, ny navel och borttagning av hud.

Betyg på behandling och klinik/salong (Pris för ingrepp): 
5
Average: 5 (1 vote)

Bukplastik - full - stor Nov 2021 - Sophiahemmet - Stockholm Janne Ohlsén - MelissaJohansson

2021-11-22

Efter att ha blivit ombokad från mitt första OP.datum pga långdragen hosta var det nu äntligen dags! Vågade knappt hoppas att det skulle bli av.. :) Var sinnessjukt nervös och var både ångestfylld, rädd, glad och pirrig om vartannat.

Hade kvällen innan duschat mig med Descutan enligt konstens alla regler, tvättat sängkläder och tagit på mig ren pyjamas. Väskan var packad, och jag fick faktiskt en ganska god natts sömn! Ingen mat efter 00:00, men åt en sista smörgås vid 22:00.


Nu har jag gjort en full bukplastik på Art clinic på Sophiahemmet. Måste bara säga att wow vilket ställe, vilken personal och även på avdelningen på Sophiahemmet post operativt, så nöjd. Dock fick jag gördel med ben (till låren), som går över hela ryggen, med bh-band och med hyskor/bh-hakar hela vägen från höften och upp till armhålan (20 på vardera sida). Denna är ju bra och väldigt skön över magen så länge den sitter på men ska jag ta av och lufta eller duscha så måste jag ha hjälp att ta på den sen.Annons
Annons
Annons