Annons

Magnus Kjelsberg

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett okt 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - Mini_me1

2019-10-11

Hade tid kl 8 så var på NK 7.30. Fick byta om till morgonrock och sen kom narkosläkaren och berättade hur det skulle gå till. Han var lugn och trygg.

Sen kom Magnus och vi gick till hans rum och tog bilder och ritade. Sen till operationssalen. Allt kändes lugnt. Blev sövd och vaknade sen runt kl 11. Var rätt yr när jag rörde på huvudet så vilade innan jag fick "frukost" runt kl 12. Blev sen bättre och bättre och kände mig redo av gå därifrån 14.30.

Mer information: 

Rek. Motiva HP Round, minst 450 cc. Samt eventuellt ett vårtgårdslyft efter ett år när implantaten fått töja ut huden lite.Hej, ska nu på konsultation hos Magnus Kjelsberg på Nordiska Kliniken. Någon som har erfarenhet av honom övre ögonlocksplastik?

Med vänlig hälsning
Maria
Vill skapa en tråd för oss som gjort ett ankarlyft i samband med bröstförstoring.
Vi läker på ett annat sätt än någon som bara lagt in implantat tex.
Upplever bra läkning, det har gått 5 veckor. Har ännu en stor sårskorpa i T korset på ärtet, dvs där ärren går ihop från under bröstet och rakt upp. Vissa får t o m hål, har jag läst.
Verkar också som att jag fått en ficka på höger bröst på utsidan.
Höger bröst är även stötte, bredare och hänger mer, samt att bröstvårtan på höger inte är riktigt rund.
Hejsan!!

Har nu beslutat mig för att göra en bröstförstoring efter att ha funderat i flera år på att göra detta. Har läst och hört väldigt gott om Nordiska Kliniken så lutar mot de, men de har flera kirurger på kliniken. Vem ska man välja? Velar mellan alla varje dag känns det som, men vet inte vem jag ska boka konsultation hos. Någon annan som är i samma sits? Har ni bokat konsultation hos fler kirurger än bara en på samma klinik?
Tack på förhand:)
Hej allihopa!
Jag gjorde en bröstförstoring och ett lyft för exakt en vecka sen. Undrar hur ni andra mår och hur det börjar se ut?
Jag mår bra och har mått väldigt bra sen dag 1. Ingen större smärta, tycker bröstbandet är jobbigt. Ömt dom första dagarna och mornarna är värst, när man varit stilla och blivit stel.Bröstförstoring, Bröstlyft jun 2019 - Nordiska Kliniken - Stockholm Magnus Kjelsberg - MDS

2019-06-17

Det har gått en vecka nu sedan jag var på Nordiska Kliniken och gjorde en bröstförstoring samt lyft.
Jag skulle vara där 30 min innan op, kl 08:00.
Kvällen innan var jag jätte nervös och städade hela hemmet så att jag skulle kunna komma hem och bara vila och göra ingenting. Bytte lakan, tog fram rena sov kläder, rena kläder till op dagen och duschade med Hibiscrub, det sista jag gjorde innan jag gick och la mig.

Mer information: 

Mycket trevligt mottagande, kände mig uppvaktad hela vägen. Både före och efter fick jag uppmärksamhet, lyhördhet och blev omhänder tagen på ett mycket tillfredställande sätt.


Mer information: 

Bokade konsultation via deras hemsida. Tog en tid som passade mig utan att veta vem kirurgen var. Besöket var mycket givande och slutade med att en operation bokades.


Annons
Annons
Annons